Puternicul Solstitiu al lunii decembrie

Autor: AstroCafe.ro - luni, 14 decembrie 2015, 1978 vizualizari
Puternicul Solstitiu al lunii decembrie

Buna, draga prietene! Acest text este scris in 12/12, zi in care portalul energetic este activat, iar multi dintre voi ati inceput deja sa simtiti puternice schimbari care au loc atat la nivel interior, cat si in lume. In numerologie, 12/12 este echivalentul numarului maestru 33, ce reprezinta constiinta universala a iubirii divine, cunoscuta si sub numele de Constiinta Christica.

Aceasta constiinta nu este ceva limitat la o singura persoana. Aceasta energie traieste si respira prin fiecare dintre noi, chiar daca mintile noastre nu au fost invatate sa o recunoasca.

Daca esti genul de persoana care adesea tine cu “pierzatorul”, daca ai trecut prin momente in care ai simtit ca pur si simplu nu te potrivesti intr-un loc sau o situatie, daca te-ai simtit neinteles, daca esti sensibil(a), iubesti animalele si natura, gandesti in afara tiparelor, iti place sa ii faci pe ceilalti sa se simta mai bine si ai o puternica dorinta ca toata lumea sa fie tratata corect si cu respect, atunci dragul meu prieten, tu esti ancora Constiintei Christice pe aceasta planeta!

Urmatoarele noua zile, milioane de oameni din toata lumea se vor uni si vor proiecta o lume care isi iubeste toti cetatenii in mod egal, in care pacea devine o realitate palpabila.

Totul precede puternicul Solstitiu ce va avea loc in data de 21 decembrie.

La nivelul sufletului,  in momentul de fata are loc o recalibrare a AND-ului , astfel incat sa putem ancora cu o mai mare usurinta frecvente de lumina ce se vor revela incepand cu anul 2016! Ati observat cat de diferiti sunteti anul acesta fata de anul trecut sau chiar fata de voi, cu 6 luni in urma, mai ales daca va ascultati propriul ghid interior? Aceasta este o confirmare a faptului ca va transformati.

Daca va simtiti un pic mai sensibili decat de obicei, permiteti-va sa stati si sa fiti in ceea ce simtiti, fara sa va judecati pe voi insiva sau pe altii. De asemenea, fiti blanzi cu voi insiva si asigurati-va ca va hidratati corespunzator.

Pentru a va conecta cu milioanele de persoane care au viziunea unei lumi mai bune pentru toti, pur si simplu acordati-va cateva minute pe zi, in urmatoarele 9 zile si imaginati-va toti oamenii de pe planeta tinandu-se de mana, intr-un mare cerc, zambind si ancorand lumina alb-aurie din cerurile de deasupra .

De asemenea, acordati-va cateva momente pentru a medita si pentru a va permite sa stati nemiscati.

Suntem cu totii parte a aceleiasi “echipe”.

Sursa: http://www.awakeningpeople.com

Autor: Emmanuel Dagher

Traducere: Alice Dănilă

Imagine: brainiacenterprise.comAstro Shop

Cele mai noi articole