Putere sau Potenta? Cat de des esti imputernicit?

Autor: AstroCafe.ro - marti, 24 septembrie 2013, 2525 vizualizari
Putere sau Potenta? Cat de des esti imputernicit?

In realitatea in care traim, puterea este asociata frecvent cu putere asupra a ceva din exterior sau asupra cuiva, asociata cu banii, cu statutul social sau cu faima.

In Access Consciousness, puterea adevarata este numita potenta. Potenta este  capacitatea de a schimba orice si CAPACITATEA DE A ALEGE. Potenta inseamna ca, doar fiind cine esti cu adevarat, devii catalizatorul care schimba totul in jur: FII TU SI SCHIMBI LUMEA.

Suntem antrenati inca de mici sa fim neputinciosi. Cum? Ni se spune ca profesorii stiu mai mult decat noi, parintii stiu mai mult decat noi, medicii stiu mai mult decat noi, oamenii de stiinta stiu mai mult decat noi, liderii din orice domeniu stiu mai mult decat noi. Este acest lucru adevarat? Cat din ceea ce STIM cand suntem mici este invalidat? De cate ori suntem intrebati ce STIM, si suntem ascultati? Dar daca un copil nu este altceva decat o fiinta infinita intr-un corp mic? Dar daca avem access in fiecare clipa  la toata informatia care a existat in univers? 

Daca avem punctul de vedere ca nu stim, acest access nu este disponibil. Dar daca tu stii ce este potrivit pentru tine in orice situatie, fie ea de viata sau de sanatate? Dar daca nu mai astepti de la cei din jur sa iti spuna ce este bine pentru tine? Si daca incepi din nou sa crezi in tine, mai presus de oricine altcineva? Si daca atunci cand iei si ceri informatii din exterior, alegi sa fii cel care STIE ce sa faca cu acele informatii si ce e adevar pentru tine? Cate persoane din jurul tau te imputernicesc sa stii ca stii si sa accesezi ceea ce stii? Dar daca astazi ai face o alegere diferita si nu ai mai lasa pe nimeni sa iti spuna ce este potrivit pentru tine?

Toate raspunsurile pe care le primim sunt limitari. Toate persoanele care ne ofera raspunsuri ne dezimputernicesc. Inseamna acest lucru ca nu mai cerem informatii din exterior? Nu! Inseamna ca cerem informatii, le primim, si stim ce e adevarat si potrivit pentru noi. Un instrument Access usor de folosit si care ne antreneaza in a accesa ceea ce stim este: atunci cand te surprinzi spunand “Nu stiu”, alege sa pui intrebarea: ce stiu eu despre acest lucru? Si lasa constientizarea acestei intrebari sa vina... atunci cand va veni si asa cum va veni.

Cea mai mare putere pe care o avem este aceea de A ALEGE. Cat de des si cat de constient folosesti aceasta putere? Cum ar arata viata ta si lumea in care traim daca ai alege sa fii potenta care schimba totul in jur? 

Este acum timpul sa alegi sa fii liderul vietii tale? Viata ta este responsabilitatea si bucuria ta! Ce alegi? Cum ii tratezi pe ceilalti? Ii imputernicesti sa stie ce stiu? 

Dr. Carleta TibaFacilitator Certificat Access Consciousness

Carleta Tiba te asteapta pe Astrocafe.ro, in fiecare marti. Informatii despre clasele pe care le sustine si multe altele, gasesti pe pagina sa: www.carletatiba.wix.com


Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole