Punctul culminant: maiestria de la teorie la practica. Lauren Gorgo

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 26 iunie 2015, 1600 vizualizari
Punctul culminant: maiestria de la teorie la practica. Lauren Gorgo

Inca de la inceputul lui 2012, cand procesul de „insufletire” a inceput cu adevarat, cei de la carma ascensiunii umane si planetare au lucrat neincetat pentru intruparea divinului. De-a lungul acestei ferestre de timp extrem de provocatoare, pleiadienii ne-au deschis catre atat de multa informatie cu privire la tranzitia noastra in a 5a dimensiune, noi prototipuri umane....si totusi, pana acum, a fost mai mult o experienta cognitiva.

Pe de alta parte, 2015 ne-a adus la un cu totul alt nivel de incarnare, mai inalt si mai profund, cum nu s-a mai simtit/experimentat pana acum... catalizat de Marte-echinoctiu-luna rosie-eclipse in preajma Pastelui...iar acum, schimbarea noastra este in plina desfasurare, ca moment prezent, ca experienta in carne si oase.

Diferenta experientelor noastre in acest proces inainte si dupa 2015 este profunda...si din cate inteleg, a doua parte a acestui an va face ca profunzimea acestei diferente sa fie evidenta chiar si pentru cei mai putin constienti.

Acum ne regasim de cealalta parte a solstitiului - acest punct culminant, iar galacticii imi transmit ca acesta a fost, intr-un fel sau altul, un final grandios...eliberandu-ne de cele vechi, de viata traita in sabloane liniare si bazata pe pattern-uri ale fricii, ceea ce va face ca, in sfarsit, trecerea noastra in 5D sa se simta la un nivel de incarnare.

Este destul de clar ca ascensiunea si coborarea nu mai sunt un proces ce prezice ce va urma, ci un proces a ceea ce se intampla in momentul prezent, pe masura ce experimentam. In unele feluri, incarnarea s-a dovedit a fi mai provocatoare decat as fi anticipat la nivel personal, insa in alte feluri, este atat de provocatoare pe cat trebuie, astfel incat sa ne mute pe teritorii complet noi...iar pentru ceva atat de greu de atins, chiar miraculos, sa fie acceptat (de catre minte) ca o realitate tangibila.

A sosit timpul sa impartasim vocea noastra colectiva ca una care cere virtutilre universale ale IUBIRII.

Pe masura ce anotimpurile se schimba, iar noi ne intram in schimbari majore in viata noastra, unii dintre noi se regasesc la un punct de rascruce, fie in punctul iertarii...unii dintre noi inca se afla in ghearele fricii...altii dintre noi se afla chiar intre cele doua puncte, realizand ca nu exista nimic de tinut in afara de credinta si cu toate acestea, inca ezita in a face acel salt final prin moarte (ego).

Indiferent de punctul in care ne aflam, cu totii avem de dat fata in fata cu alegerile din trecut, traind consecintele unor cicluri final defectuoase, pana in momentul in care suntem capabii sa ne eliberam si sa ne mutam in lunile de maiestrie aplicata ce ne asteapta in acest sezon. Asa cum am mai spus, sa experimentezi moartea in viata reprezinta cea mai grea munca posibila intr-un corp omenesc – a se citi...trairea propriilor frici nu se compara cu depasirea acestora. Trecerea peste propriile limitari...in timp ce le simtim atat de intens...solicita acel tip de curaj pe care numai divinul din noi il poate invinge. Si aceasta este si ideea.

Am trecut prin cercuri de foc si am realizat atat de „la propriu” ca nimic din exteriorul nostru nu ne-ar fi putut pregati cu adevarat pe niciunul dintre noi pentru acest moment, deoarece frica de necunoscut si increderea in ghidarea venita de la divinitatea din noi sunt singura cale de a iesi din suferinta umana.

Credinta este intaritoare...deschiderea sinelui nostru catre schimbari cu un rezultat mai inalt modifica proprietatile vibrationale ale energiilor noastre pentru a permnite ca noi potentiale fizice sa se manifeste. Adesea, credinta oarba necesara ascensiunii se simte precum acel bolovan greu de carat, dar odata ce ajungem la final, realizam ca acela este doar punctul nostru de start intr-o mare de posibilitati infinite. Atunci cand avem credinta de a merge inainte fara a avea o intelegere solida a viitorului (care a fost deja creat), numai atunci putem trece peste sabloanele trecutului nostru. Credinta deschide spatii, largeste paleta de posibilitati pentru noi experienta, in timp ce frica ne inchide, ne face mai mici si mai legati de ceea ce ne este familiar...chiar daca este al naibii de inconfortabil.

In acest anotimp, multi dintre noi vom avea de dat fata in fata cu rezultatele propriilor noastre convingeri...una cate una, vom patrunde in imensitatea eliberarii noastre din dualitate si vom vedea, la propriu, unde ne va duce saltul nostru plin de curaj si credinta.

Provocarile prin care am trecut, in special dupa perioada fascinanta si extrem de potentiatoare a lui Mercur retrograd, au fost ca sa ne permita acum aceasta oportunitate in fata careia inca ne trezim. Luna trecuta, acelora dintre noi care sunt pregatiti li s-a cerut sa renunte complet la sinele mic (ego) in favoarea adevaratului, autenticului/divinului Sine...pentru ca in sfarsit sa simtim si sa ne eliberam de acea durere provocata de credintele limitative, astfel incat sa solidificam, sa impamantam si sa integram alegerile noastre mai inalte odata pentru totdeauna.

Iar acest nivel de eliberare a fost si este profund, pana la nivel celular. Scoatem sau am scos la nivel de program ADN vechi limitarile, facand loc in fiecare celula divinitatii. Am evocat acele locuri ascunse ale durerii emotionale in corpurile noastre fizice atat de prompt si intr-un ritm atat de alarmant, incat nu avem de ales si tot ce putem face este sa le permitem sa fie. Aceste treceri sunt pentru cei cu inima de leu, fara indoiala, insa frumusetea din aceasta ferocitate este cat de aproape sunt aceste momente de finalitate. Este cu adevarat remarcabil sa observam, sa ne luptam cu disconfortul...acesta reprezentand nivelul de maiestrie al muncii noastre...si il simtim.

Ne confruntam cu noi insine la un nivel fara precedent, insa de fiecare data avem curajul de a ne depasi fricile, trecand peste mintea mica si creatiile sale si mutandu-ne intr-o aliniere mai profunda cu divinul din noi...sablonul nostru universal, ce gazduieste in sine formele perfectiunii, schema corpului luminos. Iar succesul trecerii noastre din lumea de jos va fi determinat in urmatoarele luni, pe masura ce fiecaruia dintre noi ii este oferita sansa de a se muta complet si definitiv dincolo de reactia emotionala polarizata (iubire-frica), in neutralitatea actiunii centrate pe inima (iubire).

Actiunile centrate in inima sunt o adevarata binefacere pentru intreaga lume, iar pentru aceia dintre voi care si-au golit vasele indeajuns pentru a activa lumina din sufletul vostrum in forma fizica, a venit timpul sa pasiti complet in sinele vostru si sa fiti acea raza de lumina pentru care ati venit aici sa fiti. Va stiti foarte bine care sunteti si va asigur ca sunteti in siguranta si aveti tot sprijinul. In trecut, cand ne deschideam pentru a fi vulnerabili, intr-o lume ce nu era pregatita pentru IUBIRE, ne ciocneam de duritatea (in principal a noastra) a energiilor nerezolvate.

Acest lucru s-a terminat acum si putem vedea asta peste tot in jurul nostru, pe masura ce din ce in ce mai multi oameni gasesc in ei curajul de a fi deschisi, transparenti in ceea ce priveste propriul adevar. A sosit momentul sa vorbiti cu voce tare, sa impartiti vocea colectiva ca una care solicita virtutile universale ale iubirii: toleranta, acceptare, respect mutual, unul pentru celalalt si toti pentru aceasta planeta.

S-ar putea sa fie infricosator sa ne expunem din nou, dar daca suntem chemati, este pentru ca ne-am facut treaba cu noi insine pentru a intra in maiestrie. Fiti siguri ca divinitatea s-a reintors pe aceasta planeta si ne ajuta pe fiecare dintre noi sa gasim curajul de a fi luati in considerare. Asa ca deschideti-va inimile si lasati lumina din ea sa straluceasca asemeni unui diamant.

Valul se intoarce si in aproximativ doua, trei saptamani, vietile noastre vor incepe sa treaca de la contopire pe individualizare. Peisajul se schimba pe masura ce cea de-a doua jumatate a anului ne prezinta nevoia de a recrea realitatea, bazata pe adevar si numai pe adevar, divin si autenticitate....toate acestea servind unui plan mult mai inalt. Si tot ce este nevoie este sa avem curajul de a fi... noi insine.

Gratia ii asteapta pe aceia dintre noi care imbratiseaza maretia ei.

Lauren Gorgo, 22 iunie 2015

Sursa: http://thinkwithyourheart.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.emilytheperson.com


Astro Shop

Cele mai noi articole