Primim ceea ce transmitem

Autor: AstroCafe.ro - joi, 30 august 2018, 14429 vizualizari

Iată cum funcţionează practic această orchestrare a evenimentelor. Dacă am trecut prin suferinţe pe care le-am păstrat în minte şi în trup şi pe care le exprimăm prin gânduri şi sentimente, transmitem în câmp acea semnătură energetică. Inteligenţa universală răspunde, transmiţându-ne în viaţă un alt eveniment, care va reproduce acelaşi răspuns intelectual şi emoţional.

Gândurile noastre transmit semnalul (sufăr), iar emoţiile (sufăr) ne atrag în viaţă un eveniment care să corespundă frecvenţei emoţionale - adică un motiv serios de suferinţă. În sens foarte concret, cerem la orice moment dovada existenţei inteligenţei universale, iar aceasta transmite la orice moment semnale în mediul extern. Iată, aşadar, cât de puternici suntem.

Întrebarea asupra căreia se concentrează această carte este următoarea: De ce nu trimitem un semnal care să producă un rezultat pozitiv pentru noi? Cum ne putem schimba astfel încât semnalul pe care îl transmitem să corespundă faptului pe care dorim să-l realizăm în viaţa noastră? Transformarea se va produce în momentul în care adoptăm complet convingerea că opţiunea noastră pentru un anumit gând/semnal emis determină un efect observabil şi neaşteptat.

În contextul acestei inteligenţe obiective, nu suntem pedepsiţi pentru păcate (adică gânduri, sentimente şi acţiuni), ci de către acestea. Când semnalul pe care îl transmitem în câmp se bazează pe gânduri şi sentimente (cum ar fi suferinţa, de exemplu) generate de una sau mai multe experienţe nedorite din trecut, e de mirare că răspunsul câmpului cuantic este identic? De câte ori aţi rostit cuvinte ca acestea (sau foarte asemănătoare): Nu-mi vine să cred... de ce mi se întâmplă mereu aşa?

Pe baza noii concepţii dobândite asupra naturii realităţii, vă daţi seama acum că afirmaţiile respective reflectă acceptarea modelului newtonian/cartezian, în care sunteţi victime ale tandemului cauză/efect ? Că sunteţi pe deplin capabil să fiţi dumneavoastră înşivă cauza unui efect? Că, în loc să reacţionaţi ca mai sus, aţi putea să vă puneţi întrebarea: Ce altfel de gânduri, sentimente şi comportamente pot adopta ca să generez efectul/rezultatul pe care îl doresc?

Misiunea noastră este deci aceea de a trece intenţionat în starea de conştiență care ne permite să intrăm în legătură cu inteligenţa universală, în contact direct cu câmpul de potenţialităţi, pentru a transmite un semnal clar că aşteptăm cu adevărat o schimbare şi de a vedea rezultatele pe care le dorim, sub formă de feedback, în propria viaţă.

Joe Dispenza

Sursa:Distruge-ți obiceiurile nocive - Editura Curtea Veche

Imagine: www.wallpaperflare.comAstro Shop

Cele mai noi articole