Previziuni pentru săptămâna 20- 26 aprilie. Efectele Crucii Cardinale- transformări importante și pe perioade lungi

Autor: AstroCafe.ro - marti, 22 aprilie 2014, 1087 vizualizari
Previziuni pentru săptămâna 20- 26 aprilie. Efectele Crucii Cardinale- transformări importante și pe perioade lungi

Hristos a Înviat! Suntem în Săptămâna Luminată o săptămână extrem de puternică, din toate punctele de vedere, ea determinând declanşarea anumitor evenimente şi rezolvarea la nivel subtil a multor situaţii. De fapt, dacă privim din punct de vedere spiritual, este o săptămână plină şi de alte sărbători, şi anume Sfântul Gheorghe şi Izvorul tămăduirii, ceea ce din start ne transmite foarte multe. Suntem în săptămâna Luminată şi ar trebui să ne lăsăm sufletul cuprins de iubire, compasiune şi lumină. Este perioada Învierii fiecăruia dintre noi, este momentul unui nou început. Priviţi în urmă şi analizaţi în această perioadă, toate cauzele profunde ale răului din interior, este momentul să raţionaţi în profunzime, de a merge pe lanţurile cauzalităţii, până la motivaţiile ale acţiunilor şi gândurilor noastre, dar cu o sinceritate absolută.

Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

Din punct de vedere astrologic este o săptămână guvernată de Mercur care se află în semnul Berbecului în conjuncţie cu Uranus şi Nodul Sud şi în opoziţie cu Ceres şi Nodul Nord, el fiind parte importantă a efectelor pe care le va genera Crucea Cardinală, căci va contribui la ducerea la împlinire a acţiunilor declanşate de aceasta. Primul aspect declanşator al Crucii Cardinale este cuadratura exactă dintre Uranus şi Pluton retrograd, această cuadratură este a cincea dintr-o serie de şapte, următoarele având loc în 15 decembrie 2014, respectiv în 17 martie 2015, doar că cea de acum este foarte puternică fiind flancată de Jupiter, Marte, Mercur, Junona şi Ceres. Aşa încât efectele ei, care nu se resimt direct decât după o anumită perioadă, aduc transformări importante şi pe perioade lungi de timp. Cumva acest aspect este declanşatorul unor conjuncturi care au fost semnalate şi a unor avertizări care au început din 24 iunie 2012, doar că nu le-am dat atenţie sau nu le-am privit cu seriozitate, multe din evenimentele care s-au declanşat putând fi ameliorate sau putând să aducă acţiuni conştiente, ceea ce ar fi generat evoluţie şi eliberarea unor tensiuni treptat, controlat.

Marte are un aport extrem de puternic el formând cuadratură cu Jupiter, marţi şi miercuri, opoziţie cu Uranus şi cuadratură cu Pluton, aceste aspecte fiind deosebit de dure, greu de controlat pentru că ele sunt o consecinţă a refuzului fiecăruia dintre noi de a face ceva. Practic rezultatele evenimentelor de acum se vor vedea sau se vor simţi concret rezolvările impuse acum, în a doua jumătate a lunii iulie.

Tot în această săptămână mai au loc două aspecte importante, conjuncţia superioară Mercur Soare, care aduce la apogeu anumite evenimente legate de aspectele concrete materiale ale unor situaţii declanşate în jurul datei de 15 februarie; al doilea aspect este dubla cuadratură dintre Lilith şi cuplul Soare Mercur, care va aduce multe evenimente legate de înţelegerea fricilor şi temerilor personale, prin acţiuni destul de impulsive şi în forţă.

Conjuncţia superioară Mercur Soare din semnul Taurului, ne va da mai mult simţ practic, dar va trebui să luptăm cu posesivitatea şi încăpăţânarea, eliberându-ne de sentimentalismul exagerat, mai ales în luarea deciziilor. Mulţumirea şi realizările le vom împlini prin efort constant, minuţiozitate, dar ţinând cont de intuiţii şi presentimente.

Este cel mai bun moment pentru a ne schimba modul în care privim valorile materiale, banii, puterea, deschizându-ne mai mult spre latura spirituală, în acest fel putând să înţelegem erorile referitoare la acumularea de bani.

În această poziţie ne reapar afaceri neterminate ale trecutului, este de fapt o perioadă de curăţire a karmei, de curăţire a subconştientului şi de eliminare a fantomelor vieţii netrăite, mai ales din perioadele primilor 28 de ani de viaţă ( sau 56). Este nevoie de multă energie, calm şi iubire pentru a realiza această sarcină. Pentru a înţelege şi aplica acest lucru putem trăi crize fiziologice, psihologice sau sociale. Să nu uităm că Mercur este guvernatorul acestei săptămâni, aşa că forţa lui este deosebită, de aceea în săptămâna care urmează vom avea activităţi mai mult la nivel intelectual şi mental, ne vom concentra pe activităţile comerciale, sau pe studii, dar vom da curs şi disputelor verbale , criticilor şi chiar bârfelor, folosindu-ne tenacitatea dar şi încăpăţânarea.

În viaţa familială sau sentimentală, unii dintre noi vor simţi o răcire a relaţiilor sau chiar conflicte, multe datorate impulsivităţii verbale sau dorinţei de a comanda sau conduce cu orice preţ, dar în schimb ele vor câştiga în profunzime, realizând relaţii durabile şi puternice, dacă se vor depăşi conflictele. Pentru alte persoane această perioadă toate aduce discuţii şi certuri, sau chiar rupturi şi separări. De fapt ne va fi testată iubire, cei care vor depăşi momentele acestea., vor avea relaţii pe care se vor putea baza, întemeind cupluri perfect sudate. Este important să înţelegem că este momentul în care trecutul este strict legat de prezent, că rezolvând restanţele vom fi mult mai liberi şi puternici, putând începe un nou ciclu din viaţa noastră.

Să fim foarte atenţi la toate mesajele pe care le primim, să analizăm în profunzime toate lucrurile, să fim atenţi la toate detaliile, să ne controlăm impulsivitatea mai ales atunci când simţim că suntem nedreptăţiţi.

Este bine să nu fim pasivi, să depunem eforturi susţinute pentru a finaliza acţiunile începute sau pentru a ne urma idealurile.

Astrolog Gabriela Apostol

Citeste mai multe despre Previziuni pentru săptămâna 20 - 26 aprilie 2014 - Previziuni zilnice - Mirabilys Magazin pe pagina www.mirabilys-magazin.ro
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole