Previziuni pentru 29 decembrie 2013. Răspunsuri tulburătoare la întrebările pe care le avem

Autor: AstroCafe.ro - duminica, 29 decembrie 2013, 1394 vizualizari
Previziuni pentru 29 decembrie 2013. Răspunsuri tulburătoare la întrebările pe care le avem

Astăzi intrăm în ultima săptămână a anului 2013, guvernată de Venus, săptămână ce va fi oarecum împărţită şi cu primele zile ale lui 2014. Venus este în mişcare aparent retrogradă, aşa că fiecare dintre noi experimentează o stare de retragere interioară, de reconsiderare a valorilor sau relaţiilor.

Din această perspectivă astăzi are loc conjuncţia superioară dintre Soare şi Mercur, un aspect care aduce cumva la maxim, evenimente ce au fost declanşate în jurul datei de 1 noiembrie. Pe de altă parte Mercur formează astăzi cuadratură cu Uranus şi activează Crucea cardinală şi anume acea aripă a ei greu de controlat care generează evenimente neaşteptate, mişcări seismice, acţiuni violente, fenomene meteorologice intense sau imprevizibile sau greu de controlat. Toate au la bază mişcarea, este mişcarea aerului, a focului sau a pământului, toate aceste trei elemente fiind implicate în activităţile perioadei. Pe de altă parte această conjuncţie superioară ne schimbă mentalitatea, ne face mai interiorizaţi, mai meditativi, căutând răspunsuri profunde la problemele actuale. Mercur este aşa cum am mai spus şi în articolele anterioare, cumva vedeta acestei perioade, el are rolul de a ne ordona gândirea, de a ne sintetiza ideile, de a le acorda prioritate sau selecta doar pe cele cu adevărat importante. Pluton aflat foarte aproape de conjuncţia Soare Mercur va determina schimbări extreme, descoperiri senzaţionale interioare, în mod special, transformări de gândire sau atitudine, oricum variaţii neaşteptate. Acest trio funcţionează timp de o săptămână, mai exact până pe 8 ianuarie, cumva această perioadă declanşând schimbări de anvergură dar extrem de subtile, în fiecare dintre noi.

Dacă mulţi dintre noi în ultima perioadă s-au simţit ameninţaţi, acum avem  prilejul să descoperim că teama nu este atât din cauza pericolului iminent sau imaginar, ci mai ales fiindcă ne-am pus în situaţii vulnerabile sau inadecvate faţă de propriile noastre principii. Soluţia este să ieşim din aceasta situaţii, să facem schimbările necesare în viaţa şi în concepţiile noastre, astfel încât pericolul să nu ne poată atinge. Nu este vorba atât să ne pregătim apărarea sau să ne ascundem, ci pur şi simplu să trecem într-o stare nouă, în care pericolul respectiv să nu mai aibă nici o putere.

Este evident vorba de acţiuni în care sunt puse în joc dorinţele personale, imaginea şi scopurile noastre, tocmai pentru a ne tempera orgoliul, pentru a ne îndrepta atenţia către ceea ce este mai important – sufletul nostru. Asta nu însemnă că acţiunile brutale, exterioare, sunt evitate, ele reprezintă doar reflecţia în exterior a mâniei şi frustrărilor noastre interioare, aşa că reflectaţi la evenimentele dure cu care vă confruntaţi. Aşa că, omenii sau situaţiile cu care avem ocazia să ne întâlnim în mod neprevăzut pot să nu însemne nimic pentru noi, dacă le vom considera lipsite de importanţă. Dar s-ar putea să ne ofere, chiar fără să ne dăm seama, răspunsul la o problemă care ne frământă. Depinde numai de noi să valorificăm oportunităţile vieţii, fiind atenţi la tot ce se întâmplă. Adesea, soluţiile apar pe căi nebănuite, chiar prin cei care aparent n-ar avea nici o legătură cu problema. Chiar dacă ei nu rezolvă problema, cel puţin ne pot sugera soluţia, dacă suntem atenţi.

Luna este fără direcţie începând cu ora 15.30 şi până la 19.45, perioadă extrem de benefică pentru a medita şi a ne replia în interiorul nostru, în acest fel descoperind răspunsuri tulburătoare la întrebările pe care le avem. Există intervale magice în care primim ceea ce cerem, dar are avem discernământul să înţelege cât de important este ce cerem?

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Viata este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă. OSHO

Nu vă împotriviţi, fiţi liniştiţi şi liberi, meditaţi pe orele planetare ale lui Soarelui la ceea ce a spus atât de frumos Osho.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 8 CAPRICORN

PĂSĂRELE ÎN CASĂ, CÂNTÂND FERICITE

Când casa ta e plina de pace şi bucurie, de pulsul vieţii exprimând armonia tuturor fiinţelor şi lucrurilor, este un moment de fericire şi împlinire. Depinde de tine să creezi la tine acasă o asemenea atmosferă, să îţi faci prieteni care să se bucure de ea şi să o îmbogăţească, şi să transmiţi a lor tăi acelaşi impuls spre a se bucura de viaţa. Dacă ai senzaţia că la tine acasă este o atmosferă prea mohorâtă sau prea serioasă, sau chiar plicticoasă, întreabă-te dacă nu cumva tu însuţi eşti acela care ar trebui sa coloreze viaţa celorlalţi.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 5 SCORPION

UN MASIV ŢĂRM STÂNCOS REZISTĂ LA PRESIUNEA MĂRII

Oricât de imens este oceanul şi presiunea valurilor sale, stâncile ţărmului rămân neclintite. Învaţă de la piatră puterea de a rezista la presiunile din afară şi dinlăuntru. Emoţiile pot exercita presiuni puternice uneori, dar a ceda în faţa lor, a acţiona sub imperiul emoţiilor, renunţând complet la raţiune, poate fi în detrimentul nostru. Trebuie să ştii să-ţi găseşti echilibrul lăuntric şi să-ţi stabilizezi poziţia astfel încât valurile să poată trece dincolo de tine fără să te prăbuşească.

Gabriela Apostol

Citeste mai multe pe pagina Mirabilys-magazin.ro


*Imagine: livingwinsdom.kabbalah.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole