Previziuni astrologice pentru zilele 10-12 februarie 2014. Luna in Rac

Autor: AstroCafe.ro - luni, 10 februarie 2014, 1716 vizualizari
Previziuni astrologice pentru zilele 10-12 februarie 2014. Luna in Rac

Incepand de luni dimineata si pana miercuri spre finalul zilei, Luna se va afla in Rac si va forma aspecte puternice.  Zilele 10-12 februarie sunt interesante, cu trairi puternice, in care e important sa fim atenti la ce simtim, la emotiile noastre, sa intelegem anumite alegeri -ale noastre sau ale altora- din trecut, sa reluam discutii incepute mai demult, sa ne lamurim in privinta schimbarilor pe care le avem de facut, chiar daca nu actionam imediat. Intuitia este puternica si ne vorbeste intr-un limbaj mai usor de descifrat. Asadar, sa ascultam atent. Imaginatia si inspiratia sunt uneltele noastre de baza. Sa le folosim.

Si sa nu uitam ca frustrarile si nefericirea apar pe fondul rezistentei pe care o opunem realitatii prezente si datorita asteptarilor. Iar acestea s-ar putea sa fie mai dese in aceasta saptamana, mai ales pana miercuri, timp in care este activ un aspect tensionat (cuadratura) intre Soare si Saturn. De aceea, e necesar sa fim cat mai prezenti, atenti la ce simtim si la tendinta de a da semnificatii (mai ales pesimiste si exagerate) evenimentelor care au loc sau trairilor noastre.

Luna in Rac ne face mai sensibili in ce priveste legaturile si contextele familiale, originile noastre, relatia cu perioada copilariei, cu mama in special, cu locul natal si cu tara. Putem trai un sentiment puternic de duiosie fata de cineva drag, melancolie, dar in egala masura putem simti ca e venit vremea sa ne desprindem, fizic sau emotional si in primul rand energetic, de o persoana sau de un loc caruia i-am cedat puterea si energia dezvoltand anumite dependente si atasamente in timp. De asemenea, putem intelege acum ce ne face sa ne simtim nesiguri, unde nu avem suficienta stabilitate, ce anume naste cele mai mari temeri ale noastre si care sunt posibilitatile pentru a ne imputernici si a schimba situatia.

Amintirile sunt vii, e posibil ca in aceste zile sa revina cineva din trecut sau sa fie reluate discutii, subiecte sensibile, in familie. Totusi, sunt zile in care putem vedea clar sau cel putin avem curajul sa recunoastem o cale adecvata pe care sa mergem, indiferent de domeniul de viata care necesita aceasta schimbari si alegeri noi. Asadar, ce mi se pare esential acum este sa fim onesti cu noi, sa nu mai acoperim ce simtim si ce ne dorim cu adevarat si sa fim ceva mai blanzi cu noi insine si cu altii.

Avand in vedere ca Luna e in Rac si in crestere, organismul retine apa si ia mai usor si mai repede in greutate, asadar e bine sa bem apa multa, sa facem miscare, sa evitam excesele in general. Terapiile si orice facem in aceste zile pentru sanatatea stomacului, a sanilor sau a uterului, pot da rezultate bune, mai ales daca aplicam metode pe care le-am mai folosit si in trecut.

Zile cu Inspiratie, Usurinta si Curaj, tuturor!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole