Previziuni astrologice pentru 14 martie 2014

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 14 martie 2014, 961 vizualizari
Previziuni astrologice pentru 14 martie 2014

Ziua de astăzi este guvernată de Venus care se află în semnul Vărsătorului, de unde ne ajută să descoperim valenţe nebănuite a Iubirii. În plus astăzi este Tripura Sundari, o zi extrem de favorabilă femeilor care se pot ocupa de tot ce înseamnă frumuseţea lor şi îngrijirea corporală care va fi mult mai bine asimlată.

Din punct de vedere al aspectelor, Luna se află în semnul Leului, iar de la 9.20 va fi ”fără direcţie” până la 16.30, ceea ce evident face ca în acest interval de timp să nu ne putem concentra, să ne manifestăm orgoliul sau vanitatea, să ne pierdem în detalii şi în acest fel să nu fim eficienţi în activităţile sociale. În schimb, avem puterea de a ne organiza şi concentra asupra a tot ce ne reprezintă interesele, toate acţiunile de administrare şi evaluare personală fiind reuşite.

Tot astăzi se formează aspectul de cuadratură Lilith  - Ceres care este deosebit de provocator, el se formează la ora 11.04, în perioada de Lună fără direcţie ceea ce sugerează că în afară că este destul de subtil aspectul, în sine, ne va fi greu să sesizăm mesajele pe care le transmite. 

La ora 18.10 se formează trigonul Marte retrograd – Mercur, aspect interesant care ne aduce capacitatea de a ne pune cu uşurinţă în aplicare gândurile. În plus toate restanţele pot fi cu uşurinţă rezolvate, măcar la nivel de acceptare, negociere sau înţelegere. Cu atât mai multă dacă ele reprezintă conjuncturi sau situaţii cu care ne-am confruntat şi în jurul datei de 24 ianuarie sau 16 februarie şi pe care le-am amânat din diferite motive. Aspectul ne aduce forţa de a realiza toate acţiunile, putere de muncă, eficienţă în activităţile cotidiene, atenţie la detalii dar şi la eficienţa concretă, palpabilă a acţiunilor noastre. Cuvintele pe care le rostim pot fi diferite de ceea ce gândim şi facem; ne putem preface – aşa cum învaţă repede chiar şi copiii – dar faptele singure ne trădează conţinutul mental. Faptele singure sunt evidente şi conţin întotdeauna adevărul pe care-l putem masca prin cuvinte. Ne putem autoproclama mii de ani măreţia, bunătatea, credinţa, moralitatea, dragostea sau frumuseţea sufletului, dar faptele ne vor arăta în lumina adevărului interior.

Ceea ce făptuim, ceea ce aducem în manifestare este dovada vie a ceea ce gândim şi simţim. Ţineţi minte cele spuse de Rabindranat Tagore: "... pentru a căpăta putere, trebuie să te supui legii forţelor universale şi să fii pătruns de conştiinţa că ele sunt ale tale". Nimeni nu-şi va înţelege niciodată posibilităţile reale, dacă, în afară de dorinţa firească de a deveni un fenomen, nu va înţelege pe deplin că omul este o părticică a macrocosmosului, adică se află sub puterea legilor universale ale naturii. Şi numai subordonându-se lor, se poate afla pe sine în sine însuşi, cu posibilităţi nelimitate.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Pacea începe în interior. Ea se află înlăuntru fiecărui suflet, precum mica sămânţă ce aşteaptă să germineze, să crească, să înflorească. Fii calm şi creează condiţiile potrivite; fii calm şi dă-i şansa să facă rădăcini. Deci, tu deţii în interiorul tău cheia păcii întregii lumi. Transformă haosul şi confuzia din propria ta viaţă în pace, linişte, seninătate.

GRADUL SABIAN AL ZILEI – 23 PEŞTI

UN "MEDIUM MATERIALIZATOR" OFERIND O ŞEDINŢĂ

Să dai forma ideilor şi emoţiilor tale, înseamnă să ştii să realizezi lucruri practice. Fiecare om dispune de aptitudini pentru anumite lucrări concrete, pentru anumite "materializări". Unii ştiu să modeleze materia, alţii vehiculează informaţii, alţii organizează mersul vieţii, alţii îşi exprimă emoţiile în forme plastice, artistice. Unii sunt înzestraţi cu abilităţi uluitoare, chiar "paranormale". Oricum, fiecare îşi poate găsi locul creator în aceasta lume. Trebuie doar să-şi folosească, pentru binele tuturor, aptitudinile şi talentele cu care este înzestrat.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 8 VĂRSĂTOR

FIGURI DE CEARĂ, FRUMOS ÎNVEŞMÎNTATE, ÎNTR-O EXPOZIŢIE

Imaginea lucrurilor care au fost poate fi conservată în forme sau poate fi descrisă în cuvinte, dar cea mai rezistentă formă de păstrare a amintirilor şi învăţăturilor de valoare este în sufletul oamenilor. Curajul şi dăruirea marilor eroi din istorie sunt redate mai fidel în sufletele eroilor de azi, decât în orice statui şi ilustraţii. Cea mai frumoasă amintire pe care o poţi păstra despre cineva este să pui în valoare idealurile lui cele mai înalte, şi să le duci mai departe, şi mai sus.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în Vărsător în trigon cu Marte în Balanţă în mişcare aparent retrogradă

Acest aspect este unul de forţă, are energia concretului, datorită poziţiei în care se află cele două planete. De aceea este important să ne orientăm atenţia şi eforturile pentru a ne adapta gândirea la realitatea concretă, evitând pe cât posibil să fim critici, sau să ne lăsăm furaţi de egoism. Este momentul ca mentalitatea noastră să se orienteze spre acţiuni decise şi rapide, să fie concretă şi practică, fără a ezita în a face ceea ce trebuie. Este vorba despre acţiuni de moment, care să ne pună în situaţia de a ne valorifica în mod optim voinţa.

Astrolog Gabriela Apostol- Mirabilys-magazin.ro
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole