Posibilitati noi la Luna Noua in Fecioara- 5 septembrie 2013

Autor: AstroCafe.ro - joi, 05 septembrie 2013, 1586 vizualizari
Posibilitati noi la Luna Noua in Fecioara- 5 septembrie 2013

Joi 5 septembrie la ora 14:35 ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Noua in Fecioara. Soarele si Luna se intalnesc la gradul 13, in semnul Fecioarei, casa a 9-a astrologica pe harta momentului. Ascendentul Lunii Noi se afla in Sagetator, semnul care corespunde casei louite de Luna Noua. 

Contextul astral este unul mobilizator, motivant. Energia acestor zile poate fi folosita spre a imbratisa o noua directie in viata noastra, mai ales la nivel de convingeri, fel de a trai, simti, actiona. 

Pentru a zugravi un tablou cat mai aproape de ceea ce vad posibil cu ocazia acestei Luni Noi, voi alege cateva cuvinte cheie, care sa descrie "coordonatele" recomandate. Aceste coordonate, odata luate in calcul si respectate, ne pot ajuta sa culegem roade frumoase in urmatoarea perioada, mai cu seama in urmatoarele luni, pana in martie 2014, cand va fi Luna Plina in Fecioara.

Asadar, iata cum decodific mesajul Lunii Noi in Fecioara si ce cred ca e esential sa intelegem, integram si aplicam in viata noastra, in momentul acesta:

Disciplina

Fecioara este prietena cu disciplina, prin urmare, e minunat sa facem cateva schimbari si sa aducem ceva mai multa disciplina in tot ce gandim, spunem, facem. Sa invatam sa ne gestionam mai eficient timpul si alte resurse, sa respectam mai mult munca pe care am ales sa o facem si orice activitate in care ne implicam, "doar" pentru ca ne respectam pe noi. Rezultatele noastre pot deveni mult mai bune, odata ce renuntam la plangeri si scuze, si pur si simplu facem ce spunem ca facem, cand spunem ca facem.

Responsabilitate

Conform contextului astral, e un moment favorabil pentru orice demers de vindecare si transformare, pentru orice schimbare de viziune si filozofie de viata. Insa pentru asta e necesar sa ne asumam responsabilitatea propriei bunastari, sa intelegem ca suntem singurii care pot schimba ceva, pot crea posibilitati noi si oportunitati de crestere. Sa ne asumam consecintele alegerilor trecute, cu care acum suntem invitati sa ne confruntam. Prin ceea ce gandim, spunem, alegem sa invatam. Prin alegerile pe care le facem. Prin atitudine fata de noi, de ceilalti si de viata.

Schimbare

Schimbarea devine posibila, imediat ce ne asumam responsabilitatea si, astfel, ne recapatam puterea. E un moment excelent pentru a facem schimbarile benefice in viata noastra, mai ales in ce priveste rolul social si profesional. Se pot deschide noi culoare de actiune, de manifestare a aptitudinilor si calitatilor. Apar posibilitati si se deschid usi in fata noastra. Nu nevoie decat sa fim dispusi sa facem pasul si sa facem alegerile pe care inima ni le sugereaza.

Purificare/detoxifiere

Daca ne uitam in viata noastra si nu vedem rezultatele dorite, e momentul sa ne intrebam daca ceea ce gandim si spunem este in acord cu ceea ce declaram ca ne dorim. Spre exemplu, daca spui ca vrei sa-ti fie bine, dar reciclezi permanent judecati si plangeri, prin gand si cuvant, se creeaza o prapastie intre ce vrei, si ce faci in realitate. Asadar, Luna Noua in Fecioara atrage atentia, prin diferite experiente, ca e momentul sa ne detoxifiem, atat la nivel de convingeri, ganduri, cat si la nivel de obiceiuri de orice fel care ne sunt daunatoare sau nu se acordeaza cu intentiile noastre. Nu doar corpul are nevoie de detoxifiere, ci si mintea. Nu doar hrana fizica merita atentie, ci si cea care se adreseaza mintii si sufletului nostru. 

E timpul sa eliberam tot ceea ce constientizam ca nu ne este util si ne opreste sa fim cine suntem si sa ne manifestam din potentialul nostru nelimitat. 

Calitate

Fecioara este un semn recunoscut pentru atentia acordata detaliilor si calitatii. Prin urmare, cu cat suntem mai atenti la calitate si nu neaparat la cantitate, cu atat mai armonios vor curge toate in viata noastra si cu atat mai impliniti ne vom simti. Plecand de la calitatea cuvintelor rostite si energia cu care le impregnam, totul poate sa se schimbe in lumea noastra... 

Contributie

Fecioara este si un semn al serviciului pe care-l facem pentru ceilalti, contributia pe care o aducem lumii prin cine suntem. Asadar, nu se putea un moment mai bun, sa privim atent si contextul colectiv, realitatea in care ne aflam conform alegerilor noastre de pana acum, directia in care mergem. Fie ca ne place sau nu ce vedem, in propria "curte" sau in lume, e timpul sa ne intrebam: "cum pot contribui cu energia mea, cu cine sunt?" Sa contribui insa nu inseamna sa blamezi, sa urasti, sa critici si sa te plangi de tot si toate. Sa contribui inseamna ca vezi posibilitati dincolo de plangeri, sa creezi, sa te pui in serviciu, fie si numai cu un gand inalt, ori cu darurile tale si cu iubirea ta. 

Constienta

Fiind situata in casa a IX-a astrologica, aceasta Luna Noua poate aduce tot mai multa constienta, nenumarate revelatii, o viziune mai inalta asupra vietii in general. Putem descoperi acum instrumente eficiente cu care sa lucram, intalnim oameni care isi aduc contributia la cresterea si dezvoltarea noastra, experimentam si mai ales "vedem" sincronicitati tot mai des. Chiar daca Fecioara este un semn al detaliilor, fiind situata in casa a IX-a, gandirea de detaliu se transforma in atentie acordata imaginii de ansamblu si posibilitatilor care apar la tot pasul. Ne ajuta sa ne deschidem mintea spre o gandire mai inalta, sa functionam din intrebari si nu din verdicte si definitii de cele mai multe ori preluate de la altii.

Este, asadar, un moment valoros, in care putem semana seminte de calitate, intr-un sol curat si fertil, pe care sa-l ingrijim cu mai multa daruire si cu angajament pe termen lung. De toti acesti factori (calitatea solului, a semintelor, a ingrijirii acordate) depind rezultatele/ roadele noastre in urmatoarea perioada. Momentul este unul fertil, insa depinde de noi cum il folosim.

O Luna Noua inspirata si fertila!

In serviciu si iubire,

Nicoleta Svârlefus

*Sursa imagine: www.21stcenturypaladin.com
Astro Shop

Cele mai noi articole