Posibilitati la Luna Plina in Taur- 17 noiembrie 2013

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 16 noiembrie 2013, 1360 vizualizari
Posibilitati la Luna Plina in Taur- 17 noiembrie 2013

Ne aflam in ziua dinaintea Lunii Pline in Taur, aspect ce se va forma duminica 17 noiembrie la ora 17:15 ora Romaniei. Luna Plina in Taur pune in lumina tot ce este legat de senzualitate, daruri interioare si exterioare, posesiuni, atasamente, placeri, control, dorinte, emotii.

Este un moment de preaplin emotional pe care fiecare dintre noi il va simti intr-un fel sau altul, cu ancorare intr-unul din domeniile de viata care se cere transformat si reflectat de partile din noi care se opun cel mai mult acestei schimbari. Totusi, chiar daca acest aspect este vazut ca fiind unul foarte intens si dificil, in comparatie cu transformarile la care am fost supusi in ultima vreme, gratie eclipsei de Soare, retrogradarii lui Mercur si cuadraturii Uranus- Pluto, acest moment aduce mai multa claritate si usurinta. Ca si cand, dupa ce ne-am confruntat cu umbrele noastre, cu tot ce e nevoie sa fie schimbat, cu limitele, atasamentele, neautenticitatile si rezistentele noastre cele mai puternice, acum putem da o forma, un contur, tuturor experientelor si trairilor prin care am trecut.

In ultimele saptamani, am fost fortati sa ne confruntam cu unele dintre cele mai profunde temeri ale noastre, cu experiente de tip abandon, pierdere, deziluzie, suspiciune, vulnerabilitate, incredere/neincredere, obsesii, putere/lipsa de putere, lupta, incrancenare. A fost inconfortabil sa trecem prin aceste experiente, insa ne-au fost si ne sunt utile, in contextul renasterii, ca principiu de baza al Scorpionului. De fapt, abia acum incepem sa realizam la ce ne-au folosit toate acestea si cum putem sa le folosim pentru cresterea noastra interioara si pentru alegerea unui drum adecvat de aici incolo. Pentru asta, e necesar sa fim sinceri fata de noi si sa privim drept in fata o serie de adevaruri inconfortabile despre noi insine, o serie de consecinte ale alegerilor din trecut. Acum, mai mult ca oricand, e nevoie sa integram principiul "treaba mea e cu mine" si, in definitiv, tot ce traiesc, eu am creat, deci tot eu pot sa schimb.

Cand vorbim despre Taur, ne referim la resursele noastre interioare si exterioare, la ceea ce avem de daruit, la increderea in noi, la imaginea de sine. Intrebarile pe care foarte multi si le pun la acest moment sunt legate de acordajul, existent sau nu, intre ceea ce sunt si ceea ce fac, pentru a avea ce-si doresc. Daca exista discordanta intre darurile/talentele noastre si ceea ce facem, sa spunem profesional, acum suntem provocati sa schimbam macazul. Pentru asta, mai intai e nevoie sa recunoastem neautenticitatea si apoi sa primim schimbarea. Mai ales ca nu ne trebuie vreo abilitate extraordinara pentru a recunoaste punctul de cotitura, caci experientele vorbesc de la sine, iar unii dintre noi deja am fost in postura de a renunta la multe in toata aceasta perioada.

Cu alte cuvinte, e timpul sa renastem din cenusa precum Scorpionul, de data asta cu mai multa putere si energie decat aveam inainte de a trece prin focul purificator. SI cu cat ne opunem mai mult cursului firesc, cu atat mai greu este sa devenim constienti asupra caii potrivite, opunandu-ne, de fapt, cresterii noastre ca fiinte spirituale in aceasta experienta fizica. Orice tendinta de a ne agata de ceva ce sta sa plece (precum o pisica pe burlan :), nu este decat o risipa de timp si de energie, caci in final tot la renuntare si detasare ajungem. SI tot va trebui sa o luam de la capat in anumite privinte.

Marte si Jupiter sustin aceasta Luna Plina, ajutandu-ne sa ancoram toata intelepciunea, in sens practic, in plan concret, fizic. Suntem sprijiniti sa gasim echilibrul intre ceea ce este nevazut si ceea ce este palpabil. Putem integra constientizarile in viata noastra de zi cu zi, cu mai multa usurinta. Vom sti ce avem de facut, ce este bine si potrivit pentru noi in momentul acesta si vom putea intoarce totul in favoarea noastra, la un nivel mai inalt de intelegere si constienta. 

Venus, planeta care guverneaza Luna Plina in Taur, se afla in Capricorn, facand parte dintr-o configuratie puternica si provocatoare (conjunctie cu Pluto si careu cu Uranus), semn ca relatiile sunt caracterizate de o anume intensitate. Rezumand, putem spune ca se desprinde poleiala de pe anumite relatii si contexte in care ne-am aflat pana acum, in care am pretins si ne-am mintit ca totul e bine, in care ne-am prefacut ca nu vedem anumite lucruri sau ne-am mintit constant.

In afara de relatii, si segmentul finantelor, al posesiunilor in general, cere o privire onesta si sincera. Tot ce nu am simtit sa facem dar am facut, tot ce nu ne-a placut sa fim dar am fost, toate modurile prin care ne-am tradat pe noi de dragul aparentelor sau al unor ambitii, acum este dezvaluit pentru a fi transformat. Beneficiem de un moment extraordinar de valoros in acest sens, care ne ofera ocazia sa ne reinstauram integritatea si sa optam pentru a ne exprima asa cum suntem, a ne revizui valorile si a ne reconecta cu inima noastra. Stralucirea capata acum o alta conotatie, este acea stralucire care vine dintr-o putere si o autoritate interioara asa cum nu am mai avut inainte. Iar puterea aceasta redobandita si sporita ne creeaza contextul unor alegeri extraordinare pentru noi si viata noastra. Mai ales ca il avem aliat si pe Kiron, care pune umarul la a traversa tot acest proces cu compasiune, iertare, recunostinta, invatand sa privim orice provocare ca pe un privilegiu si nu ca pe o pierdere.

De amintit ca Mercur formeaza a treia si ultima conjunctie cu Nodul Nord in Scorpion, ceea ce semnifica necesitatea de a renunta la atasamentul de material si de tot ce ne impiedica sa crestem, chiar daca aparent ne ofera o siguranta. E timpul sa ne regasim sentimentul de siguranta, renuntand la falsa siguranta oferita de bunuri materiale, o slujba, o relatie. Caci siguranta reala este dincolo de toate acestea, acolo unde exista libertatea de a fi si a alege in fiecare Acum, in functie de ceea ce ne indeamna inima. E vorba despre alegeri constiente  si libere, si nu despre cele care sunt facute din spatiul: "eu ce am de castigat aici?" Acum avem prilejul sa repunem energia in miscare, sa ne asezam in fluxul ei si sa curgem odata cu ea, consecinta fiind materializarea instant a intentiilor si o abundenta cum n-am mai experiementat pana acum, cu usurinta si bucurie. Putem identifica un drum, o forma care este in acord cu ceea ce suntem si putem darui in mod natural.

Ce-mi place mie sa fac, si fac natural, cu usurinta? Si cum e posibil sa fac asta zi de zi? Iata doua intrebari de sondare interioara care pot ajuta constientizarile sa apara. 

Una peste alta, aceste zile sunt o binecuvantare, aducandu-ne darurile pe care le-am cerut sau le-am creat, prin procesele transformatoare si de vindecare in care ne-am angajat in ultima vreme. Unele daruri sunt uimitoare, altele sunt deghizate in provocari, insa toate ne sunt utile pentru calatoria sufletului nostru aici. Sa le imbratisam pe toate si sa ne aliniem cu adevarul, autoritatea si intelepciunea interioara. Asa incepe procesul de creatie constienta! De restul se ocupa Universul!

Luna Plina cu bucurie, inspiratie si abundenta, tuturor!

In serviciu si iubire,

Nicoleta Svârlefus

*Imagine: www.omtimes.com

*Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe si/sau

creeaza-ti un cont de utilizator pentru a primi zilnic previziunile astrologice pentru zodia ta si noutatile. Multumim!Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole