Posibilitati la Luna Plina in Gemeni- 6 decembrie 2014. La o schimbare de gand distanta

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 06 decembrie 2014, 1229 vizualizari
Posibilitati la Luna Plina in Gemeni- 6 decembrie 2014. La o schimbare de gand distanta

Sambata 6 decembrie la ora 14:27 are loc aspectul de Luna plina, prin opozitia luminariilor (Soarele se afla in Sagetator iar Luna in Gemeni).

Este un moment care aduce in prin plan roadele alegerilor si actiunilor noastre incepand din mai, cand a fost Luna noua in Gemeni. Practic, acum ni se deruleaza in mod vizibil, in fata ochilor mintii, tot ceea ce am creat in realitatea noastra, prin alegeri succesive. In orice caz, punctul in care ne aflam este punctul pe care l-am creat si ales, si e necesar sa fim constienti de asta si sa ne asumam ca suntem la sursa realitatii noastre.

Vorbim de doua semne astrologice care reprezinta convingerile, modul de gandire, logica, ratiunea, filozofia de viata, credintele, perceptia asupra realitatii si modul in care o interpretam. Casele astrologice ocupate de cele doua luminarii sunt casele II-VIII, ceea ce inseamna ca esentiale acum sunt convingerile care ne ajuta sau ne incurca sa ne valorizam talentele, abilitatile, calitatile. In plus, putem observa acum in ce masura suntem contributie cu adevarat in viata noastra, care este perceptia si atitudinea fata de bani, cat de abili suntem in a fructifica darurile cu care suntem inzestrati, cat de mult conteaza contributia celor de langa noi, in ce masura o primim, cat de atenti suntem la echilibrul intre ce dam si ce primim.

Este si un moment de constienzare a propriei senzualitati si sexualitati, iar unii oameni pot intelege cum sa foloseasca in mod sanatos energia sexuala, aceasta puternica sursa de creatie si manifestare. Poate fi, din acest punct de vedere, un moment al vindecarii, al inlaturarii blocajelor si inhibitiilor sexuale, intelegand (sau nu) ca fluiditatea acestei energii, precum si prezenta in corp si atentia la toate senzatiile oferite de acesta, este, de fapt, in stransa legatura cu tot ce cream in viata noastra, in plan material. Practic, energia sexuala este in stransa legatura cu energia banilor si a succesului, prin urmare, inhibitiile, rezistentele si judecatile pot impiedica accesul la bani si succes de orice fel.

O Luna plina in Gemeni este precum o baza de date uriasa care se descarca toata odata, in mintea noastra. Vin multe ganduri si idei deoadata, asa ca nu prea reusim sa tinem pasul si tindem sa tot topaim dintr-un gand in altul, dintr-o idee in alta, ceea ce ne poate conferi sentimentul de superficialitate, inconsistenta, agitatie, chiar frica, atat in ce ne priveste pe noi cat si pe cei din jur. De aceea, ne poate ajuta sa scriem tot ce ne vine, sa comunicam cu oameni pe care-i simtim potriviti pentru acest moment, sa impartasim, dar si sa ascultam cu atentie. Astfel, ne ajutam, nu numai sa punem in ordine ideile, dar mai ales sa deschidem mai multa constienta, sa avem revelatii, intelegeri superioare despre anumite situatii sau alegeri pe care le-am facut sau urmeaza sa le facem.

Acest moment ne ofera terenul propice pentru a realiza si recunoaste unde in viata noastra, dorintele sufletului nu se reflecta in actiunile si, evident, nici in rezultatele noastre.

E timpul sa fim atenti atat la punctul in care ne aflam in diverse contexte de viata, dar mai ales la modul in care gandim, cum obisnuim sa ne raportam la noi insine si la ceilalti, care sunt obiceiurile, tiparele noastre de gandire si alegere. Este esential sa pornim de aici in auto-observarea propriei persoane, intrucat recunoscand ca noi cream realitatea, iar gandurile si convingerile carora le suntem fideli au un rol extrem de important in asta, putem sa schimbam perspectiva, viziunea si... apoi realitatea prezenta si viitoare.

E timpul sa intelegem si sa recunoastem cum si cat ne judecam pe noi insine sau pe ceilalti, cat de mult si des ne plangem, cat criticam, cat de mult ne blocam in scenarii negative, cata incredere avem in noi si cat de constienti suntem de puterea de creatie pe care o detinem. Si putem alege sa renuntam la ceva, acum. La judecati, la plangeri... sau la orice altceva observam ca ne sta in cale cu acordul si implicarea noastra directa.

In orice caz, se pare ca nu mai putem fugi nici de noi si nici de confruntarea cu situatiile care ne apasa. De altfel, multi dintre noi pot simti un fel de presiune, un semnal de alarma. Suntem  in alerta si facem tot posibilul sa urgentam rezolvarea unor situatii presante. Totusi, chiar asa fiind, e bine sa fim atenti la tendinta de a spune prea mult, prea repede, prea dur, ceea ce avem de spus.

Cumva, aceasta Luna Plina ne ajuta sa realizam, daca suntem suficient de atenti si deschisi, ca piedicile cele mai importante intalnite in cale, tocmai noi le-am ales si le-am asezat acolo. Ca singurele bariere sunt limitarile noastre, credintele in care persistam, de care ne atasam. Ce crezi ca nu e posibil sa fii si sa ai? Ce ai decis ca e greu pentru tine? Pe cine dai vina pentru situatia x? Cat de clar iti este ce vrei? Ce spui despre tine? Ce spui si crezi despre altii? Cum privesti viata ta? Ce ai decis ca nu e in regula cu tine si cu viata?

Ai vrea sa te razgandesti ori de cate ori constati ca ai un gand limitativ?

Acum putem sa inlaturam o stavila puternica din calea noastra, ne putem deschide drumul, singuri, doar prin constientizare, prin cuvant scris sau rostit, dar si prin angajamentul de a schimba ceva imediat. Pentru ca posibilitatile si oportunitatile fabuloase sunt mereu aici, pentru fiecare. Ceea ce visezi, ceea ce vrei acum e posibil sa realizezi si e foarte aproape, practic se afla la o schimbare de gand/perceptie distanta.

Luna Plina cu Inspiratie si Bucurie!

Din inima,

Nicoleta Svârlefus

Sursa imagine: www.mamiverse.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole