Posibilitati la Luna plina- 19 septembrie 2013

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 18 septembrie 2013, 2427 vizualizari
Posibilitati la Luna plina- 19 septembrie 2013

Joi, 19 septembrie 2013, la ora 14:14 ora Romaniei, se formeaza aspectul de Luna Plina cu Luna in Pesti si Soarele in Fecioara. Ascendentul momentului se afla in Sagetator, iar luminariile ocupa axa familiei si carierei. 

Decorul in care este plasata Luna Plina, cu luminariile in roluri principale, ii primeste ca protagonisti si pe Jupiter (Rac)- stapanul ascendentului, Mercur (Balanta)- stapanul Fecioarei, Neptun (Pesti)- stapanul Pestilor. Saturn si Pluto par sa jurizeze sau cel putin sa supervizeze intregul spectacol astral, asigurandu-se ca intelegem mesajele si actionam in concordanta cu cine suntem.

In perioada asta, cu totii suntem chemati la autenticitate, iar asta se vede in probele si testele la care se pare ca suntem supusi. Fie avem parte de provocari relationale, fie dispare ceea ce era cunoscut si familiar, ne simtim confuzi, usor debusolati, extrem de ocupati cu tot felul de planuri si proiecte, cel putin in mintea noastra. 

Multi dintre noi isi pun acum intrebari ca: "cine sunt si ce voi face cu viata mea?" Sau "cum de am irosit atata timp, jucand un rol care mi-a adus doar frustrare?" Sau "ce-mi place mie sa fac cu adevarat?" Sau "cine sunt prietenii mei?" 

Ce este posibil acum?


Luna plina inspirata, cu claritate si roade din abundenta!

Nicoleta Svârlefus


*Sursa imagine: www.electricmind.daynalynn.com

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole