Posibilitati la Luna Noua in Berbec- 30 martie 2014. Dorinta de innoire a vietii

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 28 martie 2014, 1538 vizualizari
Posibilitati la Luna Noua in Berbec- 30 martie 2014. Dorinta de innoire a vietii

Duminica 30 martie, la ora 21:45 ora Romaniei, Luna si Soarele se intalnesc in Berbec formand aspectul de Luna Noua. O Luna Noua insotita si sustinuta de revolutionarul Uranus, plasata in casa a V-a, menita sa inteteasca focul interior al creatiei, sa aduca neastampar. Un neastampar creativ, o dorinta puternica de a depasi o serie de limite, de a transcende prejudecati si convingeri vechi, de a ne desprinde de trecut si a iesi la rampa cu talentele si ideile inflorind rapid.

Luna Noua formeaza aspecte puternice (conjunctie cu Uranus, careu cu Jupiter si cu Pluto) cu 3 dintre planetele care pe 23 aprilie se vor constitui in marea cruce cosmica, o cruce cardinala aducatoare de mari schimbari in viata fiecaruia dintre noi. Practic, acum putem vedea semintele, inceputul, directia acestor schimbari care urmeaza sa se produca. Evenimentele se vor precipita, de fapt, pe masura ce ne apropiem de Luna plina (15 aprilie), iar schimbarile incep sa fie vizibile si clare.

Ascendentul momentului se afla in Scorpion, un semn intens, emotional, care ne invita la introspectie, autoanaliza, observarea si trairea emotiilor, renastere, purificare. Ne traim crizele existente in viata prezenta, pentru a face un pas spre un nivel de constiinta mai inalt si a capata o viziune purificata, innoita, profunda.

Stapanul Lunii Noi, Marte (retrograd) se afla in Balanta, in semnul opus, in casa a XII-a astrologica. Marcheaza un moment de amplificare a unor situatii de criza, le aduce in stadiul de urgenta. Un "of" mare pe care l-am dus multa vreme, venind dintr-un trecut indepartat probabil si locuind in subconstient, acum poate fi adus la suprafata, vazut, constientizat. Cumva, putem afla si recunoaste care este "of"-ul real, din spatele nemultumirilor persistente din ultima vreme, ce ne doare de fapt, care este sursa piedicilor, ce ne tine pe loc. Sunt trairi puternice, care au rolul de a ne face prezenti si constienti, de aceea e important sa ne observam cu atentie in aceste zile, sa avem curajul de a recunoaste adevarul si sa directionam toata energia asta, care seamana cu lava unui vulcan in eruptie, intr-o directie potrivita si cu cat mai putine daune in interior si exterior.

Luna Noua uraniana e ca un foc greu de controlat, un foc care creste rapid sub rafalele de vant puternic. Asadar, depinde de noi cu ce aprindem focul. Poate fi un foc creativ, o idee pe care o lasam sa iasa la suprafata si incepem sa mergem pe firul ei oricat de nonconformista ar fi, eliberarea de constrangeri relationale, nasterea unui proiect, punerea in scena a unui talent special la care devenim acum mai prezenti. Sau poate fi un foc distrugator, daca turnam in el frustrari, agresivitate, o constiinta saracacioasa, furie etc. Probabil acest moment astral se va solda cu multe rupturi si despartiri, vazute ca ultime solutii tamaduitoare si eliberatoare.

Este un moment important, asa cum am spus el deschide sezonul innoirii vietii prin schimbari fara precedent. Acum e de ajuns sa identificam care este acea dorinta sincera, care ne arde pieptul pur si simplu, ne sta in gat s-o punem in cuvinte, dar pana acum am reprimat-o. Ei bine, acea dorinta incepe acum sa fie exprimata si arata care sunt directiile si domeniile vizate de evenimentele spectaculoase din a doua parte a lunii aprilie.

Fiind vorba despre casa a V-a, in stransa legatura cu creativitatea si iubirea, libertatea de expresie si stralucirea, unicitatea si nobletea, si despre principiul "eu sunt" al Berbecului, aceasta Luna Noua este semnalul de alarma ca e timpul sa ne delimitam zona de expresie si creativitate unica, sa ne luam "felia" energetica proprie si sa-i dam forma pe care o alegem constient. Sa "dezbracam" costumele imprumutate (a caror masura nu ni se potriveste :), rolurile pe care le-am jucat pentru a demonstra si nu pentru a ne manifesta liber. Multi vor vor spune, sau cel putin vor gandi: "gata, nu mai vreau sa fiu asa, nu mai vreau sa ma complac, m-am saturat sa ma tot chinui sa fiu pe plac, pur si simplu vreau sa fiu asa cum sunt eu. Cine ma place bine, cine nu, iarasi bine."

Energia acestei Luni Noi ne poate ajuta sa ne gasim zona de putere, sa descoperim noi valente interioare si noi culoare de manifestare, cu bucurie, a cine suntem, si sa descatusam o pasiune care nici nu mai stiam ca locuieste in noi. 

Mercur in Pesti este sursa noastra de inspiratie. Ne vin idei, mesaje, avem intuitii puternice. N-ar fi rau sa si notam toate aceste mesaje, indiferent pe ce cale vin si indiferent daca ne par realiste sau prea idealiste. Pur si simplu, e vorba de innoire, deci e firesc sa nu recunoastem unele idei si mesaje. Ele pot friza idealismul, nonconformismul sau iluzia, insa, de fapt, vom vedea peste ceva vreme cum prind contur.

Luna Noua inspirata, tuturor!

Nicoleta Svârlefus
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole