Portalul Leului: 8.8.8 Iesirea din cocon. Tema fluturelui

Autor: AstroCafe.ro - joi, 06 august 2015, 3239 vizualizari
Portalul Leului: 8.8.8 Iesirea din cocon. Tema fluturelui

Salutari tuturor - inainte de a incepe acest channeling as dori sa adaug o nota personala.

Acum, in ce priveste portalul urmator. Ceea ce incep sa spun este ca acest special Portal al Leului poarta energiile si tema unui fluture. Si precum un fluture iese din cocon, asa apare copilul nostru interior pentru a ne reaminti sa ne acordam la energiile de creatie care curg abundent de la Gaia, ca noi sa ne jucam cu ele.

Energiile din portalul 8/8/8 ne permit sa facem lucrurile jucandu-ne. Pentru a absorbi toate energiile care curg in calea noastra, in pregatirea pentru fuziunea finala cu aspectele creative din noi insine. Pentru a sculpta in cele din urma o cale divina pentru vietile noastre, co-creand o lume noua.

Ni se cere sa recunoastem zeita din interior si sa o imbratisam pe deplin si complet. Permitandu-i acesteia sa se uneasca in spatiul inimii noastre cu energiile masculine. Rotindu-se intr-un vortex al propriei noastre creatii, formuland o linie noua directa la sursa de la care ne putem trage energia, iubirea si cunoasterea adevarului a ceea ce suntem.

Acum este timpul potentialului infinit si al posibilitatilor. Acum este timpul sa cream si sa materializam ceea ce ne dorim, in mediul nostru. Ni se aminteste sa utilizam toate cele 4 elemente pe care le avem la dispozitia noastra, facand lucruri simple precum dichisirea sectoarelor noastre de viata, pentru a obtine curgerea miezului nostru creativ. Pana la lucruri mai complicate, cum ar fi rearanjarea gandurilor noastre, facand ceva ce ne-am dorit mereu sa facem, dar ne-am oprit din cauza diverselor programe inradacinate in psihicul nostru.

Ni se cere sa ajungem in cele din urma la intelegerea ca suntem co-creatori ai realitatilor noastre, ni se cere sa recunoastem ca suntem inconjurati de energia abundentei. Ca nu exista nici o lipsa in univers si toate lipsurile, limitele sau obstacolele sunt percepute de catre programarea depasita, care continua sa opereze pe acest plan al existentei. Ni se cere sa lepadam toate aceste credinte si sa folosim energia din momentul ACUM pentru potentialul nostru maxim, sa mergem mai departe si sa co-cream!

Inca o data, creativitatea este cea care ni se cere sa-i permitem sa infloreasca in vietile noastre. Deci, va rog lasati creativitatea voastra suculenta sa curga si sa va duca catre noi culmi. Folositi aceasta energie pentru a materializa ceea ce v-ati dorit, de mult timp, si amintiti-va sa va jucati cu nou-descoperita conectare la divin, permitandu-va sa FITI in acest moment tot timpul, stiind ca in acest moment tot ceea ce va doriti cu adevarat se va intampla!

As dori, de asemenea, sa va atrag atentia asupra simbolismului unui fluture pentru a va ajuta sa intelegeti ideea a ceea ce s-a prezentat aici. In cuvintele lui Avia: "In mod covarsitor, mitul cultural si stiinta onoreaza fluturele ca si simbol al transformarii, ca urmare a procesului sau impresionant de metamorfozare.

De la ou, la larva (omida), la pupa (cistalida sau cocon) si din cocon fluturele iese la iveala desfacandu-se in glorie.

Ce transformare masiva sufera aceste mici creaturi! Luati in considerare, pentru un moment, genul de energie pe care il consuma. Imaginati-va ca intreaga voastra viata se schimba intr-un mod atat de extrem incat sunteti de nerecunoscut la sfarsitul transformarii.

Aici se afla cea mai profunda lectie a fluturelui. Ea ne cere sa acceptam schimbarile in viata noastra, asa cum o face ea ocazional. Fluturele accepta neconditionat schimbarile din corpul si mediul sau.

Aceasta acceptare de neclintit, a metamorfozei sale, este, de asemenea, un simbol al credintei. Aici fluturele ne cheama sa ne pastram credinta, in timp ce induram tranzitiile din viata noastra. El intelege ca truda noastra, neastampararea si mania sunt inutile impotriva mareelor din natura - ne cere sa recunoastem aidoma."

Acum, dupa ce am spus acestea, exista un channeling pe care l-am primit de la Hatori...

Dragi Copii Preaiubiti ai Luminii,

Prin aparitia sufletului vostru, in structura realitatii rigide din momentul vostru prezent, metamorfoza completa va avea loc in inimile voastre si va continua mai departe pana la marginea realitatii voastre cognitive. Prin permiterea explorarii misterelor propiului vostru sine si puterea la care faceti apel, veti vedea in final aceasta lume asa cum este ea intr-adevar.

Prin conectarea la propria voastra pricepere, prin intelegerea structurii innascute a pshihicului vostru, veti iesi din coconul in care ati fost in hibernare pentru atat de mult timp. Numai prin cunoasterea interioara si acceptarea de sine veti fi capabil sa influentati ceea ce este drag inimii voastre.

Si astfel, energiile care sosesc zilnic pe planeta voastra, preambalate in module mici de informatii, pentru a permite vehiculului vostru al alegerii sa incorporeze energiile mentionate, si din care veti culege adevarul propriei puteri, propriei forte si propria creatie. Pentru a crea ceea ce sunteti exista compozitia generoasa a diferitelor acorduri muzicale, de frecvente vibrationale diferite. Pentru ca prin sunet si prin lumina si prin stimuli vibrationali a ajuns sa fie vehiculul vostru al alegerii si a fost trimis la Gaia voastra prin codificarile vibrationale, pe care vehiculele voastre le transforma in timp ce vorbim.

Si astfel, in zilele ce vor urma, portile intelegerii realitatii voastre se vor deschide si veti fi introdusi intr-o noua stare de a fi, prin care va veti concentra asupra raspandirii frecventelor in cunoasterea voastra, permitandu-va sa intelegeti structura obiectivelor mentionate.

Pe aceasta cale veti fi capabili sa creati acel tip de realitate pe care o intrezariti si care este binevenita in viata voastra.

Si astfel, este extrem de important sa gasiti un moment pentru a va conecta cu progresia naturala, cu spiritele naturii din lumea voastra, cunoscute sub numele de regatul elementar. Prin intermediul regatului elementar ar trebui sa fiti capabili sa atrageti energiile de care aveti nevoie, pentru a inflori pe deplin in ceea ce sunteti.

Sunteti sprijiniti, aplaudati si introdusi intr-o noua noua structura a realitatii, in care vedeti complet, cognitiv si deplin manifestarea gandurilor, emotiilor si actiunilor cultivate in viata voastra.

Ceea ce incercam sa va spunem dragilor preaiubiti este ca a venit timpul sa acordati atentie intentiilor voastre, pentru ca prin intentiile din inimile voastre voi manifestati si fabricati realitatea voastra cunoscuta. Si prin intentiile din intelegerea cognitiva a inimii voastre veti fi capabili sa co-creati minunea a ceea ce cautati sa sustineti.

Asta e tot ce avem pentru voi acum. Va iubim. Suntem cu voi. La revedere, pentru acum.

Anna Merkaba

https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Traducere: Cristina Ciobanu

Credit  foto: www.portofoliographicdesign.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole