Portalul Leului (8.08): Dărâmăm pentru a reconstrui

Autor: AstroCafe.ro - joi, 03 august 2023, 8923 vizualizari

Am intrat deja în sezonul Leului și odată cu trecerea la acest semn zodiacal avem parte de o perioadă plină de energie, de lumină și de strălucire. 

Ne putem aștepta la creșteri masive din punct de vedere energetic în apropierea datei de 8.08. În zilele premergătoare datei de 8 August dar și după această dată vom simți un intens val energetic, ce va părea ,fie încântător pentru unii, fie epuizant pentru alții. Este important să ii oferim corpului nostru toate atenția de care are nevoie, să ne odihnim și să ne îngrijim mai mult în această perioadă. 

Practic, vom simți că ceva se dărâmă pentru a lăsa loc unor construcții noi. Vechile modele se dizolvă, astfel încât o nouă realitate poate renaște în viețile noastre, dacă permitem. Acest proces energetic ne poate face să ne simțim dezorientați, ca și cum am pluti, uneori fiindu-ne greu să luăm decizii. Dar, în același timp, vom fi cuprinși de un val de interese și idei noi, care curg în realitatea noastră. 

Concentrează-te pe noul care intră în viața ta fără teamă. Știu că este ușor de spus și greu de pus în practică, dar e important să-ți asculți sufletul și să primești noua experiență de viață care ți se deschide. 

Amintește-ți întotdeauna că momentul prezent nu este destinația ta finală. Nu poți vedea clar ce urmează, dar ai încredere în proces!

Portalul Leului din 8.08 va fi un moment minunat pentru a ne elibera profund și a renunța la toate fricile care ne țin în loc, atât la nivel individual cât și la nivel colectiv. Este important să procesăm, să eliberăm și să punem punct tuturor situațiilor care ne țin în frică și în disconfort emoțional. 

Sursă articol: Raising Vibrations 
-----   
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole