Poarta catre destin: claritate divina. Noul an astrologic

Autor: AstroCafe.ro - joi, 26 martie 2015, 2507 vizualizari
Poarta catre destin: claritate divina. Noul an astrologic

Bine ati venit in noul an astrologic!

Am intrat oficial in mult-asteptatul si incarcatul portal, accelerati fiindde super-combinatia echinoctiu, luna noua si eclipsa de soare…ce a fost anuntatde astre ca fiind momentul definitoriu al anului 2015.

Pana in acest moment s-au schimbat atat de multe in interiorul nostru, incat pare cumva ciudat. Ne-am deconectat atat de mult de la viata 3D, de parca am fi intr-un film cu astronauti... plutim liberi in propriul univers, spiralandfara de control, fara notiunea de timp si spatiu, doar cu gandurile noastre.

In plus, la linistea asurzitoare, s-a adaugat si estomparea acelor persoane, locuri si situatii care inca ocupa trecutul nostru 3D.  Atat de multe din lumea veche si dintre cei care fac parte din ea sunt din ce in ce mai departe...din pacate, chiar si persoane dragi, la care tinem mult, dar cu care nu mai rezonam. Cu toate acestea, stim ca a sosit oficial timpul sa facem pace cu trecutul nostru, sa vedem binecuvantarile din durerile noastre si sa renuntam la orice atasament.

Exista un sentiment puternic de finaliate in aer, un gol care poate fi umplut cu durere in timp ce plangem pierderea atator zbateri si a acelor persoane care s-au zbatut alaturi de noi. In acelasi timp, exista o mare recunostinta pentru toate rolurile pe care le-am jucat, pentru toate lectiile pe care le-am invatat. Exista chiar si un melanj de anxietate si anticipare cauzat de trepidatiile noii nasteri pe care eclipsa o aduce.

Observati cum in acele momente de melancolie veti avea des ganduri sau frici despre moarte, pentru ca, ei bine...chiar vom muri pentru o perioada de timp. De aceea a trebuit sa renuntam la toate atasamentele si sa ajungem aici, deoarece nu putem sa le luam nici la propriu, nici la figurat in lumea noua. Sinu a fost niciodata mai evident ca acum ca nu mai avem de ce sa ne tinem.

Deoarece acesta este un final de dimensiuni epice, am trenat intr-o stare de cvasi-suspendare de la 11-11 incoace, in mod special cand energiile noului an au inceput sa se construiasca in acest set unic, fara precedent, de evenimente ceresti. Aceasta stare permanenta de stagnare este diferita de orice alt vid experimentat pana acum...nu este un loc de gandire la trecut sau viitor, al dorintelor sau al nemultumirilor. Este doar un...gol.

Si da, a fost destul de provocator sa navigam, pentru ca suntem cu un picior in lumea noua si cu altul in cea veche, de-a lungul ultilimilor 3 ani cu precadere, inca de la momentul 12-12-12, cand am inceput sa stam in ambele lumi. Ne-am obisnuit cu cadenta 1 pas inainte si 2 inapoi. Dar din cate am observat, nu mai exista cale de intoarcere, asa ca stam suspendati, asteptand calmi setul de evenimente cosmice care sa declanseze combinatia perfecta ce vadeschide poarta catre destinul nostru.  Iar aceasta combinatie se intampla chiar acum,iar pe masura ce se desfasoara, ne vom reconecta la bucuria noastra, dar la un nivel mai inalt si mai profund.

Este evident ca ne-am desprins de firescul lucrurilor, deorarece nimic nu se mai simte la fel sau macar familiar.. Vietile noastre, acele lucruri mici care obisnuiau sa ne hraneasca nu ne mai umplu de iubire si continuam sa ne uitam inainte, la vortexul portii care se apropie de noi si ne intrebam ce se va intampla mai exact acolo, odata ce am reconstruit intreg puzzle-ul trecutului nostru.

Raspunsul este simplu: totul si nimic.

Daca va apropiati de acest portal menit sa va schimbe viata cu insusi sinele autentic, atunci sunteti pregatiti sa deschideti tot ceea ce sufletul vostru doreste sa creeze si sa experimenteze in aceasta lume noua in care vom fi renascuti. Daca ati fost redusi la cel mai mic numitor comun, drenati complet de propria iubire, atunci sunteti gata sa va intoarceti la interior si sa scoateti iubirea la lumina, pentru a o impartasi cu lumea intreaga.

Nu va ingrijorati daca nu aveti nici cea mai mica idee despre cum arata....de fapt, aceasta idee ar fi probabil scenariul cel mai plauzibil. Acest portal solicita o cantitate enorma de incredere, insa nu reprezinta ceva in care tu sau eu sau oricine altcineva am putea gresi. Nu mai este nimic de facut decat sa stam in cea mai profunda credinta a puterii noastre divine. Adevarul gol-golut este ca intram intr-o realitate in care IUBIREA conduce. Cum va arata aceasta este imposibil de imaginat acum, dar adevarul este ca, la cel mai inalt nivel, noi deja am creat-o. Iar acum incepem sa o experimentam in forma sa.

Ca tot veni vorba...daca inca mai aveti lucruri de terminat, de inchis, considerati aceste 4 saptamani ca fiind un ultim termen pentru a va finaliza trecutul inainte de a intra in viitor. Am acordat suficient timp in viata 3D pentru a ne rezolva trecutul...au fost extrem de multe oportunitati pentru arenunta si a ne elibera de ceea ce nu ne mai serveste si, din cate am vazut, fereastra incepe sa se inchida pentru cei care nu sunt pregatiti sa primeasca noua lume. Acesta este o ultima oportunitate de a va elibera de toate atasamentele umane. Daca inca mai aveti polaritati, echilibrati-le.

Suntem inca in ultimele momente pline de curatire, dar suntem indemnati sa sarim la acele detalii care inca cer rezolvare, fara amanare. Trebuie sa dam inainte pentru a fi cat mai deschisi si calmi pentru ceea ce e in fata noastra, astfel incat sa ne putem urma calea dincolo de orice credinta sau asteptare despre ceea ce este posibil. Aceasta este de fapt binecuvantarea eclipselor.

Este mai mult decat clar acum ca evenimentele simultane de eclipsa solara-luna noua sunt un sfarsit-inceput de proportii inimaginabile, la care am lucrat atat de mult, inca de la eclipsa din octombrie 2014. Asta inseamna ca aceasta eclipsa ar putea fi la propriu punctul nostru de evadare...punctul in care ne eliberam complet si definitiv de toate cele vechi, de tot ce ne retinea de la a fi in sinele autentic si care ne tinea in fizic si in lumea veche.

De-a lungul multor saptamani de suspensie intre cele doua lumi am avut timp si spatiu pentru a observa cat de mici sunt lumea, sinele si vietile noastre 3D...limitari pe care le-am onorat si care ne-au tinut atat de legati de umanitatea noastra, incat am uitat de divinitatea din noi. Si da, fiecare dintre noi a trecut prin suficiente momente neplacute pentru a ajunge in acest punct al caii noastre. Dar acum este timpul sa trecem de si peste toate....sa smulgem complet bandajul, pentru a vedea si a trai cu adevarat vindecarea carese intampla la suprafata.

Stim ca niciodata nu suntem cu adevarat raniti sau defecti, insa facem mult prea putin pentru a introduce, aclimatiza si incarna rolurile mari pe care le avem. Am fost pregatiti (purificati) dincolo de orice credinta, in fiecare strat al fiintei noastre, inclusiv cel fizic, pentru a trece acum pragul catre destinul nostru final.

Pentru multi, acest moment reprezinta sfarsitul sfarsitului.

Lauren Gorgo

http://thinkwithyourheart.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: http://thewideningeye.blogspot.ro/Astro Shop

Cele mai noi articole