Pluto retrograd în Vărsător, 1 Mai - 11 Iunie 2023. Eliberarea de trecut

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 28 aprilie 2023, 16408 vizualizari

Pluto este o planetă care poate avea semnificații diferite și un efect de durată asupra vieții noastre. Când este retrograd, este asociat cu eliberarea de lucrurile din trecut care ne țin înlănțuiți. Pluto retrograd simbolizează tulburări, urmate de o schimbare majoră. Este o furtună întunecată care se încheie cu o lumină apărută dintre nori. Efectul adus de Pluto este treptat, reprezintă o trezire care duce în cele din urmă la vindecare.

Ce înseamnă Pluto în retrograd în Vărsător? 
Pluto este retrograd în Vărsător în perioada 1 Mai - 11 Iunie 2023.

Lui Pluto îi trebuiesc aproape 248 de ani pentru a-și finaliza cercul în jurul Soarelui. Ultima dată când Pluto a fost retrograd în Vărsător, a fost între anii 1778 și 1790. Multe evenimente au fost provocate de acest fenomen. Unele au fost de ordine socială, altele au fost de natură publică. Victoriile Vărsătorului par eliberatoare și pozitive, dar asta poate depinde de perspectivă. Semnul Vărsător este cunoscut  ca fiind unul revoluționar și neprihănit indiferent de costuri pe care le-ar putea plăti. 

Pluto a atins 0 grade în Vărsător în Martie 2023. Nu va sta mult acolo, deoarece va face o scurtă călătorie prin Capricorn în perioada 11 Iunie 2023 - 21 Ianuarie 2024. În 2024, Pluto se va stabili în sfârșit în Vărsător, unde va rămâne retrograd în următoarele două decenii. Vărsătorul definește imagini mari care înregistrează transformarea unei epoci într-o eră. Pluto provoacă trezire și haos, transformând irevocabil ierarhiile puterilor globale.

Cum afectează Pluto retrograd în Vărsător semnele zodiacale?

Pluto retrograd în Vărsător pentru Berbec  
Semnul Berbec va fi destul de puțin afectat de către Pluto retrograd. S-ar putea să descoperi unele greșeli făcute în trecut, care te-au împiedicat să primești unele venituri pe care ți le doreai. Eforturile tale vor fi recunoscute, iar ceilalți vor începe să vadă potențialul din interiorul tău. Soluționarea problemelor din trecut va fi importantă în acest timp. Oportunitățile vor veni din grupurile tale de cunoștințe și prieteni.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Taur  
Pluto supraveghează de multă vreme cariera Taurului, luându-și locul în casa a-X-a.  Acum că este retrograd, te va face să te uiți mai atent la dinamica toxică pe care o ai cu superiorii tăi. Este o perioadă de reflecție care îți va spune exact cum să îți îmbunătățești cariera sau, din contră, cum îți poți compromite traseul profesional. Când Pluto este retrograd, în loc să arăți cu degetul către superiori și să cauți vinovați, ar trebui să te uiți la tine. Poate că tu ai fost cel care a pus paie pe foc și a generat scântei în călătoria ta profesională.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Gemeni  
Pentru Gemeni, Pluto retrogradează în casa a IX-a.  Pentru că nu ești la fel de conflictual ca Vărsătorul, impactul lui Pluto retrograd asupra ta nu va fi la fel de extrem. Cu toate acestea, vei simți ceva spiritual trezindu-se în interiorul tău. Poate vei hotărî să pleci într-o călătorie spirituală.  Sau poate vei simți să îți iei obiectivele personale în serios și să înțelegi ce trebuie făcut. În fața ta se va forma un drum lung, unul care te va face să te simți mai conectat cu strămoșii tăi.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Rac  
Pentru Rac, Pluto va retrograda în casa a-VIII-a. Te poți aștepta ca o înălțare personală să aibă loc cândva în viitor. Acest moment este perfect pentru ca tu să treci prin relațiile tale și să-ți reevaluezi toate limitele. Retrogradarea lui Pluto în Vărsător poate aduce, de asemenea, incertitudine, făcându-te să te simți nervos. S-ar putea chiar să simți că îți pierzi direcția în viață.  Acesta este motivul pentru care ar trebui să îți iei timp pentru auto-reflecție și pentru a reevalua modul în care poți prelua controlul asupra propriei vieți.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Leu  
Pluto și-a făcut drum în cazul tău, prin casa a-VII- a, a parteneriatului, de ani de zile. În acest moment, este timpul să te uiți la comportamentele, gândurile și dinamicile care ți-au afectat relațiile pe termen lung cu partenerii tăi. Poate că vă țineți de o anumită narațiune despre lucrurile pe care le doriți în viață.  Poate că încerci să exerciți prea mult control, sau dimpotrivă, prea puțin.  Retrogradarea lui Pluto în Vărsător poate fi un semn că ar trebui să te uiți la relația ta cu ceilalți. Înțelegându-te pe tine însuți, poți renunța la tiparele toxice și te poți ajuta să te redescoperi.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Fecioară 
Cu Pluto retrogradând în casa a- VI- a, casa sănătății, efectele pe care le vei resimțiți vor fi centrate în jurul stării de sănătate. Este un moment bun pentru a aborda problemele potențiale pe care le-ai putea avea. Dacă ai experimentat ceva probleme în zona sănătății, este un moment bun pentru a le rezolva.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Balanță 
Balanța poate resimți efectele pozitive ale retrogradării lui Pluto. Este posibil să îți remediezi potențialele probleme din relația de cuplu sau să îți rezolvi probleme de altă natură sau să te concentrezi mai mult pe lucrurile care îți aduc bucurie. Este o perioadă bună pentru a identifica lucrurile care te fac să te simți cu adevărat relaxat.  O vacanță poate fi binevenită în acest moment.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Scorpion  
Pluto se află în casa a-IV-a pentru Scorpion, care este casa domiciliului. Când este retrograd, te va face să te uiți la probleme precum controlul, puterea și toxicitatea în relațiile cu familia. Aceste trăsături negative este posibil să fi fost mereu prezente în familia ta încă de la început. Pe măsură ce Pluto este retrograd, poți folosi practici de relaxate pentru a atrage confort și sprijin. Această perioadă îți va oferi pauza de care ai nevoie pentru a face ajustările necesare.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Săgetător  
Zodia Săgetător îl va avea pe Pluto retrogradând în casa a III-a. Acesta s-ar putea dovedi un moment bun pentru tine. Poate că va ieși la iveală un nou hobby sau te vei înscrie la un curs, care se va transforma într-o idee de afaceri. Popularitatea ta poate crește, de asemenea, precum și sprijinul celor din jurul tău. Nu îți fie teamă să îți exprimi sentimentele interioare, deoarece acest lucru te poate ajuta să îți depășești limitele.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Capricorn  
Pentru Capricorn, Pluto retrogradează în casa a II-a, casa finanțelor. Este posibil să fii afectat de acest lucru, însă nu în mod semnificativ. Pot apărea unele probleme financiare, dar poate exista și o oportunitate de investiție.  Asigură-te că iei decizii înțelepte.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Vărsător  
În cazul semnului Vărsător, Pluto se află în casa I, casa sinelui. În timp ce planeta Pluto este în retrograd, poate fi un moment pentru a te redescoperi. Poate că se apropie o nouă provocare, una care îți va cere să depășești limitele pe care ți le-ai stabilit. Pluto retrograd va folosi auto-reflexia pentru a te ajuta să identifici comportamentele și modelele negative. În acest fel, îți va fi mult mai ușor să pășești într-un loc cu o putere mai înaltă. Această mișcare cosmică este un semn că ar trebui să te concentrezi asupra obiectivelor tale personale și să nu-ți fie frică de o mișcare îndrăzneață care te va ajuta să-ți îmbunătățești viața.

Pluto retrograd în Vărsător pentru Pești 
Pentru Pești, Pluto retrogradează în casa a-XII-a. Poate apărea o oportunitate neconvențională de a-ți îmbunătăți statutul social, împingându-te să treci peste granițele tale. Cu Pluto retrograd în semnul tău, este timpul să exploatezi puterea minții și să-ți asculți intuiția.

Sursa articol: www.astrologytv.com 
----- 
🌐 Facebook 🌐 InstagramAstro Shop

Cele mai noi articole