Peștii - Hai eliberare, sau toleranța la bucurie

Autor: AstroCafe.ro - joi, 19 februarie 2015, 51968 vizualizari
Peștii - Hai eliberare, sau toleranța la bucurie

Peștii sunt o zodie foarte nedreptățită în ultimii 2000 de ani. Noile religii scoase pe piață au contribuit din plin la instalarea programelor de tip vină, păcat, limitare, doar dumnezeu te poate scoate din buda în care ești, fii vigilent, inhibă ceea ce simți. Astrologia a contribuit și ea din plin la instalarea definitivă a paradigmei Pești = ceva nașpa.

Chiar dacă ai impresia că ești ateu sau scientolog, capul ți-e plin de programe de tipul limitări, totul trebuie să fie logic și în control, panica să nu-ți scape ceva...

Și s-a uitat un lucru esențial, pe care oamenii faini din vechime îl știau foarte bine: Peștii sunt zodia de domiciliu a lui Jupiter și locul în care Venus își găsește bucuria. Iar cei doi zei vorbesc despre: plăcere, creație, dragoste, frumusețe, noroc, baftă, voie bună, viață mișto, căutări nobile și (mai ales) bucurie. 

Dar bine-nțeles că acestea sunt valori interzise. Am învățat să gândim "cum naiba să le ai pe toate? Imposibil, Dumnezeu n-ar permite așa ceva. Iar cei care le au, sau le propăvăduiesc... hmm... e ceva în neregulă cu ei". Peștii au fost, astfel, lăsați artiștilor, visătorilor și oamenilor "cu probleme". Că e cam o problemă să crezi că poate fi mai bine, nu? Și că poți trăi viața și fără morcovi în zona dorsală sau șters podelele prin biserici și alte autorități exterioare.

Peștii sunt o zodie foarte frumoasă, în care omenirea a înmagazinat experiențele de tipul "cum ar fi să trăiesc în bucurie, făcând ceea ce simt?". Aceste experiențe (de fapt, esența lor), țâșnesc, în această perioadă, cam de peste tot. Dar mai ales din noi. E un șuvoi emoțional, o mare nevoie de a respira și trăi altfel, care ne îndeamnă la acceptare pozitivă, toleranța la bucurie și inspirația artistică pentru tabloul unic și fantastic pe care-l reprezintă viața noastră.

Dacă ai stări, emoții, dureri de cap sau bucurii inexplicabile (pe scurt, trăiri), zilele astea - e ok. Peștii din noi reacționează, se mișcă ceva. Ceva esențial. 

Invitația de astăzi, odată cu intrarea domnului Soare în Pești este aceea de a lansa o singură intenție: să ne lăsăm să fim fericiți, să ne fie bine. N-are importanță cum și cu cine... Acum e momentul zero, momentul resetării. Interior. Mai peste o lună, când demarăm în Berbec, o să vorbim mai la lumină.

Pax vobiscum, eleganță și iasomie

Jean

www.vrajitoareaelectrica.ro

https://www.facebook.com/vrajitoarea.electrica

Sursa imagine: www.fineartamerica.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole