Perfectiunea Dumnezeu: domeniul hristic. Lauren Gorgo, mai 2015

Autor: AstroCafe.ro - joi, 28 mai 2015, 1700 vizualizari
Perfectiunea Dumnezeu: domeniul hristic. Lauren Gorgo, mai 2015

Ti-ai pierdut mintile? Daca nu, inca mai e timp!

Tocmai ne-am mutat in ceea ce potential ar putea fi cel mai interesant, mai implinit mercur retrograd... un moment, o deschidere, o oportunitate de a realiza perfectiunea (Dumnezeu), potrivit Pleiadienilor.

Intram intr-o perioada de capacitate mentala sporita si, pentru cei pregatiti, asta inseamna abilitatea de a se preda deplin mintii inferioare (maimutei), pentru a fuziona cu mintea inalta (divina)... un moment sa ne amintim fundamentul Creatorului divin, in timp ce gandurile noastre devin trambulina prin care constiinta noastra hristica se dezvaluie.

Intre timp, inapoi la ferma... faza care aparent nu se termina, de GOLIRE al intregului continut al sinelui nostru trecut continua, in timp ce suntem impinsi (pe domeniul de aplicare) catre limitele umanitatii noastre... catre punctul nostru de rupere si dincolo. Pentru a fuziona cu Sinele nostru inalt, suntem fortati sa predam TOT din noi insine... in credinta deplina... pentru a finaliza inexistenta... pentru a intrupa adevarata noastra natura autentica.

Cu siguranta noi nu mai suntem in Kansas si determinarea implicata in aceste contractii finale, dar herculiene de predare, nu este pentru tonti. "Da drumul si lasa-l pe Dumnezeu" capata o semnificatie cu totul noua aici.

Pentru cei insufletiti, ultimele 3 luni s-au rezumat la o pierdere a identitatii, spre deosebire de oricare alta pana in prezent... o renuntare la sine si la viata noastra umana, o daruire peste tot si toate, in schimbul caracterului nostru absolut.

Daca va simtiti trasi inapoi, blocati din fericirea voastra, saraciti de forta vietii, neinspirati, nemotivati, deprimati, invinsi, abandonati, prinsi, anxiosi, nefamiliarizati cu voi insiva, confuzi despre locul vostru in viata si in lume, deconectati de la un simt al scopului, invinsi printr-o criza existentiala de proportii inimaginabile, dezumflati pana la punctul de dizolvare si cu dorinta de a merge Acasa... Am o veste buna: Este foarte probabil ca va aflati in chinurile a ceea ce eul percepe a fi moartea literal... si, de cealalta parte a predarii finale, este perfectiunea Dumnezeu.

Calmul pasnic al prezentei ne asteapta pe toti.

In masura in care intruparea noastra merge, suntem atat de aproape de a ajunge jos, iar asta inseamna cu siguranta lovirea fricilor de supravietuire profunde din nou, insotita de modelul tipic de scenariu "vindecarea crizei". Sistemul inferior al corpului este total nefamiliar cu nivelul de lumina care ne inunda in acest an si, ca de obicei, are tendinta de a se ridica in doua picioare ca sfidare. In timp ce cladim sinele nostru foarte MARE in corpurile noastre foarte mici, acest lucru poate provoca unele sentimente temporare de limitare, claustrofobie, chiar sufocare in cazul in care corpul simte limitarea sufletului.

Daca aveti o cantitate neobisnuita de simptome, probabil rezistenta este de vina... asigurati-va ca vorbiti cu celulele voastre, asigurati siguranta corpului vostru si deschideti-va complet pentru a intampina si a primi aceste frecvente, pentru a le misca prin voi si in pamant.

Nu pot exagera importanta mentinerii acestor energii in miscare. Depresia, anxietatea, bataile rapide ale inimii, retentia de apa, durerile de oase si rigiditatea musculara rezultate din energiile stagnante (emotionale, de asemenea), prin urmare fiti gata sa le mutati constient prin sistemul de chakre si sa va simtiti sentimentele...in special daca sunteti inundati, puternic trasi in jos sau/si coplesiti. Exercitiile fizice pot aduce alinare, insa uneori epuizarea este prea puternica pentru a misca corpul... in acest caz, puteti utiliza apa (bai de sare) si/sau tehnici de vizualizare pentru a curata aura si a misca aceste energii prin campul vostru toroidal.

Cand (inconstient) rezistam la download-uri, energiile tind sa fuzioneze in corp si sa ramana prinse in celulele noastre creand simptome mai intense decat este necesar. Stiu ca multi sunt intr-o perioada dificila de asimilare, insa descarcarea si asistenta sunt disponibile in orice moment, iar raza aurie de lumina (cu intentie) functioneaza minunat, chiar miraculos. De asemenea, este recomandabil sa cereti ajutor cand aveti nevoie, exista atat de mult sprijin neutilizat pentru cei care se intrupeaza in acest moment, dar trebuie sa ne amintim sa ne dam consimtamantul. Nu este nevoie sa fii un super-erou...este nevoie ca un erou doar sa fie pe pamant in aceasta perioada.

In cele din urma, intelegeti ca asa cum vi s-a dat o mana de ajutor cu privire la modul in care sa va miscati in aceste infuzii sursa si nu departe de ele, veti fi capabili sa "calariti" valurile si nu sa va inecati sub ele. Este nevoie de niste practica si chiar niste curaj, dar este cu siguranta posibil sa ne imputernicim pe noi insine prin aceasta perioada incredibil de puternica. Permite, permite, permite sa intre lumina...este cu adevarat sublim.

Cand rezistenta apare, amintiti-va... ati fost creati pentru asta!

Lauren Gorgo

http://thinkwithyourheart.com/

Traducere: Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole