Paseste prin poarta stelara: septembrie si octombrie 2015. Eclipsa totala a inimii

Autor: AstroCafe.ro - joi, 10 septembrie 2015, 1706 vizualizari
Paseste prin poarta stelara: septembrie si  octombrie 2015. Eclipsa totala a inimii

“Renuntati la hartile pe care le aveti si ascultati chemarea sacra a pierderii in sine catre prezenta. Aici, unde caile vechi se naruie, s-ar putea sa fiti tentati sa dati foc propriilor temelii. Cereti in schimb o introducere in ceea ce are staruinta. Acest loc fara de amprente este tinutului gratiei. Este campul cercetarii, cel mai receptiv la magie si la mitul fluent. Aici, unde nimic nu este de pierdut, cantati din nevoia inimii  de a fi auzita. Trimiteti semnalul vostru sacru si ascultati ecoul.” -  Toko-Pa

Astrologic, fizic si psihic, lunile septembrie si octombrie sunt despre maiestria artei de a merge pe muchie. Incepand cu Luna Plina in Pesti din data de 29 august si culminand cu Luna Plina in Taur din 27 octombrie, o triada rara de Super-Luni si doua eclipse ne vor purta prin Poarta Stelara, pana la orizontul evenimentului din 28 septembrie si mai departe. Valul urias de energie downloadeaza coduri criptate ce ne vor recalibra eteric si fizic.

Calea care nu este cale ne va purta prima data, asemeni unui pelerin, prin teritoriul Zen al Fecioarei/Pestilor, trecand prin centru galactic (la 2 grade de Balanta), intersectandu-se cu Nodul Nord al Destinului, apoi trecand pe langa Combusta – zona zodiacului intre 15 grade in Balanta si 15 grade in Scorpion, in special in detrimentul Lunii, apoi in apele karmice ale Scorpionului. 

Constient sau involuntar, ne-am concentrat pe metamorfoza noastra, de la solstitiul din iunie pana la echinoctiul din septembrie, pivotand din transformare in emergenta, scufundati in ambele energii simultan. De la echinoctiul din septembrie si pana la solstitiul din decembrie, ne vom ancora deplin in sine, in faza maiestriei aplicate, structurand viata noastra fizica, astfel incat sa se potriveasca adevarului nostru divin. Trebuie sa stiti ca inima noastra va fi ocultata de trei ori – prima data in cele 40 de zile si nopti puternice in retrogradul lui Venus, ce se termina in data de 6 septembrie, apoi  de cele doua eclipse – astfel ca centrul coroanei cap-inima, insa cu precadere centrul inimii si plexul solar sunt purificate, activate si amestecate, astfel incat sa lucreze in armonie cu sufletul.

Experimentarea a 4 Super-Luni la rand – doua dintre ele eclipse – anunta ca ceva important este pe cale sa se intample. Avand in vedere ca  Super-Lunile sunt identice genealogic, aproape de Pamant, in aliniament cu Soarele si Pamantul, inseamna ca o fereastra istorica, de doua luni, se va deschide. Asteptati ca energii puternice, seismice, gravitationale si electromagnetice sa afecteze atat planeta noastra, cat  si sistemele noastre eterice si nervoase.

Atunci cand Jupiter a intrat in Fecioara, in data de 12 august, Sfinxul a fost activat de Transpluto - Isis, Regulus si Orcus – gardianul juramintelor sufletului si a promisiunilor. Unul dupa altul, Mercur, Jupiter, Soarele, Marte si Venus vor trece poarta Femininului Sacru, aliniindu-se cu Neptun, intr-o mare respiratie cosmica. In timpul Super Lunii Plina in Pesti din data de 29 august, la 6 grade de Fecioara, o conjunctie cu Soarele, Jupiter si Orcus face opozitie cu Luna/Neptun in Pesti, in cuadratura cu Saturn. La inceputul lui octombrie, Nodul Nord al Destinului trece la 0 grade Balanta pe Axa Lumii, aducand cu sine 5 eclipse pe parcursul Fecioara – Pesti, de-a lungul anului 2017. In acelasi timp, Venus, asemeni unei printese razboinice, intra in semnul mamei deposedate, aducand inapoi aurul din excavarile sufletului pe care le-a facut in mersul sau retrograd. Pe teritoriul Fecioara – Pesti vom intalni si intrupa Sacrul Feminin, prin alchimia Apa si Pamant. Aceasta este arta de a vedeaca totul este interconectat si se leaga cu tot ce este in jurul sau, intr-un camp unificat al constientei.

„Multe lucruri poarta cu sine viata creatoare, vindecatoare, ideile, inovatiile, inventiile si solutiile  in chestiuni pamantesti si provocari. Iar acestea ies de fapt, din intuneric, din neant, aievea, ca si cum ar aparea de niciunde. Acestea apar din unghiul orb al vederii noastre, din inconstient, din acea parte a psihicului care stocheaza nu doar ciudatenii si lucruri uitate in memoria noastra, ci de asemenea, o multime de daruri minunate...viziuni, intuitii, cunostinte pe care unii oameni le-ar numi stranii, numai pentru ca nu apar din locuri stiute ale mintii.” - Clarissa Pinkola Estes

Punctul culminant al activarii colective a sufletului in Fecioara-Pesti

Inteligenta activa 

In data de 3 septembrie un punct al destinului colectiv este activat, atunci cand Luna Neagra Lilith intra in conjuctie cu Nodul Nord, apoi din nou in timpul Eclipsei de Luna Rosie din 28 septembrie, atunci cand Soarele intra in conjunctie cu Mercur,  Nodul Nord al Destinului, exact in M87 si Centrul SuperGalactic, toate in cuadratura cu Pluto. Acesta este descris ca fiind Evenimentul Horizon al lui 2015, atunci cand valul puternic al luminii gamma din centrul galactic a impactat Pamantul.

Crucea Cardinala a fost forta din spatele turbulentelor din ultimii 7 ani, astfel ca acum incepem o noua faza in istorie. Datorita evenimentelor recente extraordinare conecatte cu activitatea Crucii Cardinale, aproape pare ca intreaga energie a procesului istorc este mutat pe aceasta Cruce in faza actuala a istoriei umanitatii – poate ca parte a initierii lumii. Urmariti noile informatii atunci cand Mercur retrogradeaza exact la 0 grade in balanta, in data de 10 octombrie.

Climaxul activarii karmice Balanta-Scorpion

Armonie prin conflict

Cea de a treia Luna Plina din triada de Super Luni ajunge pe axa Taur-Scorpion, in data de 27 octombrie. Inca din octombrie 2012, cand Saturn a intrat in Scorpion si pana in 17 septembrie 2015, cand Soarele Negru a parasit Sagetatorul, prin eclipsele plutonice Taur/Scorpion 2013-2014, am avut de a face cu o bucla continua de feedback karmic. Am fost crucificati si apoi inviati. Atunci cand ajungem in acest varf, vom recunoaste caile si vom reprimi „prieteni vechi, de departe”, insotitorii nostri de-a lungul timpului.

„Nu exista raspunsuri corecte. Insa exista intrebari corecte. Sunt acelea care se confrunta cu senzatia permanenta de dreptate, cu rezistenta si fricile... Atunci cand ne intrebam „de ce nu?”, s-ar putea sa ne regasim in miscare, pe taramuri vii si impredictibile, peste munti imposibili si dincolo de marginile apelor, acolo unde ne surprindem pe noi insine, odata pentru totdeauna.”- Karen Maezen Miller Momma Zen

Sursa: http://www.cosmicintelligenceagency.com

Autor: Lorna Bevan

Traducere: Alice Danila
Astro Shop

Cele mai noi articole