OracolScop pentru saptamana 27.02- 4.03. 2012

Autor: AstroCafe.ro - luni, 27 februarie 2012, 1648 vizualizari

Este o etalare săptămânala pentru fiecare zodie în parte. Se vor folosi cărţile din Tarotul Zen a lui Osho, câte o carte pentru fiecare zodie, reprezentând mesajul cărţilor si ghidarea oferita de acestea pentru o săptămână. Să vedem ce vor cărţile să vă comunice pentru săptămâna 27 februarie –4 martie 2012.


Berbec - Schizofrenia

Nu ştii încotro să o iei. Nu ştii care este decizia cea mai bună pentru tine. Dualitatea nu îţi dă pace şi te simţi ca şi cum ai fi între ciocan şi nicovală. Cui îi dai ascultare, minţii sau inimii? De fapt, tu ştii întotdeauna ce e bine pentru tine. Coboară din minte şi dizolvă fricile în iubire, iertare şi acceptare. Inima ta ştie mereu ce e bine pentru tine.

 

 

 

Taur – Moralitatea

Te laşi stors de energie, fiind blocat în moralitate. Nu ai încredere în viaţă şi nu laşi să curgă totul liber. Este timpul să ieşi din ideile rigide şi să renunţi la condiţionările judecăţii minţii. Acceptă că nu ştii ce este bine sau rău şi că nu ai întotdeauna dreptate. Este timpul să-ţi dai voie să experimentezi frumuseţea interioară. Reconectează-te cu copilul interior şi bucură-te de viaţă! 

Gemeni – Lupta

Eşti ca o oală sub presiune gata gata să explodeze. Ai adunat multă furie, durere şi neîncredere, creând un scut şi faţă de tine şi faţă de ceilalţi. Este timpul să-l laşi jos şi să-ţi laşi rănile să se vindece. Ai obosit să opui rezistenţă şi să-i ţii pe ceilalţi la distanţă. Iartă-te, iartă şi fii blând cu tine. Există atâta iubire în jurul tău, nu îţi rămâne decât să o accepţi.


 


Rac – Maturitatea

Este momentul să te bucuri de încheierea unui ciclu important. Meriţi să aduni roadele muncii tale ca urmare a lucrurilor bine făcute şi a eforturilor de până acum. Bucură-te de înflorirea interioară şi de înţelepciunea dobândită. Acestea îţi pot permite să te mişti liber în orice direcţie. Experienţa de a fi tu însuţi îţi transformă călătoria într-o primăvară.


 


Leu – Amânarea

Cauţi tot felul de scuze şi te ascunzi în multe frici numai ca să nu iei o decizie. Nu ai obosit? Cât mai ai de gând să aştepţi până când îţi vei lua viaţa în măini şi să începi să faci ce simţi? Diferenţa dintre cei care au curaj şi care care nu au este că primii, deşi le este frică, conştientizează frica şi o iau cu ei, asumându-şi orice experienţă care le permite să crească. In schimb, ceilalţi rămân cu ea şi cu întrebarea „Dar dacă?”.


 


Fecioară – Noi suntem lumea

Eşti într-o perioadă de comuniune cu cei din jur. Dăruieşti şi primeşti în egală masură. Realizezi importanţa comunicării şi a împărtăşirii bogăţiei interioare cu ceilalţi. Suntem cu toţii Unul, One Love. Provenim de la acceaşi Sursă şi am venit pe Pământ pentru a experimenta dualitatea şi individualitatea. Suntem oglinzi unii pentru ceilalţi, oglindeşte-te şi deschide-ţi inima! Împreună ne putem crea realitatea dorită.


 


Balanţă – Lenea

Te-ai scufundat în lene şi relaxare, având impresia ca ai ajuns la destinaţie. Din păcate, te înşeli, pentru că există atât de multe opţiuni, dar te faci ca nu le vezi. Călătoria nu s-a încheiat, a sosit momentul să mergi mai departe, indiferent cât de confortabil îţi este să stai aşa. Te aşteaptă nenumărate căi ramase neexplorate. Revino la momentul Prezent şi fii în Aici şi Acum. Respiră! Deschide uşile şi mergi mai departe.


 


Scorpion – Abundenţa

Abundenţa se revarsă asupra ta. Te bucuri de o perioadă echilibrată din punct de vedere fizic, mental şi energetic. Ţi s-au armonizat atât aspectele masculine cât şi feminine. Te simţi bine în pielea ta şi asta emani în univers. Eşti în spaţiul în care totul e posibil, având încredere în tot ceea ce este cu detaşare şi acceptare. Din spaţiul de abundenţă şi încredere îţi poţi crea realitatea cum îţi doreşti.


 


Săgetător – Izolarea

Uneori, ne ascundem emoţiile chiar faţă de noi înşine. Aşa ajungem să fim rigizi, împietriţi, blocând iubirea şi blândeţea să curgă. Dă-ţi voie să fii vulnerabil şi să plângi, să dai drumul la tot ce te apasă. Exprimă-ţi sentimentele şi topeşte gheaţa. Cea mai mare putere constă în a fi vulnerabil. Alege să fii sincer, spune adevărul şi eliberează-te! 


Capricorn – Împărtăşirea

Eşti plin de energie. In această perioadă ai şansa să îţi împărtăşeşti iubirea cu alţii, bucuria şi râsul. Acest gest de dăruire îţi va oferi şi multe satisfacţii. Pentru că, cu cât oferi mai mult, cu atât primeşti mai mult. Te poţi bucura de o relaţie în cuplu fără posesivitate, poţi concepe sau da naştere un copil. Eşti foarte creativ şi îţi merge bine în orice îţi propui să începi.


 


Vărsător – Succesu

Împarte fericirea cu cei din jur, nu uita însă că orice început are şi un sfârşit. Important este să nu ne ataşam de nici un moment. Bucură-te de această perioadă de succes şi satisfacţii fără a te ataşa de ea. Totul este trecător de la un moment la altul. Sărbătoreşte momentul şi apoi continuă-ţi călătoria cu inima deschisă.


 

 


Peşti – Sursa

Te simţi foarte bine în pielea ta. Ai acces la tot ce ai nevoie, dacă te centrezi, punându-te la unison cu Sursa (lumina, Dumnezeu, iubirea etc.). Înlătură îndoielile şi fricile şi dă-ţi voie să simţi dragostea şi fericirea pentru tine şi cei din jur. Practică recunoştinţa pentru tot ce ai în viaţa ta şi împărtăşeşte-o şi altora. Fie că vrei să te odihneşti, fie vrei să începi un proiect, te poţi odihni/alimenta oricând de la Sursă. Eşti pe cale să realizezi lucruri mari!


 


Mary-Lou RomedeaAstro Shop

Cele mai noi articole