Onix

Autor: Nicoleta - duminica, 08 august 2010, 3782 vizualizari
Onix

O piatra neagra. Neagra precum abisul. Neagra precum o noapte fara luna si stele. Neagra precum…infernul. Dar atat de stralucitoare, atat de distinsa, atat de eleganta.

Este purtata intr-o bijuterie de doliu. Si totusi…Onixul este atat de misterios, l-ai privi la nesfarsit, sa ii descifrezi misterele.
Este o piatra a astrologilor, a profesorilor, a politicienilor, fiindca stimuleaza manifestarea personalitatii, popularitatea, ajuta  la indeplinirea propriului destin, echilibreaza emotional.

Aceasta varietate de agat fin, avand adesea striatii cenusii, albe ori rosii, este un protector  arhicunoscut impotriva  energiilor negative, a magiei negre, a blestemelor, a cosmarurilor, a tristetii, a gandurilor negative.
     
Atragand tot ce e rau in jurul nostru,  ca un magnet , este indicat sa fie  adesea purificat prin  contactul cu elemente ale naturii : soare, apa  curgatoare, nisip, alt cristal curat energetic, petale proaspete de flori, sare de mare. (Despre  metode de purificare a cristalelor, intr-un articol viitor).

Onixul poate fi purtat cu precadere de cei nascuti in zodiile Berbec, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Sagetator, Capricorn, ori nascuti sub influenta nr 3 si 6. Se ofera la a 7-a ori a 10-a aniversare (nastere, casatorie).

Nicoleta BerteaCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole