O surpriza galactica ne asteapta!

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 03 iunie 2015, 16624 vizualizari
O surpriza galactica ne asteapta!

Chiar in momentul in care credem ca stim deja ce se intampla in aceasta matrice, atunci ni se reaminteste zilnic faptul ca noi nu vedem decat varful ice-berg-ului. In fiecare moment pe care il traim intr-un corp uman ducem lupta constiintei, iar rezultatul va fi mai mult decat ne-am putea imagina noi vreodata.

In momentul de fata au loc in culise evenimente energetice ce ne schimba constiinta si realitatile, facand ca  multe granite de timp sa se contopeasca sau sa fie spulberate. Corectii sunt facute pur si simplu prin transmutarea energiei in ACUM, ceea ce afecteaza tot timpul.

Acum, mai mult ca niciodata, a devenit imperativ sa fim observatori si sa ne focusam pe efectele pozitive asupra noastra si a umanitatii. Multi dintre cei care citesc acest articol vor fi constienti ca acesta este mesajul meu principal mai tarziu, iar munca depusa de majoritatea dintre noi acum, din punct de vedere energetic, va fi cea care ne va ajuta sa cream schimbarea pe care o intentionam.

Atunci cand intampinam o provocare dificila, este important sa devenim constienti de factorii declansatori ai situatiei si de reactia noastra la acesti factori. Responsabilitatea noastra constientizata pentru gandurile si energia pe care le emitem va mentine echilibrul energiei pozitive, contrabalansand-o pe cea negativa. Aduceti-va aminte sa „va opriti, sa lasati la o parte si sa motivati” inainte de a reactiona la o situatie ce este creata in aceasta iluzie, pe masura ce ne mutam catre polaritatea extrema ce va ajunge pana la urma in punctul zero de echilibru. Respirati de cateva ori adanc si numarati pana la 50 inainte de a reactiona la ceva ce simtiti ca declanseaza sabloanele voastre emotionale primare de furie si frica.

Experimentam cel mai intens vartej emotional de pana acum. Cu fiecare situatie pe care o intampinam acum cu calm, transmutam energia negativa intr-una pozitiva, adaugand in ansamblu la schimbarea per total a energiei. In timp ce s-ar putea sa ganditi ca nu e mare scofala, puterea acestei schimbari este dincolo de capacitatea noastra de a intelege in momentul de fata. Probabil acesta este si motivul pentru care a fost nevoie ca memoria noastra sa fie stearsa, pentru a face ceea ce facem acum, deoarece tot ceea ce avem nevoie acum este sa fim un pic mai atenti la faptul ca suntem responsabili din punct de vedere energetic, acesta fiind singurul lucru pe care il avem de invatat pentru a face o diferenta semnificativa.

Pentru aceia dintre voi care lucrati cu energiile si vreti sa fiti responsabilli un pic mai mult, continuati sa impamantati energia pozitiva ce vine de la marea sursa centrala solara atat in constienta colectiva umana, cat si pe planeta. Odata ce sunteti constienti de ce se intampla la orice nivel pe planeta, realizati ca acesta ar trebui sa fie focusul vostru principal, mai curand decat orice alt mainstream sclipitor pe care surse alternative il raporteaza. Desi a fost important sa identificam controlorii, in momentul de fata observarea a ceea ce se intampla dintr-un unghi de neutralitate este punctul principal intentional.

Daca am sti tot ce se intampla la un nivel multidimensional, intreaga surpriza ar fi stricata. Aspectele inalte ale supra-sufletului au lucrat cu constiinta in corpurile noastre fizice pentru a crea o noua realitate pentru cei ce sunt pregatiti sa descompuna matricea impusa in care ne-am trezit. Deoarece gandurile noastre pot fi citite cu usurinta de catre inamic, noi nu am putut fi constienti de urmatoarea noastra miscare, pana in momentul in care sinele nostru superior a fost pregatit sa implementeze acea miscare in momentul „acum”. Miscari strategice de razboi au fost implementate, astfel incat inamicul sa nu stie ce l-a lovit. Aspecte inalte ale sinelui nostru au curatat astralul, ceea ce a permis crearea si expansiunea a din ce in ce mai multe punti intre constienta si destinatia noastra finala.

Atunci cand intr-un final vom face trecerea la o constiinta mai inalta, va fi cum nici nu va asteptati. In timp ce unele persoane au declarat ca acest lucru va lua ani pentru a se intampla la nivelul umanitatii, eu cred cu convingere ca, la nivel individual, acest lucru se intampla instantaneu. Acesta este partea care va fi o surpriza de proportii, atunci cand vom reintra in contact cu constiinta cosmica de la care am fost deconectati. In acest loc sunt accesibile instructiunile finale necesare pentru a duce la bun-sfarsit ceea ce am venit aici sa facem. Accesarea instantanee a sinelui nostru superior ne permite sa purtam constiinta noastra intr-o perceptie care poate tine zile intregi, in timp ce pe pamant suntem absenti cateva micro-secunde.

Reuniuni familiale galactice vor avea loc si felicitarile vor fi la indemana. Vom invata cum sa integram acest punct zero multidimensional in corpul nostru fizic si ne vom reaminti cum sa devenim imuni la tehnologiile si bolile cu care in momentul de fata suntem bombardati. Acest loc a fost dintotdeauna in noi, insa de cele mai multe ori, inaccesibil. Cu fiecare zi care trece ne apropiem din ce in ce mai mult de abilitatea de a contopi aceasta realitate in starea de trezire a fiintarii in acum.

Ne vom reaminti cum sa re-cream realitatea noastra asa cum ne dorim noi sa fie. Vom fi capabili sa manifestam orice avem nevoie pentru a supravietui. Ne vom reaminti cum sa ne vindecam pe noi si pe altii. Aceasta este marea supriza pentru aceia dintre noi care suntem ambasadori galactici ce au agreat sa vina aici si sa acceseze, pentru a ajuta in multiple aspecte monada noastra, precum si restul familei noastre de suflet in acest moment.

Timpul care ii va lua intregii umanitati de a avea sansa sa vindece si sa treaca mai departe tine de noi. Nu ii ascultati pe cei care vor spune ca va lua mult timp. Acela este un mod de gandire liniar si ne distrage de la scopul nostru. Acest lucru deja s-a intamplat si tot ceea ce facem noi este sa intentionam sa calatorim in timp si sa unim acel timp cum momentul acum. Ne contopim pe deplin cu sinele nostru superior. Fiti siguri ca familia si prietenii nostri cosmici lucreaza pentru a crea un spatiu in care sa intram si noi. Va tine de noi sa ne conectam la acel spatiu, prin a fi pur si simplu  cine suntem si avand intentia de a face asta. Tot ce am invatat despre curatare si ducere in profunzime a fost pasul pregatitor pentru ceea ce va veni. Ne-am pregatit timp indelungat, iar aceasta viata va fi cea in care ne deschidem prezentul pentru a descoperi cea mai mare surpriza a intregii noastre existente!

Michelle Walling

Sursa: http://in5d.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: awaken2bliss.wordpress.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole