O Luna Noua revelatoare (14.02)

Autor: Nicoleta - sambata, 13 februarie 2010, 1093 vizualizari
O Luna Noua revelatoare (14.02)

Maine, pe 14 februarie, Luna se va afla in conjunctie Soarele, in Varsator. Stim deja ca in zilele cu Luna Noua sunt favorizate si chiar provocate noile inceputuri, schimbarile.

Insa, as spune ca de aceasta data Luna Noua este mai speciala, fiind impregnata de energia neptuniana (conjunctie cu Neptun) si de vibratia lui Kiron. Prin urmare, nu numai ca este o zi care poate aduce schimbari, dar poate declansa un proces transformator interior, in sensul ca ne poate face mai constienti de dragostea pe care o purtam in suflet, de capacitatea de a ierta, de autenticitatea fiintei noastre.

Pentru unii, poate fi un moment de maxima sensibilitate, romantism si empatie. Altii, pot avea acum intuitii deosebite, vise profetice, premonitii. Se dezvolta o energie fabuloasa, care poate constitui un fir care ne conecteaza la Sursa.

Cu alte cuvinte, ziua de 14 februarie si urmatoarele 28 zile pot fi un prilej minunat de a ne deschide inimile, de a avea acces la iubirea neconditionata, a ne ierta pe noi insine si a-i ierta pe ceilalti, de a ne redefini rolul social, de data aceasta prin prisma autenticitatii noastre.

Probabil ca vom fi ceva mai visatori sau poate mai introspectivi. Si, ca la orice Luna Noua, energia este canalizata spre interior, asa ca este posibil ca vitalitatea sa fie mai scazuta. Se recomanda un consum de apa crescut si hrana usoara. Curele de dezintoxicare sunt binevenite. Renuntarea la un viciu beneficiaza de un moment favorabil

Sensibilitatea accentuata ne poate face mai melancolici, dar si mai ingaduitori si mai dispusi sa-i acceptam pe ceilalti asa cum sunt. Este, poate, momentul cel mai prielnic din acest an, pentru a invata lectia smereniei. Egoul poate fi dizolvat foarte usor acum, lasand loc iubirii sa se manifeste. Acceptand tot ce este asa cum este, adevarate miracole pot sa apara in viata unor oameni.

In relatii, se poate schimba ceva, tocmai datorita schimbarii de atitudine. Daca primim si "ne conformam" mesajului Lunii Noi neptuniene, vom sti care relatii sunt bazate pe autenticitate sau ne bucura sufletul si care sunt doar circumstantiale sau bazate pe nesinceritate. Asa ca, probabil unii dintre noi vor alege sa puna punct unor etape, pentru a incepe altele.

Inspiratia este potentata, de asemenea. Ne pot veni idei absolut senzationale. Nu e nevoie decat sa ne oferim linistea si intimitatea necesare. Intalnirile cu prieteni de suflet pot fi extrem de inspirante si benefice. Nu este exclus ca acum sa cunoastem persoane care par sa aduca in viata noastra un dar providential.

Va doresc Luna Noua inspirata!

Nicoleta Svârlefus

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole