Nutritia echilibrata, calea spre frumusete si sanatate

Autor: AstroCafe.ro - joi, 04 februarie 2010, 1613 vizualizari
Nutritia echilibrata, calea spre frumusete si sanatate

In urma cu aproape 3 ani, aflandu-ma intr-o perioada dificila si simtindu-ma permanent obosita oricat as fi dormit, mi-au fost recomandati nutrientii GNLD. Si pentru ca recomandarea venea de la o persoana care mi-a inspirat incredere si care este foarte pasionata de ceea ce face, crezand din toata inima in beneficiile acestor produse, am spus "da" din prima.

Atunci mi-am cumparat toata gama de produse si le-am impartit cu familia. Rezultatele au fost absolut extrordinare. Nu-mi venea sa cred cate se schimbau pe zi ce trecea, pornind de la tonusul pe care-l capatasem dupa numai cateva zile si terminand cu imbunatatirea calitatii pielii, reglarea tranzitului intestinal si multe alte beneficii. De atunci, apelez periodic la acesti nutrienti. Iar acum, vi-i recomand si voua, prin intermediul prezentarii de mai jos, realizata de Ioana Spirescu, consultant GNLD:

Stilul de viata actual, suprasolicitarea, stressul, sedentarismul, oboseala, alimentatia incorecta si carentiala   au inceput sa genereze probleme reale in viata multor persoane. Toti am vrea sa  ne  simtim bine, sa  fim energici si sanatosi, sa ne bucuram de  o viata echilibrata dar acest lucru se  dovedeste  din ce  in ce  mai  dificil in ritmul in care  traim.

Din aceste motive, cautam solutii simple si rapide care sa  ne  redea starea de bine, energia  si echilibrul si, evident, este de  dorit ca  ele sa fie  reale si garantate de  experti in  domeniu.
Este exact ceea ce  ne propunem sa va  prezentam in cateva cuvinte.

De peste 50 de ani, studii efectuate de  specialisti au evidentiat faptul  ca orice carenta nutritionala perpetuata slabeste organismul si il predispune la inbolnavire, ca urmare a slabirii capacitatii  naturale de aparare si autovindecare.
Secretul unei sanatati optime  este intretinerea organismului intr-o stare de  echilibru si functionalitate, care depinde de curatenia interioara cat si exterioara.

Daca  de  exterior ne putem ocupa simplu si rapid, de curatarea interioara si de  echilibrare se  ocupa organismul insusi, care este perfect dotat de mama natura. Cheia  este alimentatia  corecta si echilibrata, bogata in substante vii, neprocesate termic, pentru a fi biologic active. Si am ajuns la  deja cunoscutii antioxidanti, elemente nutritionale indispensabile, despre care se  stie ca protejeaza inclusiv impotriva  cancerului. (comunicat la Congresul cancerului – Paris 2007).

Teoretic, ar trebui sa-i obtinem din alimentele consumate, dar studii serioase au dovedit ca  datorita metodelor industriale folosite in agricultura, culegerii fructelor inainte de a fi coapte si maturarii lor prin metode artificiale, pastrarea vreme indelungata in depozite, decorticarii cerealelor, etc, alimentele noastre nu mai  contin nici 20% din ce contineau acum 20 de  ani. Mai exact, mancam cantitativ si nu calitativ, pentru ca  nu obtinem ceea ce este necesar organismului si sanatatii.

De aici, oboseala excesiva, scaderea imunitatii, infertilitatea si incapacitatea de  a duce  sarcina la termen, copii de cativa ani incercanati si bolnavi de cancer, lipsa apetitului sexual care afecteaza  tot mai multe cupluri, impotenta, lipsa de vitalitate si de  tonus a pielii, caderea parului, celulita, si multe  altele care nu apar peste noapte, dar evolueaza in  timp, in defavoarea  noastra.
La fel se  instaleaza si procesele degenerative si cronice.

În aceste  condiţii, preocuparea de a găsi  soluţii pentru o nutriţie corectă este pe deplin justificata iar responsabilitatea ne apartine in totalitate.

Ca tot ce este viu în natură, fiinţa umană este, la baza, o masă de celule şi un  sumum de reacţii biochimice.
Simplist vorbind,  organismul este sănătos atunci când celulele lui  sunt sănătoase si functionale, iar nutriţia celulară corecta este primul pas către echilibru, sănătate si frumusete.

De  multe ori, rezultatele dietelor şi terapiilor naturale se lasa aşteptate pentru ca organismul nu primeşte concomitent  toate elementele necesare, in raportul optim pentru a putea reacţiona prompt şi a se reechilibra.
Celula umana funcţioneaza  optim şi corect numai in prezenţa tuturor elementelor care îi sunt necesare intr-un anumit  echilibru, pe care o dietă obişnuita nu-l  oferă niciodată.

Va prezentam cateva programe nutritionale GNLD create de  experti nutritionisti  si beneficiile pe care vi le  asigura, urmand ca intr-o comunicare ulterioara sa detaliem efectele lor asupra organismului.

Programul de optimizare a nutriţiei celulare:

Programul energie si refacere celulara:

Programul pentru sanatatea inimii:

Programul pentru cresterea imunitaţii:

Programul antistres

Programul pentru protecţia  şi susţinerea sistemului nervos

Programul pentru controlul glicemiei şi al greutăţii (testat clinic in SUA):

Programul pentru prevenirea carenţelor de calciu

     
Programul pentru intreţinerea sistemului osos şi regenerarea articulaţiilor

Programul pentru  fumători, persoane  alergice  si /sau care traiesc/lucrează in mediu toxic

Efectele asupra organismelor expuse la radiaţii  au  fost evidentiate  de un studiu efectuat in 1995 in Ucraina, (condus de  Institutul  Ucrainean de Cardiologie - Kiev) pe subiecti afectaţi de accidentul de la Cernobîl.
Mentionăm  ca rezultatele obţinute se datorează numai respectării legilor naturii, reechilibrarii  şi restabilirii functiilor organismului.

In masura incare sunteti interesati, va putem oferi lista completa a produselor si programelor noastre.

Consultant GNLD:
Ioana Spirescu
Tel: 0723 259 240; 031 80 30 719
e-mail: ioanaspirescu@gmail.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole