Numele tau important

Autor: AstroCafe.ro - joi, 05 februarie 2015, 1918 vizualizari
Numele tau important

Ai incetat vreodata sa iei in considerare energia pe care numele tau o are? Cand iti rostesti numele, o faci cu putere sau cu nesiguranta? O faci cu elocventa, sau ezitare? Iti place numele tau, il detesti sau iti e indiferent?  De ce ai nevoie de un nume? 

Inainte sa te fi nascut...

Numele nu sunt ceva de care sa ne temem. Ele nu ne clasifica in niciun fel. Considera ca ti-ai ales numele chiar inainte de a te fi nascut. Stiai exact ce energie poarta el si ce schimbari ale numelui (daca e cazul) sa faci pe parcursul vietii. Numele tau este exact ce ai nevoie sa confrunti, sa asimilezi si sa implinesti ca scop in viata. 

Fiecare nume are imprimata o anumita vibratie, o anume energie. Daca rostesti mai multe nume, vei observa ca ai sentimente diferite in cazul fiecaruia dintre ele. 

Sugestii:

- Uita-te la semnificatia numelui tau intreg. Vezi daca intuitia iti spune care este scopul tau in aceasta viata, prin rostirea numelui si meditatia asupra lui.

- Daca exista ceva ce nu-ti place la numele tau, pune-ti intrebarea "de ce?" si scrie primul raspuns care-ti vine, pe o foaie de hartie. Vezi ce-ti spune sufletul tau referitor la asta. Ce nu-ti place si de ce?

- Impaca-te cu numele tau. Poate e nevoie sa mergi la radacina lui, la primii ani in care l-ai pronuntat, la experientele avute cu el. Odata ce ai usurinta cu numele tau, poti decide sa-ti placa sau poti decide sa-l updatezi.

Elizabeth Peru

http://www.deltawaves.com.au/the-tip-off.html

https://www.facebook.com/ElizabethSPeru

Imagine: www.registeredrunaway.comAstro Shop

Cele mai noi articole