Nu te ingrijora, nimic nu este sub control

Autor: AstroCafe.ro - joi, 09 iulie 2015, 16495 vizualizari
Nu te ingrijora, nimic nu este sub control

Ce farsa! A spune tuturor "totul este sub control" este probabil formula cea mai stupida si lipsita de putere, rostita vreodata.

Fascinatia mea fata de limbaj se tot extinde. Imi place sa ma uit la expresii, cuvinte, expresii uzuale, asa-numitele "zicale" si altele asemenea, cu ochii limpezi odihniti. N-am ce face. Presupusele, acceptatele si inconstientele semnificatii ale acestor "expresii" impuse sunt ceea ce ne conduce mintea si ne atrage atentia.

Atat de mult din ceea ce ni s-a transmis este contorsionat, manipulat si, eventual, amplasat in mentalitatea colectiva pentru a ne rasuci inimile departe de adevarul simplu.

De cate ori aceasta expresie a fost folosita pentru a aduce confort cuiva; "Nu-ti face griji, totul este sub control." Serios? Cine, ce controleaza? Si de ce?

Atat de des acest lucru este folosit pentru a sugera ca o forta puternica este in spatele tuturor, regizand ceea ce se intampla. "Totul este sub control" este reconfortant pentru oameni? Este imaginea lipsirii de puterea personala!

Control Extern? Sau Libertate Creativa? 

Desigur, exista o minunata Sursa creativa din care facem parte cu totii intrinsec, dar aceasta nu "controleaza" nimic in viata, ci expandeaza Universul impreuna cu fiintele de tot felul, cu vointa libera si autodeterminare intr-un mediu de viata multidimensional. Daca ceva, acest impuls Creativ darama sistemele de control care incearca sa se introduca in mod fraudulos in acest proces, e pus acolo fie prin intentie constienta, fie prin manifestarea mentalitatii inasprite in structura sociala.

Procesele planetei atesta acest lucru, precum si expansiunea noastra spectaculoasa si continua schimbare a Universului. Natura insasi este vie, cu noi lastari de viata in lumea animala, a plantelor si mineralelor, fara a tine cont de alte domenii ale existentei. 

Uita-te la cutremure si vulcani, sau la soare si influentele astrale. Pe cat de mult incearca unii sa analizeze sau sa prezica evenimente majore, care afecteaza planeta, acest lucru inca nu aduce nici un control, ci doar o masura de pregatire in rare ocazii. Si acest tip de insecuritate este bun pentru noi. Este umilitor si ne tine sub control. 

Acest proces reprezinta ceea ce inseamna trezirea!

In timp ce unele modificari ale planetei pot fi exacerbate de activitatea umana, lucrurile importante sunt dincolo de controlul nostru. Din fericire. Asta e ceea ce face viata viata si, de asemenea, de ce nebunii ar putea fi cuceritorii umanitatii si planeta lor actioneaza atat de febril in interesele lor nebune de a incerca sa controleze procesele naturale. Controlul este etalonul lor si fara acesta ei nu au nici o securitate sau putere temporala, ceea ce pentru ei echivaleaza cu o forma ciudata de normalitate sau de echilibru.

Cum poti ajunge cu susul in jos.

Fie ca este vorba de geoingineria climei, modificarea genetica a progresiei naturale a formelor de viata, sau incercarea de a instala inteligenta artificiala pentru a rula programele lor fara suflet, acesti maniaci sunt disperati pentru control, in orice aspect si forma. De ce? Ei nu se pot contopi sau armoniza cu ceea ce este natural, deoarece intentiile lor psihopate, demonice nu au nimic de castigat, in timp ce restul dintre noi se imbogatesc facand parte din fantastica imputernicire a proceselor naturale din Creatie insasi.

Aici se afla obstacolul. Cu totul aparent suntem intr-o lume a conflictelor de interese. Acesta este campul nostru de joaca, daca vrei. Sau nu va fi. Este doar felul in care aceasta este.

Sa intram in Anarhia Constienta

Imi place abordarea anarhiei. Anarhia este un exemplu de alt cuvant rasucit. El nu inseamna a pune o societate in distrugere deliberat haotica, ci inseamna viata fara mecanisme de control ierarhic. Cei mai ingrijiti oameni sunt chipuri speriate de generatii de programare sociala.

Vrei sa-mi spui ca daca nu am avea asa numitul "guvern", totul s-ar prabusi? Nonsens. Oamenii sunt plini de resurse si esential responsabili, cel putin natura lor interioara este si nu a fost pervertita prin toata aceasta programare in sens contrar. Aceasta dependenta de sistemele de control externe inseamna literal pe ce mizeaza ierarhia, care este motivul pentru temele repetate ale fricii de saracie sau securitate personala.

Exista destul pentru toata lumea. Tot ce trebuie sa facem este sa lucram impreuna la nivel local si sa impartasim cu alte comunitati intr-o varietate de marimi si distante. Comertul real in cooperare iubitoare, nu sistemele reglementate care ne-au fost impuse. Am fost intarcati de la responsabilitatea personala intr-un sistem de dependenta etatism, precum cineva care a incetat sa-si foloseasca muschii si este dependent de o inventie produsa in masa pentru mobilitatea acestora, atunci cand nu este nimic in neregula cu ei.

Ei au nevoie doar sa-si exercite capacitatile lor innascute.

Doar pentru ca oamenii au devenit atrofiati spiritual in numar mare, nu inseamna ca acesta este modul in care ar trebui sa fie. Exact ca si trezirea, este timpul sa ne ridicam si sa folosim corpul magnific de posibilitati cu care am fost daruiti si sa dam drumul acestor carje false si sisteme de ierarhie, si sa mergem in viata sa traim!

Epilog

Aceasta falsa asigurare ca totul este sub control fata de fortele externe, ca si cum individual am fi separati, trebuie sa dispara. A fi confortabil in momentele de stres si agitatie este una, insa sustinerea oamenilor cu unele intariri de dependenta externa este fundamental gresita.

Este timpul sa fim constienti - in cuvintele, gandurile si actiunile noastre.

Nu este chiar atat de greu. Principalul lucru cu care va veti confrunta este opozitia ignoranta, neiluminata de la cei care au crescut profund deprinsi cu aceasta programare dependenta, ca si cum este o forma de respect fata de de "cei mari" care ii conduc.

Este foarte profunda si pentru majoritatea va dura un timp pentru a o depasi. Dar ramanand in acest spatiu constient, indiferent ce batjocura sau obstacole te asalteaza, este tocmai solutia la care fiecare aspiram.

Acest lucru incepe cu fiecare din noi. In picioare pe pamantul nostru si apoi inaintand in actiune constienta si iubitoare.

Fa-o. Semet. Timpul pentru aparitia umanitatii este acum.

Multa iubire, sa fiti bine si deplin imputerniciti,

Zen 

https://bornoutsidethebox.com/

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole