Noul Om – versiunea 5.0. Noua Constienta umana

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 29 ianuarie 2016, 1542 vizualizari
Noul Om – versiunea 5.0. Noua Constienta umana

Ei bine, de fapt “noua constienta” umana a intrat oficial in luna septembrie, cand acel val nebun de energie transformationala a lovit planeta, in toiul unui ciclu de eclipse, echinoctiu si, in final, Luna sangerie mult-prezisa a tetradei.

Diferenta acum este aceea ca ne mutam in participare la toate acestea.

Downloadurile imense de lumina divina au fost atat de greu de atins, incat a fost nevoie de luni (la propriu) pentru a tria balastul din exploziile ce au avut loc la nivelul ADN-ului nostru. Acele explozii au fot utile pentru a ne scutura de continutul expirat, venit pe linie umana antica, avand scopul de  transmuta si transcede limitele noastre genetice, pentru a trece pe deplin in suveranitatea divinitatii noastre, a stelei noastre genetice.

Pleiadienii impartasesc asta cu multi, aceasta este acum o realitate, iar ca urmare, noi trecem in ceea ce ei numesc un program de viata nou-nout, un program ce este extrem de receptiv la modul in care noi, in calitate de creatori constienti, participam in el. Acesta program nou de viata este plin de constienta si raspunde fovarabil acelora ce au un nivel proportional de constienta.

Nu mai este vorba despre a ne “adapta” la aceasta lume, ci despre a iesi in evidenta.

Saptamanile viitoare reprezinta primul capitol, in masura in care oamenii noi in acest sens incep sa rescrie programele noastre dintr-un loc al adevarului pur. Acest intreg an va fi considerat de fapt, un program complet de rescriere, ce ne va prezenta o oportunitate dupa alta de a ne muta in noi experiente de viata, fara vechile atasamente ce ne trag in jos si ne tin in urma.

Ca intotdeauna, alegerea este a noastra, in ficeare clipa.

Pivotam din 8 ani concentrati si intensi, de excavari interioare si transformari, intr-o viata complet noua, ca oameni noi intr-o lume noua….acest lucru ne va lua, bineinteles, ceva spatiu si timp, pentru a recrea si reconstrui restul transformarii noastre continue, bazata pe viata noastra noua si pe coordonatele adevarului. Venind ca o incheiere de ciclu, in acest an (universal 9) vom intra in contact cu noi aspecte neexplorate ale sinelui nostru, insa vom incepe, de asemenea, sa ne intoarcem/sa ne reconectam cu acele lucruri pe care le iubim, insa dintr-un spatiu de expansiune cosmica, de stapanire a propriului sine si de cunoastere a adevaratei noastre valori.

In ultimul raport ni s-a spus ca vom intra intr-o recalibrare comprehensiva (pe durata perioadei de mers retrograd a lui Mercur), ce ne va conduce catre o reconectare permanenta cu mintea (divinitatea) mai inalta. Upgrade-ul este oficial complet, desi va calibra din aceasta schimbare intregul an ce va sa vina, daca nu si mai mult.

Intr-un fel, ni se va cere in continuare sa curatam. Insa, datorita recentelor upgrade-uri mentale radicale pe care le-am suportat, aceasta curatare va avea loc la un nivel complet nou, cu un nivel nou de constienta si dintr-o perspectiv nou-nouta. Acest proces va fi cum nu a fost niciunul pe care l-am experimentat pana acum.

Noul om, in versiunea 5.0, are capacitati noi nelimitate, noi puteri si abilitati, astfel ca, pe durata intregului an, ni se va cere sa facem pasi pertinenti pentru a curata tiparele si programele care au ramas, reprogramand si retrasand noile cai neuronale, prin alegeri si actiuni noi, aflate in aliniament cu noua experienta de viata…aceea a celor mai profunde, iubite si simtite in inima dorinte si vise. (In unele cazuri, acest nivel superior se constienta se va putea resimti la propriu in dorinta de a avea un upgrade tehnologic).

Intregul nostru sistem de comunicare – modul in care percepem si interactionam cu holograma lumii se reconfigureaza, reflectand constiinta noastra noua si mai inalta, iar astfel, daca nu totul, cel putin o buna parte se va schimba.

Deja putem vedea cum viata se transforma, pentru a reflecta aceste schimbari prin intermediul unui sistem de triere a acelor lucruri care nu mai rezoneaza cu noua constiinta, acestea cazand rapid, fiind redirectionate, in timp ce noi porti se deschid, aproape simultan, pentru a le inlocui pe cele depasite. Relatii se incheie, altele noi incep, altele vechi se recalibreaza…grupuri de suflete pleaca din lumea fizica….unii oameni sunt relocati brusc si in mod neasteptat…vechi afaceri si/sau cariere se incheie…noi parteneriate si scopuri se dezvolta…iar lista poate continua.

Intr-un fel, cu totii golim ceva in noi, pentru a ne umple cu noua viata. Iar acest lucru se manifesta intr-o multitudine de feluri, cele mai comune putandu-se traduce in schimbari majore in vitalitate, finante, claritate si/sau creativitate...chiar si printr-o “curatenie de primavara” timpurie, in care simtiti puternic impulsul de a va elibera de lucruri, de a curata spatiul, pentru a organiza si pregati infuzia de energie noua ce va sa vina.

Pe masura ce indepartam balastul si ne reorientam catre noul nostru sine si noua noastra viata, s-ar putea sa observam noi procese de gandire, nelimitate si bazate pe iubire de sine, chiar reverenta, precum si prin abilitatea de a ne ridica in lumina noastra, spunand adevarul nostru. 

Acesta este unul dintre realele avantaje ale acestui nou mod de procesare, ceea ce numim ca fiind procesul divin…acea parte din noi care stie adevarata noastra valoare, fara indoiala si este capabila sa o comunice cu o incredere de nestramutat.

Aceasta abilitate, impreuna cu ulte altele, ne ofera baza pe care fiecare dintre noi va putea fi “revelatia” acestui an… participand si urcand in noua constienta umana.

Acesta este noul nostru joc acum – este momentul sa ne jucam de-a Oamenii.

Sursa: http://thinkwithyourheart.com/25671/the-new-human-5-0-edition/

Autor: Lauren Gorgo

Traducere: Alice Dănilă
Imagine: www.iflscience.com


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole