Nodul Sud în sezonul Balanței 2023: Umbre, eliberare și incertitudine

Autor: AstroCafe.ro - marti, 17 octombrie 2023, 4850 vizualizari

Întorcându-mă de la masa de prânz, pe care am servit-o cu niște prietene, o frunză galbenă de arțar mi-a fluturat pe pulover. Mi-a plăcut imaginea copacilor în schimbare și culorile lor vibrante. Copacii care își leapădă frunzele, au o simbolistică aparte în acest an, pe măsură ce trecem printr-un fel de sezon intens al Nodului Sud.

Din 4 Octombrie până în 19 Octombrie, Marte, Luna, Soarele și în cele din urmă Mercur vor trece peste Nodul Sud din Balanță.

Nodul Sud și eliberarea 

Nodul Sud este asociat cu teme ce țin de eliberare și renunțare, de a lăsa lucrurile care nu ne mai folosesc să plece din viața noastră, la fel cum copacii renunță la coroanele de frunze în fiecare toamnă. Dacă este toamnă acolo unde te afli acum, s-ar putea să găsești și tu inspirație în copacii din jurul tău.

Arțarii îmi amintesc că viața este plină de cicluri și anotimpuri. Îmi amintesc că unele sezoane sunt despre creștere, înflorire și acumulare, în timp ce alte sezoane - cum ar fi acest sezon al Nodului Sud în care ne aflăm acum - sunt mai mult despre renunțare, încheiere și schimbare.

Este timpul pentru curățare, pentru a face ordine, pentru a părăsi ceea ce nu ne mai servește. Există această calitate a tăierii, care vă invită să reveniți la elementele de bază și să vă reorientați asupra lucrurilor esențiale.

Rupeți-vă de vechile tipare 

S-ar putea să fiți, de asemenea, conștienți de o temă mai profundă în procesul de schimbare prin care treceți. Este posibil să vă îndepărtați de tipare, de obiceiuri sau de rutine care v-ar putea fi familiare. Și, s-ar putea să fiți curioși sau gata să vă îndreptați către noi ritmuri, noi interese și priorități în dezvoltare.

Dacă vă simțiți temători, instabili sau nesiguri în sezonul Nodului Sud, nu vă îgrijorați, este ceva obișnuit. Cu atât de multe planete în apropierea Nodului Sud, există cu siguranță o varietate de teme astrologice care vă pot genera stări de disconfort. Nodul Sud este legat de umbre și de senzații ce țin de instabilitate și de lipsă de claritate. 

Deci, evenimentele sau planurile viitoare ar putea fi incerte. S-ar putea să simți că nu ești bine tu cu tine și că nu te afli pe calea potrivită. Întrebările și misterele sunt peste tot în jurul tău și nu este ceva nefiresc în asta. Tu doar observă și dă drumul tuturor acelor stări care nu-ți folosesc. Doar observă și eliberează pentru că nu este momentul potrivit pentru a construi ceva nou. 

Acordați o atenție deosebită tuturor planetelor pe care le aveți în harta natală în semnul Balanță. Acolo puteți găsi răspunsurile la frământările voastre, acolo veți identifica acele domenii din viețile voastre pe care sunteți pregătiți să le curățați, să le simplificați și chiar să le eliminați. 

Pentru tine cum se simte tranzitul Nodului Sud în sezonul Balanței?

Sursă articol: www.kellysastrology.com

---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole