Noaptea intunecata a sufletului

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 10 iulie 2015, 8053 vizualizari
Noaptea intunecata a sufletului

„Vietile noastre vor reprezenta renasterea Pheonix-ului, daca permitem acest lucru. Din focul si cenusa vietii arse ni se ofera un nou inceput.” – Indepartarea  Mastii

Multe s-au scris si inca se scriu despre noaptea intunecata a sufletului si poate fi derutant in a intelege ce inseamna cu adevarat. Exista multe interpretari, insa putine caracteristici de baza par a fi fundamentele unei nopti negre...

5 fundamente ale noptii intunecate

1. Alinierea cu sinele autentic

Nopatea intunecata a sufletului este procesul de aliniere si integrare cu cine suntem noi de fapt si de drept - adevarata noastra esenta, sinele autentic. Este acea parte din noi care este si Creatorul, esenta din noi si ceea ce ne intregeste.

Noaptea intunecata este propria curba a evolutiei personale, de desprindere si detasare de ceea ce nu reprezinta sinele nostru autentic. Cu cat evacuam mai mult din ceea ce nu este sinele autentic, cu atat mai mult spatiu este oferit pentru prezenta sa. Devenim mai aliniati cu natura noastra adevarata, cu adevarata directie si cu o calitate a vietii superioare. Procesul de dezbracare de ceea ce nu seamana cu „cine suntem noi cu adevarat” a fost permanent dinamic, insa in aceste zile se afla intr-o viteza mult mai mare.

2. Decompresia

Emotiile daunatoare pe care le avem si sursele lor sunt pachete de energii care ocupa spatiu si care isi pun amprenta asupra calitatii vietii noastre in multe si diferite feluri.

Imaginati-va acum ca toata lumea de pe planeta are propria incarcatura de emotii daunatoare (si ale pachete de energii vatamatoare). Toate acestea reprezinta o supra-incarcatura de energie negativa in care ne scaldam (imaginati-va o conserva de sardine), de care ne putem simti legati, blocati, fara a ne mai putea misca prin viata asa cum stim ca putem sa o facem.

Atunci cand energia negativa este exceptional de densa si compacta, nu prea mai exista spatiu in care sa ne miscam si ne ciocnim de negativitatea celorlalti. Atunci cand o persoana se afla in noaptea intunecata si vindeca doar un singur lucru negativ, un spatiu mai expansiv, mai fluid este creat nu numai pentru acea persoana, ci pentru toata lumea.

Este ca si cum ai scoate o sardina dintr-o conserva plina ochi. Apare acea decompresie si se creeaza mai mult spatiu in conserva. Astfel, cu cat mai multi intra pe fagasul vindecarii, cu atat mai rapida este evolutia colectiva si cu atat mai liberi devenim cu totii.

3. Criza in constienta

Noaptea intunecata a sufletului poate fi descrisa asemeni unei crize in constienta, la propriu. Este experienta constienta a ceea ce era candva in subconstient si/sau stocat in corpul fizic, care iese acum la suprafata pentru a fi recunocut. Iar acea iesire la suprafata nu se simte intocmai bine si poate crea un apogeu al crizei constientei in viata. Aceste pachete migratoare de durere/frica vor urla dupa atentie: „Hei! Uita-te aici! Nu mai simt bine. Ma ajuti?”

Trebuie sa ne confruntam cu aceasta durere/frica sau ramanem stagnanti. Subconstientul nostru si corpurile fizice sunt depozitele tuturor amintirilor, gandurilor, emotiilor, subconstientelor colective etc. O multime de lucruri se afla aici.

Orice lucru pe care l-am experimentat zace in acest imens seif si determina fiecare moment de trezire. Noi credem ca avem controlul si ca mintea noastra constienta este cea care regizeaza show-ul. Mintea constienta doar primeste directive si informatii din orice are un acces mai fluid si mai mare in orice moment.

Este fie sinele nostru autentic, fie roata subconstientului nostru.

Noaptea intunecata ne ajuta sa ne curatam subconstientul, astfel incat sa fim mai in flux cu sinele autentic.

4. Extrem de sfasietor

Sa treci printr-o noapte intunecata iti capteaza cu adevarat intreaga atentie. Nu este niciodata o exeprienta placuta si, de obicei, te ingenuncheaza. Daca nu ai fost pus in genunchi inca, atunci prima noapte intunecata inca da tarcoale si asteapta un semnal ca esti pregatit sa faci fata atunci cand se rupe pisica in doua.

Manifestarea noptii intunecate poate include un miliard de emotii si simptome fizice, mult prea multe pentru a fi enumerate aici. Pe scurt – daca nu te simti bine la niciun nivel, atunci noaptea intunecata s-a revarsat asupra ta. Suntem cu totii intr-o noapte intunecata?

Sa speram.

5. Nu doar o singura noapte

Noptile intunecate pot tine o zi sau ani de zile. Nu cadeti in capcana de a crede ca este un moment singular si apoi, puf!, ai terminat treaba. Unele invataturi o pot descrie ca fiind o experienta extrem de mistica, ce ne va elibera pentru eternitate, insa cu toate acestea, s-ar putea sa fie doar o dorinta. 

Totul este despre a aduce la suprafata emotii grave, memorii si programe, pentru a fi recunoscute, iubite, curatate si integrate. Ar putea exista si aventuri mistice pe masura ce trecem prin noaptea intunecata si, de obicei, este despre a deslusi misterul si subconstientul in constient, in viata fizica 3D.

Iar deslusirea si trecerea prin noaptea intunecata ne vor tavali in atat de multe si diferite directii, incat o sa ni se invarta capul. Pana cand vom ajunge de cealalta parte a noptii intunecate, vom fi eliminat o imensa si coplesitoare cantitate de reziduuri din Ceea ce suntem Noi! Vom fi mai aproape de integrarea in sinele autentic.

Dupa ce ati trecut printr-un asemenea episod, bateti-va pe umar si spuneti „multumesc”. Apoi dati-va un pas in spate si asteptati urmatoarea tura. Devenim progresiv mai bine echipati sa facem fata pentru ceea ce ni se serveste in urmatoarea etapa. Iar urmatoarea etapa se va ridica sa ne intalneasca nivelul nostru de constienta, pe picior de egalitate, in aceeasi masura.

Pregatiti-va!

Noaptea intunecata a sufletului – simpla definitie: o viata de munca pentru implinire. Dar nu va ingrijorarti. Avem la dispozitie o eternitate pentru a rezolva asta.

Lia Love

Sursa: http://wakeup-world.com

Traducere: Alice DanilaAstro Shop

Cele mai noi articole