Nivelul de conștiință este cea mai înaltă formă de bogăție

Autor: AstroCafe.ro - marti, 07 martie 2023, 1817 vizualizari

Adevărurile de bază la care am asistat de la începuturile iluminării, sunt cele despre psihicul uman și despre confruntare. Cei care se confruntă cu cele mai întunecate părți ale vieții lor cu curaj, dragoste, acceptare și predare, experimentează întotdeauna o înflorire majoră în viața lor ascendentă. Când te confrunți cu dragonii interiori, aceștia te conduc către aurul care se află în tine, așadar, nu renunța niciodată la drumul pe care îl ai de parcurs pe calea autocunoașterii, pentru că te așteaptă multe recompense.

Munca interioară pe care o faci în mod conștient, cu propriul Sine, este esențială pentru creșterea ta aici și este neprețuită dincolo de orice capacitate de înțelegere umană. Când permiți binecuvântarea permanentă de la tot ceea ce te înconjoară, începând cu alimentele pe care le mănânci zi de zi, cu hainele pe care trebuie să le porți, cu acoperișul de deasupra capului care te adăpostește și ajungi la aerul pe care îl respiri, la apa curgătoare, la natură, etc, îți vei găsi recunoștința și vei fi în momentul de prezent.

Adevărata bogăție pe care o acumulați în această călătorie se găsește în Spiritul vostru și în calea conștientă pe care ați ales să mergeți, este cea din partea căreia veți primi permanent binecuvântări. Nivelul vostru de conștiință care crește în această întrupare este cel mai de preț dar. În prezent, energia conștiinței depășește orice recompensă materială, deoarece este cea mai înaltă formă de bogăție și este adevărata monedă, pentru că atunci când sunteți conștienți veți avea întotdeauna toate nevoile îndeplinite aici.

Practicând recunoștința zilnică și bucurându-te de binecuvântările Mamei Natură vei învăța să apreciezi tot ceea ce vine către tine. Este o investiție în tine însuți si este tot ceea ce ai nevoie. Pe măsură ce te conectezi la Sursa de Energie, care este inepuizabilă, deoarece totul provine dintr-o sursă infinită (forța vitală), te poți conecta la ea în orice moment când simți că nevoile tale nu sunt pe deplin satisfăcute.

Poți simți lipsa de satisfacție, din cauza faptului că te conectezi uneori la mentalitatea colectivă prin sentimente de tristețe, pierdere, durere, depresie. Tot ce trebuie să faci, este să înveți să treci cu ușurință în fluxul Energiei Divine cu intenție conștientă. Puterea este în tine și ființele de lumină, alături de Creator, se vor asigura că nevoile tale sunt întotdeauna îndeplinite... „Cereți întotdeauna ajutor” și apelați la Creatorul Infinit al Infinitului, a tot ce există…veți fi auziți.

Dacă alegi să ai încredere în tine și în puterea de materializare a Universului, te vei conecta la toate darurile. Încredeți-vă în puterea personală, fiți prezenți si conștienți de toate gândurile pe care le aveți, meditați si rugați-vă, iar viața voastră va fi întotdeauna binecuvântatăPuterea personală, credința și rugăciunea, vor fi cele mai puternice atribute și atuuri ale tale pe care le poți lua alături de tine în călătoria ta de înălțare. Această călătorie, poate fi uneori provocatoare, cu cât te conectezi mai puternic la conștiința ta superioară, cu atât vei descoperi că ești ghidat către cea mai bună versiune a ta.  O dată ajuns în contact cu Sinele, nu vei mai simți niciodată separarea, deoarece conceptul de separare se poate experimenta doar la un nivel de conștiință inferior.

Sinele vostru este conectat la cea mai iubitoare formă de Energie a Sursei Creatorului și a tot ceea ce există cu adevărat în acest UniversSufletele în ascensiune sunt cele mai curajoase, deoarece sunt binecuvântate și au un scop în a ajuta și alte suflete să crească. Recunoașterea valorii voastre se va reflecta în toate lucrurile, în toți oamenii și în toate locurile și este cea mai importantă formă de recunoaștere.

Rafinați-vă Spiritul, oferindu-vă un spațiu sacru pentru contemplare, relaxare și vindecare. Deconectarea de la orice interacțiuni sau solicitări excesive venite din sfera socială și alocarea de timp alături de Sinele vostru autentic este esențială pentru creșterea voastră spirituală.

Astăzi, Universul îți reamintește că ești suficient si că este momentul să fii tu însuți.

Fă din aceasta afirmație un obicei zilnic:  “Totul decurge așa cum este cel mai bine pentru mine!” 

Sursa: Raising Vibrations

Sursa foto: Printerest

 Astro Shop

Cele mai noi articole