Nesiguranta, confuzia si lipsa de directie in procesul de mutare in misiunea sufletului

Autor: AstroCafe.ro - marti, 11 august 2015, 14083 vizualizari
Nesiguranta, confuzia si lipsa de directie in procesul de mutare in misiunea sufletului

Multa lume care alege sa evolueze in constiinta se regaseste intr-o perioada de tranzitie marcata de nesiguranta, confuzie si lipsa de directie, in timp ce vibratiile lor evolueaza din prezenta stare de a fi la un nivel mai inalt, astfel incat sa isi poata activa „misiunea” sufletelor in aceste timpuri de bun augur pe Pamant. Fiecare dintre noi vine in aceasta lume cu o „misiune” a sufletului,  ce poarta cu sine vibratii speciifce, pentru a ne ajuta sa ne manifestam nevoile, astfel incat sa putem oferi tot familiilor noastre. Aceste vibratii pesonale ne inspira sa ne urmarim cariera in serviciul celorlalti prin afaceri, arta, medicina, tehnologie, gastronomie, gradinarit, muzica, invatat, scris etc. Cu toate acestea, pe masura ce ne focusam energiile inspre taramurile spirituale ale fiintei noastre, ne ridicam in vibratie, activand glandele noastre spirituale adormite si aditionalele fire de ADN – acolo unde scopul sufletului nostru va evolua in mod natural in misiune, odata ce incepem sa lucram cu darurile nou-activate din spiritele noastre (sufletele inaltate).

Potentialul de a activa misiunea sufletelor noastre face parte din procesul ascensiunii si este accesibil pentru toate sufletele care aleg sa alchimizeze energiile de vibratie joasa din interiorul campurilor energetice. Odata ce corpurile emotional, mental si fizic au fost purificate la acest nivel, kundalini se ridica in sincronizare perfecta pentru fiecare suflet, rupand pecetea amneziei si valurile asezate pe sistemul de chakre. Odata ce kundalini s-a inaltat complet din chakra radacinii pana in cea a coroanei, chakrele noastre spirituale mai inalte vor fi activate, iar sinele nostru superior va veni in corpurile noastre fizice. „Iata, stau la usa si bat. La oricine care va auzi vocea mea si va deschide usa voi veni, voi intra in el si vom fi unul”. 

Este responsabilitatea fiecarui suflet sa foloseasca liberul arbitru pentru a deschide usile (sistemul de chakre) pentru sinele lor salvator, prin procesul de purificare a sufletului. Pe masura ce sufletul se concentreaza pe energiile sale, creand relatii cu sinele superior si cu energia atotcreatoare prin meditatie, acestea vor fi puse sa „dea fata cu sine” si li se vor arata lucrurile din interior ce necesita vindecare. Acesta este momentul in care ego-ul nostru si umbra constientei vor da de greu si vor crea mari rezistente si frica in interiorul fiintei noastre, in timp ce zona noastra de confort se va mari, iar vibratii vechi, care la un moment dat ne-au servit, vor cadea. Tot ceea ce consideram la un moment dat a fi adevarat nu va mai rezona cu noi. Relatii, activitati, pasiuni, credinte, chiar si vise la care am tinut extrem de mult incep sa se schimbe, iar adesea dispar, odata ce ego-ul se dizolva si sinele nostru superior incepe sa lucreze mai intim cu fiinta noastra. Ne regasim intr-o perioada in care moare vechiul din noi, ca sa putem renaste, iar aceasta faza traditionala este cea care adesea va retine lumea de la a inainta in calatoria ascensiunii, deoarece vechiul lor mod de a privi si de a merge nu va mai rezona cu noua lor frecventa vibrationala.

Gradul de determinare si daruire al sufletului pentru a se abandona procesului de alchemizare si transformare va determina cat de mult va dura aceasta perioada. Credinta noastra va fi testata si ni se va cere sa ne eliberam de atasamente. Nu numai ca suntem atasati din punct de vedere emotional, fizic si mental de „felul” in care erau lucrurile, insa suntem atasati de asemenea, de asteptarile ego-ului nostru despre cu „ar trebui” sa fie acestea. Continuam sa ne permitem sa fim motivati de dorintele ego-ului  si nu ne-am lasat in mana dorintei divine si a timpului divin. Insa nu am preluat controlul asupra cuvintelor pe care le rostim, gandurile din mintea noastra nu au fost conectate pe deplin la intelepciunea inimii noastre. Ego-urile ne vor spune ca am reusit acele lucruri deoarece acestea vor sa detina controlul. Insa, daca suntem onesti cu noi insine, stim ca inca mai sunt atatea lucruri de deprins si maiestrit in interiorul nostru, inainte de a fi cu adevarat capabili sa activam si sa integram complet misiunea propriului suflet in vietile noastre.

Nesiguranta, confuzia, frica, indoiala, lipsa de scop, dezamagirea, apatia....toate acestea sunt gandurile si starile egotice firesti pe care le vom experimenta, pe masura ce intram in marele vid al expansiunii. Ni se va cere sa preluam controlul asupra smecheriilor pe care ego-ul le face si sa ramanem fermi in ascensiunea sufletului nostru catre maiestrie. Vor fi zile in care ne vom simti extraordinar si foarte clari in ceea ce priveste misiunea noastra si vor fi zile in care vom cadea in indoiala. Drumul catre ascensiune nu este unul drept sau usor. Vom cobori in starile de constiinta joase si apoi vom urca in stari de constienta superioare, pentru a cobori din nou in profunzimile unor straturi denaturate. Ar trebui sa facem din procesul de ascensiune un stil de viata si nu o destinatie, deoarece, de fapt, nu ne vom opri niciodata din expansiunea catre ceva mai maret decat a fost inainte. Aceasta este esenta creatiei. Asa ca, renuntati la asteptari – nu vor crea decat suferinta. Renuntati la asteptari si inlocuiti-le cu Credinta.

Sugestii pentru a trece mai usor de aceasta faza:

1. Nu renuntati la meditatie. Ramaneti dedicati hranirii relatiei voastre cu sinele superior. 15 minute pe zi sau o meditatie de 30 de minute de 4 ori pe saptamana vor aduce la suprafata puternice vibratii vindecatoare care sa va ajute in procesul de purificare al chakrelor si vor activa, de asemenea, mici „calupuri” de informatii din dimensiunile superioare, prin campurile voastre energetice, pentru a fi eliberate in constienta prezenta.

2. Preluati controlul constient asupra victimizarii. Asumati-va intreaga responsabilitate pentru tot ce se intampla in viata voastra. Totul, indiferent ca este pozitiv sau negativ, este un dar pe care l-ati atras catre voi, astfel incat sa va cunoasteti mai bine si sa va extindeti in stari de fiinta superioare.

3. Acceptati si permiteti-va faptul ca nu stiti tot. Lasati-va in flux. Puteti face planuri si sa va setati intentii, insa nu va atasati de rezultat. Permiteti energiei sincronicitatii sa lucreze cu voi.

4. Acceptati-va exact asa cum sunteti, exact unde sunteti. Fiti constienti ca sunteti sprijiniti in permanenta in aceasta calatorie si ca niciodata nu sunteti separati de sinele vostru superior, chiar daca aveti blocaje energetice in voi, care va fac sa va simtiti „separati”. Sinele vostru superior este observatorul intregii voastre experiente de viata, este esenta vietii voastre si este in conexiune permanenta cu voi. Sinele vostru superior este cel care va ghideaza chiar si atunci cand pierdeti atentia la volan, tot el este cel responsabil pentru functionarea tuturor organelor, a sangelui etc. lucrand la unison, pentru a sustine viata, fara a fi nevoie macar sa te gandesti la asta.

5. Fiti atenti la ce ganditi si la cuvintele pe care le rostiti. Acestea sunt rugaciuni.

6. Cautati activitati care sa accelereze procesul vostru de vindecare:

- clase de Reiki

- binecuvantari Deeksha

- sporturi sacre pe Pamant

7. Cautati vindecarea pentru a inlatura blocajele energetice si credintele negative din subconstient:

- Theta healing

- Vindecarea pranica

- Reiki sau orice alta modalitate

8. Iesiti din zona de confort:

- inscrieti-va la un curs sau seminar nou de spiritualitate sau vindecare

- faceti ceva care va pune in situatia de a va confrunta fricile, dezvoltand astfel increderea de sine si in forta atotcreatoare (catarare, parapanta, calatoriti intr-un oras nou singuri etc.)

9. Schimbati-va rutina zilnica. Faceti cunostinta cu oameni noi, imprieteniti-va, ardeti esente, folositi cristale, muzica noua pentru meditatiile voastre, uitati-va la noi maestri spirituali (acestia sunt cei care pot fi o binecuvantare prin faptul ca va pot aduce o perspectiva noua, diferita); cautati informatii noi, carti, clase, seminarii; tineti o cura de detoxifiere etc. Atunci cand generezi schimbare in lumea exterioara, cea interioara se va schimba si ea (si invers).

10. Ramaneti in recunostinta. Multumiti pentru sansa de a fi in viata si de a creste si evolua in constiinta, astfel incat sa va cunoasteti sinele mai bine. Stati de vorba cu sufletul vostru, cu divinitatea si invitati-o sa fie si mai prezenta in viata voastra. Cereti sa isi faca simtita prezenta. Spuneti-i sufletului vostru ca vreti sa simtiti direct experienta iubirii. Cu cat folositi propria vointa pentru a invita sufletul si divinitatea in viata voastra, cu atat mai mult veti fi mai constienti de aceasta; insa lasati la o parte ideile egotice despre cum acest lucru ar trebui sa se desfasoare. Pur si simplu permiteti ca totul sa se intample natural, intr-un mod in care nici nu v-ati putea imagina.

11. Rugaciunile zilnice pentru voi insiva, pentru Pamant, pentru intreaga umanitate si pentru toate fiintele vii –in toate timpurile si dimensiunile – va vor alinia, de asemenea, intr-o conexiune mai profunda cu energiile vindecatoare universale care va vor propulsa in calatoria de ascensiune si va vor ajuta sa pasiti in misiunea sufletului vostru.

Sabrina Reber

Sursa: http://raiseyourvibration.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.ninasimosko.comAstro Shop

Cele mai noi articole