Neptun si Chiron in mers direct in Pesti, noiembrie 2014. Vindecare, compasiune, luciditate

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 19 noiembrie 2014, 2855 vizualizari
Neptun si Chiron in mers direct in Pesti, noiembrie 2014. Vindecare, compasiune, luciditate

In urmatoarele saptamani, vom experimenta o exteriorizare de energii, foarte lenta si subtila, dar de netagaduit: atat Neptun cat si Chiron isi reiau mersul direct, pe 16 si 23 noiembrie, iar o noua faza a vietii noastre interioare, spirituale si emotionale incepe sa se manifeste. Aceste doua corpuri celeste, ale compasiunii si vindecarii, au lucrat impreuna din 2009 in semnul Pestilor, operand din acelasi loc subtil al constiintei Unificate, si au ratacit invers pe cer timp de cinci luni de zile.

Chiron este arhetipul vindecatorului, outsider-ul, nonconformistul, mana care atinge acolo unde doare cel mai mult, in scopul de a declansa procesul de vindecare. Neptun este Marele Solvent Cosmic, planeta acceptarii, transcendentei si iluziei, el poate dezvalui la fel de mult pe cat poate induce in eroare, precum o sala de oglinzi sau o ceata blanda, dar deasa.
In ultimele luni, Chiron si Neptun au dezvaluit o fereastra catre cele mai intime si vulnerabile puncte ale noastre, retrezind rani vechi, dezvaluind procesul nostru de doliu, expunand nevoile noastre spirituale, suferinta noastra intima, sentimentele noastre de deconectare si separare de la Sursa. Si fie ca ne-am dat seama sau nu, in adancul nostru au venit termenii si conditiile fata de realitatea durerii nostre, procesarea ei la un nivel interior si permiterea strigatului nostru cel mai adanc sa fie ascultat si inteles.

Acum, dupa ce aceasta energie a zburat catre interior, ea va incepe incet sa curga spre exterior, impingandu-ne inainte intr-o noua calatorie, determinandu-ne sa adunam piesele sfaramate si sa le punem impreuna. A recunoaste si a da drumul, eliberarea ranilor vechi si ruperea din iluziile noastre, permitand ca viata noastra interioara sa intalneasca lumea exterioara intr-o alchimie dinamica, transformatoare, reprezinta ceea ce inseamna acest mers direct.

Cu Neptun si Chiron echipa in acelasi semn, vindecarea si compasiunea sunt teme interconectate. Amandoua sunt subtile si schimbarea de directie ar putea fi greu de inregistrat imediat; dar scufundate in apele oceanice ale constiintei Pestilor, ele pot fi estompate impreuna ca una: realizand Unitatea a Tot Ceea ce Este, ne fac sa ne dam seama ca vindecarea celorlalti si a noastra nu sunt doua sarcini separate.

Aceasta se poate aplica, de asemenea, la eforturile artistice, deoarece Neptun si Pesti sunt implicate in Arte si inspiratia divina, iar noi stim cu totii ca Arta poate fi o forma de terapie (Chiron), pentru creatorul sau si pentru public.
Acum este timpul pentru ca toate piesele sa alunece la loc, timpul ca noi sa obtinem o atotcuprinzatoare viziune holistica asupra celor mai recente evolutii, adecvate pentru arhetipul din Pesti. Vedem "imaginea de ansamblu", maretul proiect, in timp ce ceata se ridica si viata merge mai departe.

Sursa articol: www.aeternalightastrology.wordpress.com

Traducere: Cristina Ciobanu

Sursa imagine: www.oceannationalgeographic.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole