Ne putem trăi viața, atât în relații cât și în afara lor

Autor: AstroCafe.ro - luni, 13 noiembrie 2023, 2177 vizualizari

A fi singur sau a fi într-o relație? Ambele opțiuni sunt la fel de sănătoase și nimeni nu poate spune dacă o variantă este mai bună decât cealaltă. 

Modul în care alegem să iubim poate fi la fel de inedit ca și modul în care alegem să ne câștigăm existența, să ne menținem sănătatea sau să ne distrăm. Unii aleg să-și caute un partener de cuplu cu care să formeze o relație specială, în timp ce alții găsesc o satisfacție imensă în a rămâne singuri. Nu există o modalitate corectă sau greșită. 

Fiecare alege pentru el atunci când decide dacă intră într-o relație sau nu, chiar dacă societatea tinde să pună accent pe parteneriate. Indiferent dacă alegi să treci prin viață ca parte a unei relații de cuplu sau să trăiești ca o singură unitate, există beneficii în ambele situații. Simte-te liber și confortabil cu orice alegere pe care o consideri potrivită pentru tine. Alegerea de a fi singur reprezintă o modalitate minunată de a petrece timpul descoperindu-te pe tine însuți. Ai mai mult timp și spațiu pentru a-ți da seama despre cum îți dorești să arate viața ta, fără a fi nevoie să ții cont de alegerile altcuiva. A fi singur îți oferă libertatea de a face ceea ce îți dorești. De asemenea, te determină să îți trăiești viața în propriile tale condiții. 

Compania, sprijinul și afecțiunea pot fi găsite în timp ce petreci timp de calitate cu prietenii, colegii și rudele. Există, de asemenea, distracția care vine cu posibilitatea de a te întâlni cu multe persoane diferite fără a fi nevoie să-ți asumi angajamente. 

Alegerea de a avea un partener, pe de altă parte, aduce cu sine o oportunitate de a-ți împărți viața  cu o altă persoană.

Există alinare atunci când știi că ai un partener de călătorie. Când viața te pune în fața unor provocări, alături de persoana de lângă tine te simți mai puternic și mai susținut. De asemenea, în interiorul relației, cei doi parteneri își transformă reciproc Sinele prin prisma intimității și a conviețuirii, unul alături de celălat. 

Apasă pe imagine pentru detalii despre program. 
Este important să fim conștienți că ceea ce este potrivit pentru o persoană poate să nu fie potrivit pentru alta, iar oamenii pot trece de la dorința de a fi într-o relație la dorința de a fi siguri, de multe ori de-a lungul vieții. 

Indiferent că ești în căutarea unui partener de cuplu sau ești sigur în acest moment, alege să îmbrățișezi momentul prezent. Asigură-te că orice alegere ai face acum este cea mai împlinitoare pentru tine. 

Sursă articol:www.dailyom.com

https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe 
-----  
🌐 Facebook 🌐 Instagram Astro Shop

Cele mai noi articole