Multi oameni sunt nefericiti si confuzi acum, deoarece ne trezim

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 01 martie 2014, 56075 vizualizari
Multi oameni sunt nefericiti si confuzi acum, deoarece ne trezim

Multi oameni sunt nefericiti si confuzi acum, deoarece ne trezim. Ne trezim pentru ca am fost adormiti, si am cumparat falsul sistem de credinte al constiintei colective, care a fost si ea adormita. Ne trezim in ceea ce priveste impostorii, ego-urile noastre, care au fost la controlul sufletelor noastre. Aceasta poate fi o perioada de timp coplesitoare, pe masura ce, in sfarsit, ne deschidem ochii spirituali pentru a vedea adevarul sau sinele nostru fals si toate lucrurile din interiorul nostru, care e necesar a fi vindecate si depasite.

Lumea, asa cum credeam noi ca o stim si o intelegem, se prabuseste, caci nimic din ce am crezut odata nu mai este adevarat. Pe masura ce incepem sa ne ridicam vibratia, energiile spirituale latente, din interiorul fiintei noastre, incep sa se ridice de-a lungul coloanei vertebrale purificand sistemul nostru de chakre. O crestere a nivelului de energii latente creatoare/ kundalini va activa mai multe directii de actiune din potentialul ADN-ului nostru, va trezi glandele noastre spirituale (pineala, pituitara, hipotalamus, inima inalta) si va extinde constiinta noastra, astfel incat sa ne putem intoarce la adevarul fiintei noastre.

In timpul procesului de purificare si de recablare a sistemului nostru energetic, am putea intalni un nivel sporit de frica, anxietate, confuzie, depresie si coplesire pe masura ce minciunile din constiinta colectiva se prabusesc din sistemele noastre de credinte. Lipsa autenticitatii din interiorul nostru camuflat inainteaza pentru a fi infuzata cu LUMINA din mareata noastra constientizare, pe masura ce devenim spiritualizati. Intelegerea a ceea ce se intampla cu noi, capitularea in fata procesului si a ramane intr-o stare constanta de recunostinta, pentru oportunitatea de a ne aclchimiza prin transmutarea plumbului (intunericului) nostru in lumina aurie a propriei nostre constiinte cristice, va accelera procesul de ascensiune.

Revenirea lui Hristos este intoarcerea sulfletului nostru inalt, care traieste intr-o dimensiune cu vibratie inalta, in campurile noastre de energie. In aramaica, suflet inseamna Hristos, si acesta este  propriul nostru Hristos (sufletul inalt) care va fuziona si va intra in corpurile noastre fizice, intr-o sincronizare divina perfecta, atunci cand fiinta noastra energetica si fizica au inceput sa purifice frecventele noastre vibrationale, la un nivel la care fiinta noastra poate rezista la energiile vibrationale foarte mari, de la intrarea in fiinta noastra a sinelui nostru real.

Acest proces este denumit trezirea kundalini. Kundalini este energia noastra creatoare latenta, care se afla in stare latenta la baza coloanei vertebrale a fiecarei fiinte umane, incolacit precum un sarpe in chakra radacina. Asa cum vibratiile Pamantului cresc si noi continuam sa primim energii cristaline sporite din centrul galactic, soarele, centura de fotoni si centrul Pamantului; kundalini omenirii au inceput sa fie declansati sa creasca si sa purifice fiecare din chakrele noastre, astfel incat kundalini sa se poata ridica pana la chakra coroana, acolo unde chakrele noastre spirituale superioare vor activa semnalizarea coborarii sinelui nostru sfant/ Hristos pentru a intra in corpurile noastre.

Am intrat intr-o perioada de timp de transparenta, in care fiecare trece prin propria apocalipsa interioara, ceea ce inseamna "ridicarea valului". Valul este filtrul care a fost plasat peste mintile noastre si care ne impiedica sa vedem si sa cunoastem adevarul. Valul este constiinta noastra ego care distorsioneaza totul, si sunt ego-urile nostre cele care se lupta cu deziluzia din falsa lume pe care au creat-o. Sufletele nostre inalte  ies in evidenta si noi revendicam inaltul potential al sufletului nostru, in aceasta perioada de bun augur de pe Pamant.

Sabrina Reber

www.raiseyourvibration.com

Art By Cynthia Robbins: www.vagallery.com

Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole