Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2015

Autor: AstroCafe.ro - joi, 01 octombrie 2015, 1746 vizualizari
Mesajul Ingerilor pentru luna OCTOMBRIE 2015

Ghidare intuitiva pentru luna OCTOMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 5 seturi: Magical Messages from the Fairies by Doreen Virtue, Magical Unicorns by Doreen Virtue, The Psychic Tarot by John Holland, Archanghel Michael by Doreen Virtue, Spirit Oracle by Toni Carmine Salerno.

Atmosfera generala

Se anunta o luna intensa, emotiile sunt puternice si e necesara moderatia. E o luna in care poate sa apara o persoana noua in viata ta care sa iti schimbe total perspectiva asupra vietii. Mult entuziasm, multa exaltare insa atentie sa nu creezi scenarii, sa nu crezi ca totul e adevarat. Pot aparea deceptii, poti sa creezi situatii care sa nu fie benefice pentru tine. Insa tot ceea ce ai creat poate fi schimbat si vindecat. E o luna in care poti simti ca iti scapa situatia printre degete, ca nu intelegi nimic din ce se intampla, ca tot ce ai construit sau crezut se poate narui intr-un minut. Multe surprize in aceasta luna, asa ca fii pe faza.

Tot timpul sa te rogi sa se aranjeze toate asa cum este mai bine pentru tine.

Luna aceasta este o luna in care e necesar sa DIGERI tot ceea ce ai facut in ultimele luni (mai ales ultimele doua luni). Daca nu ai actionat va fi greu sa inghiti tot ceea ce se intampla si vei fi luat pe sus, daca insa ai pus osul la munca, daca nu ti-a fost rusine, daca ai facut munca de jos, atunci „digestia” va fi mai usoara. Luna aceasta se va vedea daca ai inceput sa lucrezi la Fundatie sau NU. Daca inca te simti ca fiind in bataia vantului atunci clar ca inca nu ai actionat conform caii inimii si atunci acest lucru se reflecta in viata ta. Daca insa ai inceput sa lucrezi, este inca munca grea de facut dar poti sa te asiguri ca nu vei avea parte de „inundatii” si totul se asterne caramida cu caramida. 

Asadar in lunile trecute a trebuit sa „murim” ca sa renastem, a trebuit sa lasam parti din noi sa plece ca sa ne dam o noua sansa si sa ne construim o NOUA VIATA.

Atentie ca nu am fost lasati sa construim pe ceva vechi si putred... nici nu avea sens, de acea au fost atatea „demolari” sufletesti insa toate spre binele noastru cel mai inalt. Sa fim blanzi cu noi pentru ca a fost greu si este in continuare greu dar nu va imaginati acel greu plin de suferinta, ci acel greu: da, poate dai cu sapa, insa poti sa o faci in compania oamenilor dragi, cantand, bucurandu-te de viata. E aceeasi munca insa perspectiva difera. 

Vom construi o viata NOUA bazata insa acum pe cele mai minunate sentimente de iubire, parteneriat, prietenie, bucurie, speranta, credinta si mai ales pe tot ce inseamna COMUNIUNE. 

Luna aceasta ne intra persoane noi in viata sau ne conectam mai profund la cele ramase in viata noastra si sa nu uitam sa ne simtim iubiti ca niste copilasi, pentru ca ingerii si ghizii sunt alaturi si au grija de noi la fiecare pas. 

Poarta-te ca un COPIL AL UNIVERSULUI, un copil al lui Dumnezeu, si vei primi TOT ceea ce ai nevoie.

In prima parte a lunii

Pana pe 11 octombrie suntem ca intr-o masina de spalat. Parca tot curatam si nu se mai termina. Se cern relatii, parteneriate si tot ceea ce nu mai e nevoie sa fie in viata noastra se va duce. Poate fi un sentiment de „sfarseala” insa este inca „munca de jos”, inca mai e necesar sa facem curat pentru a cladi apoi speranta, credinta, abundenta, iubire, pasiune, daruiere, bucurie etc. Sa ne rugam ca toate relatiile noastre, toate situatiile sa se aseze conform Vointei Divine, este tot ceea ce putem face. 

Insa daca e nevoie sa actionezi, actioneaza, daca e nevoie sa accepti, accepta, daca e nevoie sa plangi, plangi, daca e nevoie sa pleci capul, pleaca-l. Suntem cumva confruntati si pusi la zid tocmai pentru a intelege ca frica este o ILUZIE si ca totul tine de credinta si iubire. Asadar sa nu ne miram ca nu suntem intelesi, una zicem alta iese, sau ca lucrurile pur si simplu nu vor sa se aseze. E un timp pentru toate. Ai incredere in TIMPUL DIVIN si nu uita sa fii CURIOS(OASA).

In a doua parte a lunii

Din 12 octombrie pana pe 20 octombrie intelegem ca nu exista obstacole in calea noastra si ca daca ne urmam inima nu are cum sa nu iasa bine... da... doar calea inimii e sigura si suntem invitati sa pasim cu credinta. Se vor naste proiecte noi, apar oameni noi care ne dau o alta perspectiva asupra vietii sau vin cu suflu nou si idei care vor prinde foarte usor aripi. Vom da mana de la mana si vom construi fiecare poduri noi, ferestre luminoase, vom deschide camarile inimilor si vom lasa sa se topeasca frici si nelinisti. Va fi o perioada in care vom vrea sa facem lucruri cat mai simple: sa bem un ceai tihnit cu prietenii, sa ne plimbam prin ploaie, sa ne jucam cu copilasii, sa zambim mult etc. Vom aprecia mult lucrurile simple si ne vom bucura de o noua etapa care se arata luminoasa si calda.

In ultima parte a lunii

Din 20 octombrie pana la sfarsitul lunii vom fi foarte activ implicati in noi proiecte, orice este NOU ne va propulsa, ne va ajuta sa ne cunoastem fatete noi, vom afla lucruri despre noi pe care nu le-am stiut. Va fi o perioada de revelatii, de conexiuni, o perioada in care ne vom intalni „frati si surori”, oameni cu care putem forma adevarate comunitati si care avem aceleasi valori si scopuri in aceasta viata. Insa vor iesi la suprafata si aspecte din trecut (de la stramosi) care vor necesita vindecare, se vor activa genetic niste aspecte din noi care trebuie iertate si vindecate. Nu sunt neaparat ale noastre dar sunt ale strabunilor nostri si e necesar sa nu le transmitem mai departe catre alte generatii. Vor fi vizate mai ales viitoarele mame care doresc sa ramana insarcinate dar nu numai. Orice transmiteti mai departe trebuie sa vina dintr-un alt spatiu decat pana acum, spatiul iubirii si compasiunii si nu al razbunarii sau neiertarii. Veti fi condusi spre ce mai aveti de facut in acest sens, ingerii sunt cu voi si veti simti o eliberare fantastica. Se vor arata noi oportunitati si chiar spre finalul lunii veti simti ca aveti „primavara” in suflet. 

Asadar o luna complexa, lucram intens dar o facem cu bucurie si cu oameni dragi alaturi.

Asa sa fie si asa este!

Delia Mureșan

Terapeut in Terapia cu Ingeri, Coach Spiritual

Pe Delia o gasiti aicihttps://www.facebook.com/deliamuresanAstro Shop

Cele mai noi articole