Mercur isi reia mersul direct din 9 octombrie. Se face lumina

Autor: AstroCafe.ro - joi, 08 octombrie 2015, 2067 vizualizari
Mercur isi reia mersul direct din 9 octombrie. Se face lumina

Planeta intelectului si a comunicarii, Mercur isi reia mersul direct in Balanta (0°54’), in data de 9 octombrie. Inaripatul mesager al zeilor a intrat in ultima faza de mers aparent retrograd pe anul 2015, in data de 17 septembrie, in semnul de aer centrat pe relatii al Balantei. Au existat crize, neintelegeri si majore discontinuitati in comunicare in relatii importante.

Vom procesa energia acestei faze de retrogradare pana in data de 24 octombrie, atunci cand Mercur va ajunge in gradul in care si-a inceput retrogradarea (15°55), castigandu-si astfel puterea deplina. Acela este momentul in care lucrurile vor incepe sa se indrepte.

Pana atunci, ghidusul nostru astru isi va reface parcursul sau retrograd, formand o inconjunctie cu Neptun aflat in tranzit (efectul facandu-se simtit undeva intre 17-19 octombrie). Acest aspect poarta cu sine minore “impiedicari” si clinciuri in comunicare si tehnologie. Insa in mijlocul acestor ambiguitati reziduale, o imagine clara va incepe sa se contureze, pe masura ce totul isi reia mersul firesc.

Problemele si puzzle-urile mentale in care ne-am scaldat pe parcursul fazei de retrogradare vor capata o noua perspectiva. Informatiile vor incepe sa aiba sens din nou; planurile se vor clarifica, intentiile vor progresa, interactiunile se vor reechilibra.

Saturn in Sagetator va sprijini in mod clar aceasta recalibrare mentala prin sextil, pana in data de 16 octombrie, oferind structura si contur chestiunilor care ies la suprafata si abilitatea de a perfectiona intreaga imagine de ansamblu.

Este un proces incet, insa progresiv, de stabilizare, ce va face ca lucrurile sa se aseze inapoi pe fagasul lor, odata ce Mercur iese din umbra sa post-retrogradare.

Sursa: http://www.aeternalight-astrology.com/?p=2175

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.astrologerbillattride.comAstro Shop

Cele mai noi articole