Mercur in mers direct in Varsator (din 11 februarie 2015). Geniul din fiecare

Autor: AstroCafe.ro - joi, 12 februarie 2015, 1269 vizualizari
Mercur in mers direct in Varsator (din 11 februarie 2015). Geniul din fiecare

Mercur si-a reluat mersul direct (11 februarie), insa se va afla in umbra retrogradarii timp de inca doua saptamani. Daca am inteles ce aveam de inteles in ultimele 3 saptamani, cat Mercur a fost retrograd, acum stim ce avem de ajustat, schimbat, transformat in viata noastra. 

Mercur a intrat in Varsator pe 5 ianuarie si va mai ramane in acest semn pana pe 13 martie. O perioada destul de lunga, care ne invita la imbratisarea unei noi viziuni, a unor noi perceptii. Mercur in Varsator este progresist, el indeamna la originalitate si la o gandire dincolo de tipare, dincolo de obisnuit.

Mercur in Varsator nu ne permite sa fim plati si sa gandim aceleasi ganduri de ieri si de alaltaieri. De aceea, experientele din aceasta perioada pot parea socante, ele par sa nu aiba coerenta, fluiditate. Avem senzatia ca nu putem respecta un program fix, ca mereu apare ceva neasteptat sau ne vine alta idee. Suntem pusi frecvent in situatia de a reconfigura traseul, de a inventa solutii, de a cauta o iesire noua dintr-un context vechi. Sau ne simtim inspirati sa imbunatatim mereu ceva. Nu mai putem lancezi intr-un context comod, in rutina si compromis, ci suntem cumva provocati sa ne extindem gandirea dincolo de limitele cu care ne-am familiarizat.

Mercur in Varsator promite rezultate uimitoare si permite accesul la idei geniale acelora care inteleg ca noul este, de fapt, religia omului constient, este viata. Cei care inteleg ca elementele de noutate ne tin in viata, ca ne nastem in fiecare dimineata si in fiecare moment, cei care accepta ca inocenta si descoperirea permanenta fac deliciul existentei si ca singura calauzire reala este prezenta si increderea totala in moment, aceia sunt pe deplin constienti si pot face saltul mereu catre o noua viziune, bucurandu-se cu adevarat de fiecare experienta descoperita cu ochi noi, fiind in totalitate in viata. Acestia au sansa acum sa patrunda sensuri mult mai profunde ale experientelor, sa fie una cu ele.

Mercur in Varsator ne cere sa gandim mare, nonconformist, diferit, nou. El nu priveste catre trecut, ci catre viitor. Energia aceasta este una a progresului, a inovatiei. E o sansa pe care o avem acum, de a ne reinventa gandirea, perceptiile, punctele de vedere. De a fi dincolo de notoriu, dincolo de mediocritate. 

Mercur in Varsator spune: "gandeste ca tine, ai incredere in ideile tale, chiar si cand par nebunesti!. Priveste in directia in care privesc toti, dar fii gata sa vezi altceva acolo! Indrazneste sa gandesti mare, tot mai mare!"

Fiecare are o samanta de geniu in el, fiecare detine propriul izvor de inspiratie. Acum e timpul sa ne conectam cu esenta noastra, sa recunoastem geniul creator si sa-l revelam. Acum e momentul sa avem incredere in unicitatea noastra, in ideile noastre, mai ales in cele "altfel". Gandind mare, primim mult, chiar daca nu in forma asteptata si nici  pe caile familiare. E timpul! Pentru ganduri si realitati noi, pentru idei marete! Curaj! Esti deja genial, reCunoaste (-te)!

Nicoleta Svârlefus
Astro Shop

Cele mai noi articole