Mercur in Gemeni (1 mai- 8 iulie 2015)

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 06 mai 2015, 1890 vizualizari
Mercur in Gemeni (1 mai- 8 iulie 2015)

Lunga calatorie a lui Mercur in Gemeni

Mercur a intrat in Gemeni in data de 1 mai. In perioada 19 mai – 12 iunie Mercur devine retrograd la 13 grade si isi reia cursul direct incepand cu 12 iunie. Umbra retrograda si-o curata in data de 27 iunie, trecand de al 13-lea grad in Gemeni.

De asemenea, Mercur intra in cuadratura cu Neptun de 3 ori (la 9 grade in Pesti) pe durata parcursului sau retrograd, creand un efect de dizolvare a opiniilor, planurilor si perceptiilor asupra copiilor, fratilor si prieteniilor (confuzie – credem ca avem toate datele/informatiile/ipotezele corecte atunci cand ele de fapt sunt inca in curs de formare).

Datele in care trebuie sa fim foarte atenti la deciziile/discutiile pe care le avem sunt 10, 30 mai si 24 iunie, intelegand in acelasi timp ca exista ceva in perioada de formare/modelare/gestare, de vreme ce Mercur intra si in contact pozitiv cu Nodul Nord in Balanta (relatia interioara/integrarea dualitatii proprii prin modul in care intr-un fel gandim si in alt fel actionam in relatii). Viitorul se contureaza, insa rabdarea este o virtute...

Numarul 4 este de asemenea proeminent in acest proces retrograd (umbra incepe la 4 grade in Gemeni, iar punctul final retrograd la 13 grade (1+3=4). Energia lui 4 este despre pragmatism, organizare, construirea resurselor si cautarea cunostintelor. Castigam expertiza in ariile mai sus mentionate. Fiti atenti la proces si anticipati perspective concrete si planuri pentru a iesi cu bine la finele lui iunie.

Predictii pentru Mercur in Gemeni

BERBEC:

Energia lui Mercur este intensificata in Casa III, pe masura ce veti avea mai multe discutii si conversatii cu ceilalti. Intalnirea de oameni noi, calatoriile frecvente si contactele cu rude/vecini vor fi intensificate. Si totusi, o reluare a pattern-urilor va avea loc in mod natural, determinandu-va sa cantariti propriile credinte. Reevaluarea proiectele educationale si a celor ce implica scrisul va veni in mod natural. Un frate/sora sau cineva aflat la acelasi nivel de apropiere revine in viata voastra – aducand cu sine o informatie importanta pentru voi.

TAUR:

Atentia voastra se va concentra pe orice valorificati voi in viata, atat la nivel material, spiritual, cat si intelectual. O redefinire este in progres, re-calibrand mintea voastra in aceste domenii. O reevaluare a propriei valori, a abilitatii de a face bani, a talentelor si posesiilor materiale vine acum in prim-plan. Intre timp, fiti atenti si precauti la modul in care va folositi resursele pana la finalul lunii iunie.

GEMENI:

Modul vostru de exprimare personala intra intr-un proces de renovare si dere-calibrare. Abilitatea voastra de a va evalua la nivel personal, cu un mare grad de obiectivism si detasare este de mare pret in aceasta perioada. Fiti observatorul propriilor reactii, raspunsuri si ganduri. O curatare si upgradare incep sa aiba loc, iar ceea ce veti invata despre voi insiva va fi extrem de pretios in viitor. Cantariti bine nevoia de a avea discutii importante, de a semna contracte sau de a lua decizii majore. Sunteti intr-o perioada de „adunare”, care va va pune intr-un loc bun la finele lui iunie.

RAC:

Pe masura ce mintea voastra se concentreaza pe interior si va imbarcati intr-o calatorie a trecutului, veti descoperi acele parti ascunse ale personalitatii voastre, ale pornirilor inconstiente si a reactiilor nascute din frica. Luati in considerare aceasta perioada ca fiind una de curatare, deoarece intrati in mod inconstient intr-o perioada de renovare ce va duce la o reinnoire profunda si la intelegerea de sine. Aceasta va fi, de asemenea, o perioada presarata cu intense contacte cu propria spiritualitate, divinitate, intuitie si adevaruri. Bucurati-va de aceasta calatorie. Intrebati-va ce anume vreti sa creati si sa manifestati.

LEU:

Examinati-va propriile idealuri si aflati cat de bine va servesc acestea. Simtiti nevoia de interactiune si veti avea mai multe schimburi cu prietenii si alte grupuri de persoane cu care va asociati. Sa discutati cu prietenii despre probeleme pe care le aveti va va fi de mare ajutor in aceasta perioada. Sunteti in curs de a va re-calibra telurile, dorintele si conexiunile tribale. Contacte pierdute vor reaparea pentru a va ajuta sa invatati mai multe despre voi si relatiile voastre sociale. Reevaluati-va viitorul

FECIOARA:

Intrati intr-o perioada in care va ganditi la directia pe care o ia viata voastra, iar modul de exprimare in lume (la munca, in comunitate, in public) va fi de o importanta majora atunci cand Mercur si intregul proces se vor integra, la finele lunii iunie. In mod intelept, veti fi retinuti in ceea ce priveste discutiile despre munca  voastra (avansari sau planuri) cu superiorii, sefii sau subalternii vostri, in timp ce veti avea o intelegere mai profunda a propriei directii. Intelepciunea voastra consta in faptul ca sunteti constienti ca orice discutie sau plan puse in practica in aceasta perioada retrograda se va transforma, odata ce Mercur isi va relua mersul direct.

BALANTA:

Incepe o perioada extrem de propice pentru orice timp de stidiu, de acumulare de informatii si educare. S-ar putea sa incepeti o reevaluare a sistemului vostru de credinte, analizand cat de coezive si aplicabile sunt acestea in viata voastra. Nu este cel mai potrivit moment pentru a lansa un site sau o campanie media, dar este perfect, in schimb, pentru a revizui si migali continutul si micile detalii. Calatoriile sunt o mare posibilitate in aceasta perioada si, cel mai probabil, vor avea loc acolo unde aveti setimentul de familiaritate. Activitatile legale ar putea fi incetinite in aceasta perioada, reluandu-si mersul normal odata ce intram in luna iulie.

SCORPION:

Resursele impartasite, imprumuturile, imobiliarele si investitiile vor intra intr-o perioada de reevaluare. Asigurarile sau plata taxelor care au fost amanate pana acum ar putea reveni in prim-plan in aceasta perioada. In acelasi timp, acesta nu este cel mai potrivit moment pentru a incepe noi planuri de economie si alocare de resurse. La un nivel mai profund, aceasta este o perioada de puternica transformare la nivel personal in gandire, mintea si spiritul intrand intr-o „renovare” completa. Aveti nevoie de o „pauza” din punct de vedere intelectual, pentru a va reconstrui obiceiurile mentale, fricile si credintele manifestate extern. O noua orientare mentala mai puternica se va naste la inceputul lui iulie.

SAGETATOR:

Dorinta de a ajunge la o intelegere si de a discuta despre orice dificultate ce ar putea aparea in parteneriatele cu o importanta majora sunt focusul principal in perioada de mers retrograd a lui Mercur. Vor intra in reevaluare procesul de obtinere a claritatii si cel de intelegere cu ceilalti din jurul tau. Retineti-va cu intelepciune de la a face presupuneri, pe masura ce va conectati la principiul de comunicare conform caruia „rabdarea este intelepciune”. Clienti, experti si oameni din trecut s-ar putea sa revina, intensificand procesul intern de construire a maiestriei de sine in ceea ce priveste relationarea cu ceilalti. Ceea ce se simte ca fiind blocat in acest proces de manifestare se va elibera odata cu inceputul lunii iulie.

CAPRICORN:

Capricornii, in mod special, ar fi indicat sa lucreze cu principiul de conservare a timpului. Asta inseamna ca pentru orice lucru pe care doriti sa il puneti in practica sa va luati o marja de siguranta, cu macar 30% in plus fata decat o va luati in mod normal. Un proces de remodelare incepe in viata voastra de zi cu zi, in ceea ce priveste munca, stilul de viata si sanatate, ingrijirea animalelor si recunoasterea in munca. Intelegeti ca mai putin inseamna mai mult – acesta nu este momentul de achizitii noi. Viata isi va relua parcursul normal incepand cu iulie. De asemenea, veti obtine o mai mare intelegere asupra valorii muncii voastre – atat pe plan profesional, cat si domestic.

VARSATOR:

Cine sunteti voi? Ce va face placere? Va simtiti suficient de in siguranta pentru a va exprima in mod autentic adevarul? Acestea sunt punctele pe care sa va concentrati acum, fiind momentul sa va jucati. Veti avea mult de castigat experimentand nevoile interioare de comunicare si permitandu-le acestora sa iasa la lumina in modul de exprimare exterior. Intrati intr-o perioada de reflexie si reevaluare cu privire la creativitate, relatiile romantice, iar pentru unii dintre voi, cu privire la copii. Nevoia de mai multa incredere si iubire de sine ies la suprafata in perioada lui Mercur retrograd. Fiti atenti la aceasta nevoie.

PESTI:

Aceasta este momentul propice pentru a reflecta, a va gandi la si a va examina viata personala. Gandurile voastre cele mai profunde intra intr-o analiza, pe masura ce mintea voastra este absorbita de trecut. Aveti incredere in faptul ca aceste zone au nevoie de intelegere si de o rezolutie – veti deveni din ce in ce mai constienti de anumite lucruri ramase nerezolvate in trecut, care acum ies la suprafata pentru a deveni constienti de ele si pentru a le integra. Toate acestea pentru a ne intari, pentru a creste din punct de vedere spiritual si pentru a o siguranta personala mai mare. Permiteti-va aceasta „trecere”, luand decizii cu familia, avand certitudinea ca, odata intrati in iulie, claritatea si congruenta vor reveni.

Sursa: http://omtimes.com/2015/04/mercury-in-gemini/4/

Traducere: Alice Danila
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole