Mercur in Berbec (31 martie- 15 aprilie 2015). Aventuri si mize mari

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 01 aprilie 2015, 1521 vizualizari
Mercur in Berbec (31 martie- 15 aprilie 2015). Aventuri si mize mari

De pe 31 martie intra, șugubăț, si MERCUR in BERBEC (31 martie - 15 aprilie 2015), alaturi de SOARE, NODUL SUD și URANUS. Se consolideaza din nou focul.

Iar focul traieste cu mize mari, nu se incurca cu mizilicuri. Vrea aventuri de care sa fie mandru, sa aiba ce povesti la batranete. Pentru foc tre' sa tina bracinarii...

TO-DO-LIST

1. Se poate ca gandurile sa nu-ti prea dea pace. Sa ai mereu alte si alte idei, sa ai ratiunea sprintena. Fa uz de ea, de faptul ca esti ager la minte, ca ti se intampla rapide asocieri de idei. De debitul verbal accelerat, plin de surprize, departe de a fi plictisitor. Chiar daca pare ca esti doar agitat, esti inzestrat si cu bune cuvinte. Pune-te in valoare prin ele, vorbeste bine despre tine insuti, despre ce vrei si stii ca poti sa obtii!

2. Lasa dialogul la liber, rupe orice regula de a conversa! Exprima-te spontan, urgent, fierbinte, nebunesc! Vorbeste; orice discutie e, acum, mai buna decat tacerea, decat o amanare. Ai lasat in coada de peste vreo conversatie? Lamureste-o, dialogurile merg direct la tinta, fara ocoluri si intrebari prea multe. Discuta frontal, barbateste, spune lucrurilor pe nume, fara siretlicuri!

3. Fii scandalos! Fara a ataca sangeros. Nu te teme sa ai o opinie, ca n-o sa placa celorlalti ce ai sa le spui! Asigura-te ca existi, ca poti exprima ce gandesti! Pune-te intr-o lumina favorabila, apara-ti un punct de vedere al tau fara teama c-ai fi patetic ori ridicol. Pompeaza, cu vorbe, in altii un entuziasm pe care tu-l ai deja! Vorbeste insufletit, inspira!

Nicoleta Eșanu

via Astrologie holistica by Nicoleta Eșanu
Astro Shop

Cele mai noi articole