Masura

Autor: AstroCafe.ro - joi, 08 septembrie 2011, 3995 vizualizari

Am inteles de curand ca priveam viata dintr-un punct...de vedere si stateam intr-un punct.  Priveam dintr-un/cu un singur sens: ce am eu de primit de aici? ce am eu de invatat de aici?   Credeam ca scopul meu este sa acumulez, sa cresc, sa fiu promovata la serviciu ca sa se poata masura cat am crescut. De curand am inteles ca menirea mea este sa si dau mai departe si masura este sa dau cu aceeasi generozitate, iubire si forta cu care primesc.  

In fiecare dimineata plec de acasa cu doua traiste: una in care primesc, cealalta din care daruiesc. Ca sa stau in echilibru, sanatoasa, nici grasa, nici slaba, eu trebuie sa fac sa circule armonios energia intre cele 2 traiste. Daca daruiesc din iubire, traista din care dau nu se goleste niciodata. Daca primesc cu iubire, traista de primit este in starea de abundenta si usoara de carat.  

E simplu: dau-primesc, fara sa masor, cu increderea ca Dumezeu m-a trimis pe Pamant si locul meu, acum, este aici cu aceste fiinte care imi sunt aproape!  Eu sunt energie in forma de om. Ma conectez la energia divina si comunica prin mine. Desi mesajul nu imi apartine, el vine la mine, eu pot si trebuie sa il dau mai departe.  

Sunt recunoscatoare ca sunt om: am emotii, sentimente, ratiune, minte, ganduri, intuitie, corp, apa, forma, culoare, si aleg sa le activez si sa le folosesc pe toate!  Va multumesc tuturor celor care ati avut deschiderea de a primi de la mine si m-ati inspirat sa scriu aceste randuri!

Corina Bădescu

Astro Shop

Cele mai noi articole