Marte in Taur (11 mai- 20 iunie). Bunastare prin punerea in lumina a propriilor talente.

Autor: Nicoleta - vineri, 06 mai 2011, 1572 vizualizari

Dupa o perioada in care vibratia Berbecului ne-a impregnat alegerile, relatiile si schimbarile din viata noastra, facandu-ne nerabdatori, abrupti in exprimare si actiune, impulsivi si precipitati, iata ca acest tavalug astrologic se apropie de final. Soarele se afla deja in Taur si va fi urmat de catre Marte, pe 11 mai.

Asadar, de la intrebarea caracteristica Berbecului "cine sunt eu?", ajungem la intrebarea "care este valoarea mea?". Cu alte cuvinte, Marte in Taur ne indeamna sa ne descoperim talentele si sa le punem in valoare, sa ne imbunatatim imaginea de sine, sa ne cultivam increderea in propriile forte si sa invatam sa ne "vindem" cat mai avantajos.

Este momentul materializarii unor idei, concretizarii unor proiecte. Incepem sa construim, mai ales acolo unde am daramat vechiul. Se arata incet, incet roadele unor actiuni, eforturi, initiative din ultimele luni. Se asterne un soi de liniste, constanta, stabilitate. Avem mai multa rabdare si suntem mai ancorati in realitate, urmarind mai ales confortul personal si bunastarea in toate sensurile.

In momentul intrarii lui Marte in Taur, Ascendentul astrogramei ridicate este Rac, ceea ce intareste ideea de stabilitate si securitate. Stapana Ascendentului, Luna, se afla in Leu, in zona banilor castigati prin eforturi proprii, ceea ce inseamna ca avem sansa de a ne pune in lumina creativitatea si talentele, abilitatile si experienta. E necesar doar sa ne constientizam valoarea personala, iar restul vine de la sine.

Mercur, Venus si Jupiter in Berbec, aflate in acelasi punct pe cer la acel moment, anunta oportunitati frumoase de afaceri, sanse de afirmare si succes, proiecte fructuoase. Mai cu seama ca pe 16 mai Mercur si Venus il vor urma pe Marte si vor intra in Taur. Vom fi mai rabdatori, ne vom manifesta mai usor sentimentele, pasiunea, sensibilitate. Vom pune mai mare pret pe familie, relatii, sentimente, ne vom dori sa ne apropiem mai mult de arta sau sa ne manifestam creativ.

Incepand cu 11 mai, planetele in Taur ne invata sa ne urmarim scopurile, sa ne promovam mai bine, sa vizam castigurile ce pot fi obtinute din munca, experienta sau talentul nostru. Este o perioada excelenta pentru a ne creste veniturile si a ne stabiliza material sau macar pentru a pune bazele in acest sens, urmand ca din iunie, cand si Jupiter va ajunge in Taur, sa culegem roade mai consistente. Tenacitatea este rasplatita cu beneficii pe termen lung. Cei care au facut schimbari in ultimele luni, acum simt ca lucrurile se aseaza pe un fagas convenabil.

De evitat: comoditatea, compromisurile, lenea.

Berbec- oportunitati de castig material, in urma unor proiecte recent incepute.

Taur- afirmare de sine, initiativa.

Gemeni- sprijin de la persoane anonime, activitati caritabile.

Rac- castiguri prin prieteni si cunostinte.

Leu- stralucire in cariera.

Fecioara- succes prin straini, calatorii in afara granitelor, cunoastere.

Balanta- cadouri, mosteniri, favoruri.

Scorpion- parteneriate avantajoase.

Sagetator- proiecte avantajoase.

Capricorn- creativitate, speculatii financiare, povesti de iubire.

Varsator- redecorarea locuintei, investitii imobiliare, tihna in camin.

Pesti- calatorii, relatii fructuoase, reconcilieri.


Nicoleta Svârlefus

Foto: http://everypictures.blogspot.com
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole