Marte in Scorpion (26 iulie- 13 septembrie 2014)

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 30 iulie 2014, 1323 vizualizari
Marte in Scorpion (26 iulie- 13 septembrie 2014)

Dupa ce a petrecut mai mult de 7 luni in Balanta, Marte s-a saturat de cooperare, consideratie si compromis.

El e gata sa se faleasca in Scorpion, simtindu-se precum un rege care se intoarce in castelul sau, care i se potriveste, intrucat Marte a condus o data Lumea de Dincolo.

Asta este pana cand Pluto isi reclama tronul.

Cum Marte trece prin ceruri, el energizeaza tot ce atinge. Daca aceasta energie se exprima ca ambitie, furie sau pasiune depinde de aspectele (conexiunile) pe care acesta le face cu alte planete in horoscopul tau. In functie de diagramele noastre individualizate, influenta sa poate inspira o crestere de energie, concentrare sporita si o dorinta arzatoare de a ne atinge obiectivele. Alternativ, unii dintre noi ar putea gasi ca, comportamentul nostru devine dur, paranoic si intransigent. De asemenea, zonele din viata conduse de casa pe care Marte o tranziteaza in harta natala, dezvaluie acele locuri in care va puteti astepta sa experimentati mai multa activitate, precum si cele in care este nevoie sa luati masuri.

In timp ce Marte este in Scorpion, el poate fi un pacatos sau un sfant.

In cel mai rau caz, Marte in Scorpion este independent, concentrat, curajos, ambitios si pasionat. El isi va risca fara teama viata, pentru a o salva pe alta.

Ca si Pluto, Marte este in largul lui cu moralitatea. El a petrecut secole pazind Lumea de Dincolo, ceea ce l-a inzestrat cu o intelegere innascuta a nasterii, mortii si transformarii, si in timp ce e in Scorpion, el si-a amintit ca viata nu se termina cu moartea; pur si simplu incepe din nou intr-o forma modificata.

Prin urmare, in timp ce Marte este in Scorpion, suntem incurajati sa ne transformam vietile prin a permite unei situatii, relatii sau a unei filozofii uzate, sa piara de o moarte naturala. Daca vom face asta, Marte ne va ajuta sa umplem golul cu oportunitati, oameni sau credinte, care sunt adaptate la propia noastra cale de viata, atunci cand el va face calatoria sa prin Sagetator.

Debra Anne Clement

www.debraclementastrologer.com

Traducere: Cristina CiobanuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole