Marte in Rac: TO-DO-LIST

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 26 iunie 2015, 1646 vizualizari
Marte in Rac: TO-DO-LIST

MARTE este deja in RAC (24 IUNIE – 8 AUGUST 2015). Poate cum nu l-am mai vazut pana acum pe marele razboinic: sentimental, concesiv si cuminte, cu un cearcan – doua de-o melancolie acolo. Marte in semn cardinal de apa e o indicatie clara sa te folosesti de emotie in spontaneitatea ei. E clar ca ai un demaraj subiectiv, ca te urnesti doar in functie de ce simti, pe baza unei porniri mai mult emotionale, mai mult presimtind, tatonand, intuind.

TO-DO-LIST

1. Simte mai mult decat sa faci, misca-te mai mult in lumea ta intima, fa lucruri fara sa-ti propui, actioneaza pe pilot automat, in baza unor reflexe pe care le ai deja, a unei intuitii rapide. Fa instant ce ai chef sa faci, nu sta sa cantaresti, sa reflectezi, sa alegi! Stii sigur sa recunosti clipa optima de a actiona.

2. Adopta o conduita mai discreta, acorda altora suport sufletesc in loc sa-i iriti cu capricii, toane si grimase; ofera-ti tie si altuia confort, grija si rasfat, consolare, sprijin. Nu te infiora ca o fetita, nu-ti plange in pumni singur de mila! Actioneaza cu blandetea mamei, duiosia, sfiala si caldura ei! Mai cu iubire de fiinta cu pui!

3. Traieste un pic retrospectiv, fa niste calatorii in timp! Intoarce-te la radacini, acolo te incarci acum de energie. Nu inseamna sa te uiti mereu in urma, la ceva ce-a fost, sa prelungesti un trecut mort, sa suferi inutil, defazat. Schimba trecutul schimbandu-i semnificatia, felul cum te uiti la el!

4. Tocmai pentru ca s-ar putea ca lumea sa nu-ti para un loc prea sigur, sa te intimideze, nu te teme sa ai grija de tine, sa te ocupi de siguranta ta! Lucreaza sa-ti faci un tip de confort sufletesc! Misca-te mai mult in spatii familiare, in locuri pe care le cunosti, ce fac parte dintr-o oarece rutina. Evita sa traiesti in conflict cu mediul tau natural, cu spatiul in care functionezi firesc. Nici un interior nu-ti mai pare imbacsit, nu-ti mai e scarba de camin. Iti place ACASA. Cauta sa-ti construiesti un mediu ocrotitor, pufos si cald, ideal pentru a te dezvolta. Fa-ti o baza ferma, sa ai de acum in jurul a ce sa te inchegi, sa cresti ca om.

Nicoleta Eșanu- Astrologie holistica by Nicoleta Esanu


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole