Marte in Pesti (12 ianuarie- 20 februarie 2015). E vremea sa predam armele

Autor: AstroCafe.ro - luni, 12 ianuarie 2015, 2188 vizualizari
Marte in Pesti (12 ianuarie- 20 februarie 2015). E vremea sa predam armele

Azi intra MARTE in PESTI, tranzit in desfasurare pana pe 20 februarie.

Marte va intari, cat de curand, cuadraturile si tensiunile dintre Sagetator si Pesti, fortandu-ne sa deprindem mutabilitatea si flexibilitatea, sa curgem odata cu viata, sa nu mai tinem cu dintii, a incrancenare, de lucruri, pățanii si oameni.

1. ACTIUNI SI INITIATIVA:

Fa ceva odată, numai fă, zice Marte, care-i actiune prin excelenta. Daca insa Marte in Berbec misca lucrurile, isi impune vointa rudimentar, prin bicepsi si forta fizica, valorificand actiunea in exterior, Marte in Pesti opereaza pe dinauntru, in constiinta si-n tine insuti. Poti schimba realitati exterioare retragandu-te in fluxul tau de constiinta, in observator. Actionand de acolo atent, ca raspuns la niste semnale, incuviintari si ok-uri discrete din interiorul tau. Nu mai provoci evenimentele, ci mai degraba astepti sa fii condus, sa fii luat pe sus de ele. Bine e si sa pastrezi discretia si anonimatul asupra actiunilor tale, nu trebuie sa te stie tot satul cand faci ceva.

2. CURAJ SI ATITUDINE:

E vremea pentru cea mai paradoxala forma de curaj si de putere personala: abandoneaza-te, depune armele, let go! Ai cojones pentru asta? - că de dat cu pumnu-i simplu. Cat curaj ai sa nu te mai protejezi, sa nu mai controlezi ceva rational, mental? Sa risti sa te arati gol golut, cum esti, sa te deschizi, sa dai din casa, sa te expui emotional? Cat curaj ai sa dai totul, stiind ca esti totul si contii dintotdeauna totul? Ca n-are nimeni ce sa-ti ia fiindca n-ai tu cum sa pierzi ceva.

Incearca acum un act de usurare de constiinta! O confidenta, o spovedanie, recunoasterea unei vini pe care n-ai reusit s-o dai jos din carca pana acum. Iarta-(te)! Si vezi ce se intampla, ce energii si puteri fantastice, prin asta, dezlegi, sa se intoarca la tine...

RISCURI posibile, in lipsa unui ghidaj interior de actiune:

-risc de a cadea in lehamite si demobilizare, de a nu avea nicio tinta precisa, de a trai anesteziat, intr-o veselie tâmpă, de a vegeta si dormi apatic, pe tine, ca planta.

-risc de risipa de energie, de a investi energie in cauze pierdute, in situatii care nu pot sfarsi decat dezastruos; de a bate la usi inchise, de a insista orbeste in ceva ce nu merge.

Nicoleta Eșanu- astrolog, vicepreședinte AAR, redactor AstreleAstro Shop

Cele mai noi articole