Luna Plina in Sagetator, 2 iunie 2015. Avalansa noilor inceputuri

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 30 mai 2015, 2645 vizualizari
Luna Plina in Sagetator, 2 iunie 2015. Avalansa noilor inceputuri

Luna Plina in Sagetator din data de 2 iunie ne reaminteste ca este mai mult decat in regula daca viata noastra nu seamana deloc cu ceea ce ne-am imaginat noi ca va fi – chiar si in comparatie cu modul in care se prezenta cu doar cateva luni in urma.

Fiti constienti de faptul ca nu avem (inca) toate piesele puzzle-ului si, chiar daca am luat cateva decizii importante in ultimele luni, inca mai avem de luat una: alegerea de a crea un inceput nou, magic.

In ultimele luni am avut cateva incercari destul de mari din punct de vedere astrologic. Inca din luna martie, cand cuadratura Pluto – Uranus ne-a scuturat zdravan vietile, am intrat pe repede-inainte in descoperirea sinelui nostru autentic.

Daca ne-am facut treaba pe care o aveam de facut, suntem acum in punctul in care tot ceea ce nu mai servea sinelui nostru inalt va fi, in sfarsit, curatat.

Numai dupa ce vechiul a fost eliminat, un nou inceput poate creste.

2015 este cu adevarat un an al tranzitiilor. Chiar acum ajungem la jumatatea vietii extraordinare pe care o avem in fata noastra pana la trecerea in 2016. Acest an nu este despre schimbari si inceputuri necunoscute, care vin de niciunde.  Acest an este despre a vedea ceea ce a fost acolo tot timpul, insa noi nu eram pregatiti sa vedem pana acum. Acesta este ultimul an, incepand inca cu 2012, care va reconstrui vietile noastre in moduri noi si palpitante.

Suntem cu adevarat in zorii Erei Varsatorului si, ca tot unitar, suntem cu totii provocati sa ne traim adevarurile in fiecare zi.

Noile inceputuri sunt inspaimantatoare si asa si trebuie sa fie! Daca nu am fi un pic bruscati de un inceput, atunci acesta nu ar putea sa ne ofere grandoarea. Insa suntem pregatiti. Ne asteapta de ceva timp. Si chiar daca posibilitatea unui job nou, a unui nou aranjament de viata sau chiar a unei noi relatii ne-a dat palpitatii din cand in cand, fiti constienti ca Universul nu ne ofera nimic din ce nu suntem pregatiti sa primim.

Sagetatorul este semnul optimismului, vitalitatii si bunelor intentii. Orice lucru inceput in aceasta perioada va fi sustinut de norocul acestui semn. Aceasta Luna Plina se intampla fix la mijlocul perioadei in care Mercur este retrograd.

Multa lume inca mai crede ca atunci cand avem parte de un retrograd trebuie sa stam ascunsi sub plapuma timp de trei saptamani, insa chiar nu este cazul.

Retrogradul este de fapt mersul incetinit al unei planete, asa ca tot ce ni se cere este sa incetinim si noi un pic. Suntem invitati sa simtim, in loc sa gandim, sa ne urmam inima – indiferent unde ne-ar duce. In acest sens, Sagetatorul ne anunta ca suntem pe calea cea buna.

Sagetatorul ne ofera un discret si optimist boost de incredere pentru a merge inainte.

Acum o luna am avut Luna Plina in Scorpion, semnul mortii si a sfarsiturilor. Este intru totul potrivit ca un ciclu lunar mai tarziu sa fim binecuvantati cu sansa unor noi inceputuri magice. Datorita miscarii retrograde si prezentei atat de active a lui Venus pe cerul nostru acum, s-ar putea sa fim atrasi semnificativ de iubirea romantica – mai ales cea din trecut, din moment ce Mercur ne provoaca sa-l cautam pe acel cineva care ne-a scapat.

Mercur si aceasta Luna Plina ne intreaba; „cum ar fi daca cel ce ne-a scapat ar reaparea?”.

In urmatoarele cateva saptamani ne-am putea regasi atrasi in mod inexplicabil de o flama veche – dati-i curs.

Aceasta Luna Plina ne incurajeaza sa facem ceea ce deja exista in inima noastra; si, desi nu este  recomandat sa incepem lucruri noi in perioada de retrograd, sa ne reunim cu o veche iubire din trecut este.

Acesta este timpul sa revedem/reevaluam ceea ce am ratat prima (a doua) oara.

Aceasta Luna Plina ne sustine puternic  sa ne traim vietile in adevar si pasiune.

Ni se cere sa nu avem retineri, ci sa ascultam sunetul individual al inimii noastre si sa-l urmam. Atunci cand Luna este in Sagetator, cu totii suntem inspirati sa imbratisam spiritul nostru liber si dorinta de libertate. In acesta perioada, s-ar putea sa fie greu sa respectam regulile, mai ales celor dintre noi care au parte de o rigiditate ridicata in viata de zi cu zi.

Este ca si cum ni s-ar cere sa ne imbratisam partea noastra salbatica si sa ne traim viata pe cat de autentic si sincer putem.

Aceasta Luna Plina ne va atrage afara, in caldul aer al lunii iunie. Sagetatorul iubeste toate genurile de activitati in aer liber, iar acesta este momentul perfect pentru ele. Focuri de tabara in timpul noptii, excursii cu cortul sau drumuri de ultim-moment sunt posibile acum, avand in vedere ca aceasta luna ne ajuta sa imbratisam toate oportunitatile uimitoare ce ne ies in cale.

Luna Plina in Sagetator ne ofera increderea de a spune „da” la tot ceea ce vine in vietile noastre. Ni se cere sa ne asumam un risc si sa-l transformam intr-un nou inceput. Ni se cere sa nu lasam niciun moment sa treaca pe langa noi in aceasta viata minunata, ci sa imbratisam fiecare oportunitate de fericire si aventura.

Ni se cere sa ne ascultam inimile si sa iubim profund.

Ni se cere sa luam toate lectiile pe care le-am primit in ultimii ani si sa incepem ceva nou.

Ni se ofera oportunitatea de a crea noi inceputuri, deoarece, sincer, nu exista un moment mai potrivit ca cel de acum pentru a merge dupa ceea ce ne dorim.

Luna Plina este un moment in care sa ne punem pe treaba, in care sa indepartam orice limitare, in care sa mergem increzatori pe taciunii aprinsi si sa ne aruncam cu capul inainte in flux, in divin”.

Kate Rose

Sursa: http://www.elephantjournal.com

Traducere: Alice Danila

Sursa imagine: www.mysticmamma.comAstro Shop

Cele mai noi articole