Luna Plina in Pesti (24 august 2010)

Autor: Nicoleta - marti, 24 august 2010, 1922 vizualizari
Luna Plina in Pesti (24 august 2010)

Spectacolele astrale se tin lant. Astazi are loc Luna Plina in Pesti, unul dintre cele mai frumoase aspecte ale anului astrologic. Spun asta pentru ca la acest eveniment participa nu doar cele doua Luminarii, ci si Lilith, Chiron si Neptun. Aspectul exact se intampla la ora 20:04, iar pe harta astrala evenimentul este conjunct si cu Ascendentul.

Luna Plina se produce in primul grad din zodia Pestilor, asadar are inca influente puternice si din partea Varsatorului.
Ca de fiecare Luna Plina, portile catre subconstinetul nostru sunt larg deschise. Mai mult decat atat, putem accesa informatii chiar si din inconstient. Cele mai ascunse vise ale noastre revin in actualitate. Poate fi vorba chiar de visele din frageda copilarie. Ne putem aminti sperantele pe care le aveam cand eram mici, cand priveam cu ochii mintii catre noi, adultii. Va amintiti filmul ‘The Kid” in care personajul lui Bruce Willis are surpriza sa-l “gazduiasca” pentru o vreme pe cel care a fost el la 8 ani?

Cam asa ceva se intampla cu noi, incepand de  astazi si in zilele urmatoare. Promisiunile pe care ni le-am facut cand eram copii si nu le-am implinit, pot reveni in constient tocmai ca sa le implinim acum. Visele pe care le-am avut si pe care le spuneam adultilor - care radeau de naivitatea noastra sau zambeau cu “subanteles” si spuneau ‘ai sa vezi cand te faci mare” – vor reveni din negura uitarii, in care le-am aruncat pentru ca nu am fost incurajati.

Pentru ca Lilith este acolo vom da nas in nas cu fricile noastre cele mai ascunse. Credinta ne este pusa la incercare intr-un mod mai putin traumatizant. Pentru ca, sub o forma sau alta, vom sti din interiorul nostru ca nu avem motive sa ne fie frica. Unii dintre noi pot avea revelatii despre vieti trecute. Vor constientiza lectiile karmice pe care le-au lasat neterminate in existentele precedente. Cei care sunt victimele viciilor pot gasi resurse interioare si o dorinta puternica de a deveni ‘curati”.

Unii vor dori sa plece din orasele prea aglormerate si sa caute linistea vietii la tara. Si, daca au avut temeri legate de o astfel de existenta, vor descoperi ca nimic nu le este imposibil.

Foarte aproape de Luna, dar in Varsator, se afla Chiron – samanul zodiacului. Acesta ne ajuta sa vedem ca nimic nu se pierde si totul se transforma. Cei aflati pe o cale spirituala isi vor imbogati cunoasterea si vor fi mai implicati in procesul de autovindecare sufleteasca, spirituala. Vor gasi resurse interioare pentru a vindeca ceea ce pana atunci li se parea a fi un defect greu de digerat, sau un pacat greu de iertat. Vom cauta tamaduire in exterior, dar o vom gasi in interior. Ceilalti vor cauta sa isi explice anumite fenomene care tin de autovindecare. Vor cauta cai de cunoastere si spiritualitate care pana atunci le ignorau sau, mai rau, le ponegreau.

Si nu in ultimul rand, acolo, in Varsator, se afla Neptun retrograd.Toate visele noastre constiente, toate planurile avangardiste pe care le-am avut, dar nu le-am pus niciodata in aplicare, isi fac loc in linia intai. Ni se vor arata din nou in toata splendoarea lor. Neptun, aflat in miscare retrograda, ne trimite inapoi la ele sa ne arate ca avem si energia si resursele interioare sa le punem in aplicare. Proiectele in folosul si beneficiul altora vor redeveni actuale. Vom fi mai inspirati sa ne devotam unor cauze umanitare. Vorm fi mai sensibili la suferinta aproapelui nostru.

Destinul preia energiile de la patru planete (Venus, Marte, Jupiter, Uranus), aratandu-ne ca se poate sa materializam orice dorinta si ca avem puterea necesara sa facem schimbarile benefice in viata noastra. La sustinere vine si Pluto, care incurajeaza transformarea profunda, prin scoaterea la lumina a resurselor interioare si constientizarea vointei divine.

Este o Luna Plina care ne ajuta sa ne retraim cu ochii si cu inima deschisa visele si sperantele. Revelatiile si constientizarile sunt atat de firesti incat nu ne vor mai speria nici dejavu-urile, nici visele cu semnificatii si mesaje profunde. Putem avea cosmaruri si sa ne trezim cu un sentiment profund de eliberare.

Important sa tineti minte este ca aceste trairi de natura mistica, aceste vise dornice sa fie implinite, se produc in intimitate, in solitudine, in stare de izolare emotionala si sufleteasca, daca nu chiar fizica. Sunt dorintele noastre cele mai intime care vor sa devina realitate. Si toate elementele astrale implicate in acest aspect de Luna Plina ne arata ca in noi sta si sursa creatiei cat si energiile care le pot da viata.

Zonele de viata care primesc cea mai mare parte din energia degajata sunt, pentru fiecare zodie in parte:

Berbec: credinta, cercetari metafizice, exil, sanatate, munca, sacrificii, activitati caritabile, compasiune;
Taur: prieteni, aspiratii, proiecte, iubire primita, relatii sociale, protectori;
Gemeni: cariera, profesie, statut social, credibilitate, autoritate, putere;
Rac: cunoastere superioara, elevare, calatorii lungi, examene, revelatii, vise profetice;
Leu: banii si resursele altora, transformare interioara, mistere, ocultism, metafizica, favoruri;
Fecioara: parteneriate, casatorie, procese, imagine sociala, colaborari;
Balanta: munca, subalterni, spirit de sacrificiu, sanatate;
Scorpion: iubire, pasiune, creativitate, copii, stralucire;
Sagetator: casa, familie, locuinta, patrimoniu, avere, trecut, amintiri, parinti;
Capricorn: comunicare, relatii cu rudele, calatorii scurte, documente, informare, schimburi;
Varsator: bani munciti, talente, aptitudini, stima de sine;
Pesti: personalitate, inceput, imagine in lume, corp fizic, nevoi proprii;

Stati cu ochii pe cer si desenati-va visele! Iar Cerul vi le va implini! Pentru ca este un moment in care Hristosul din noi prinde viata!

Andreea Talmazan & Nicoleta Svârlefus

 Astro Shop

Cele mai noi articole