Luna plină în Leu, 16 Februarie 2022. DARURI care se trezesc în noi

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 14 februarie 2022, 22668 vizualizari

Pe 16 Februarie, la ora 18:56, avem o provocatoare și luminoasă Lună plină în Leu, care promite să aducă la suprafață zone din noi adormite sau reprimate cu mult timp în urmă, daruri de care nu am fost conștienți deși le-am simțit mereu prezența. 

Luna plină în Leu este de regulă intensă și puternică, Luna fiind luminată chiar de guvernatorul ei, Soarele, care se află în Vărsător. Practic, esență noastră se cere a fi manifestată, inima noastră, auzită și trăită plenar, darurile noastre, împărtășite cu bucurie și drumul/destinul, urmat cu curaj orice-ar fi.

Este un moment în care avem privilegiul conștientizării unor aspecte ale vieții noastre pe vrem acum și putem să le expansionam, să le schimbăm sau să le îmbunătățim semnificativ. Undeva, pe drum, e posibil să ne fi vândut ani din viață, bucuria, energia, iubirea, darurile, pentru un fals confort al siguranței, sau din cauza fricii, rusinii, inhibitiilor de tot felul. Ne-am pus inima sub tăcere și am dus-o cu zăhărelul, folosind tot felul de scuze, argumente și teorii care susțineau conjuncturi compromițătoare și care ne-au drenat de putere. 

Iar acum, Luna plină în Leu, care formează și o cruce fixă cu axa nodurilor lunare (Taur-Scorpion), pune degetul pe rana și energia ei se cristalizează într-un impuls puternic de trezire. Indiferent cum se va simți acest impuls pentru fiecare dintre noi, sau în ce zona de viață, e clar că acolo unde avem Leul și Vărsătorul în harta natală, mai ales dacă există planete personale la gradul 27 sau în apropierea acestuia,  e clar că vom fi zdruncinați și împinși cumva înainte de această energie. Ca și cum ne stimulează să ne ridicăm, să ne așezăm pe drumul nostru. Fiecare e provocat să se gândească acum la propria strălucire și la propriul salt, la ceea ce îi poate aduce mai multă bucurie, mai multă expresivitate, joacă și creativitate, desigur păstrând proporțiile.

Va veni și momentul potrivit pentru a ne concentra pe comunitate, grup, familie, lume. Acum este despre sinele nostru, despre punerea în scenă a scânteii noastre divine, a strălucirii personale. Despre împuternicire, creație și salt personal, despre avant creator, expunere cu curaj și, dacă se poate, cu noblețe. Despre joc și joacă. Despre bucuria de viață. Despre risc.

Daruri care se trezesc în noi

Sau, mai bine zis, pe care ni le reamintim. Au fost sădite în noi, am venit cu ele aici, pe unele le-am privit și manifestat când și când sau parțial. Acum e timpul să le lăsăm să ne conducă prin viață, să ne arate cine suntem și ce am venit să fim și să facem în lumea asta.

Iubirea, doar iubirea

Leul este inima. Este iubirea pe care învățăm să o primim și să o dăruim. Este puterea de a fi autentici până în măduva oaselor, este lecția noastră despre curaj și autenticitate. Mai cu seama că, exact în ziua Lunii pline, Venus se află de mâna cu Marte în Capricorn, în casa a 5-a care-I este asociată Leului. Așadar, este despre angajamente serioase în și prin iubire, e timpul evaluării la rece a unui drum comun cu celălalt, a scopurilor împărtășite, a mizei unor relații. Este despre responsabilitate în privința a ceea ce avem și am creat până acum la acest capitol și, poate, pentru mulți, o reconfigurare de traseu, o trecere la un alt nivel, mai matur, mai copt. Iar pentru asta, e nevoie de o evaluare a… propriei inimi. Cât dăm? În ce măsură privim relația prin ochii iubirii? Ne asumăm până la capăt un angajament luat? Suntem gata să ne implicăm total și să transformăm ce nu fucționează? Suntem gata să învățăm din experiențele provocatoare din trecut și să venim cu lecțiile învățate în prezent? Avem respect pentru sine si pentru celălalt? Suntem pregătiți să punem punct unui ciclu  și să începem altul, făcând alegeri diferite? 

Inima sus!

Luna plină cu iubire și bucurie cât cuprinde!

Nicoleta SvârlefusAstro Shop

Cele mai noi articole