Luna Plina in Gemeni, 25 noiembrie 2015. Vina si Frica

Autor: AstroCafe.ro - marti, 24 noiembrie 2015, 1606 vizualizari
Luna Plina in Gemeni, 25 noiembrie 2015. Vina si Frica

Luna Plina de miercuri, 25 noiembrie 2015, are loc la 3 grade, in semnul Gemenilor. Astrologia Lunii Pline este destul de sumbra, avand in vedere ca activeaza si evidentiaza aspectele planetare majore ale finalului de 2015 si ale intregului an 2016. Saturn intra in cuadratura cu Neptun, la exact 24 de ore de la aceasta Luna Plina.

Cheia pentru a depasi vina, frica si anxietatea acestui aspect destul de provocator este sa devenim activi, atat mental, cat si fizic. Cuvintele si actiunile pozitive vor reduce considerabil frica, anxietatea si vina.

Semnificatiile Lunii Pline

Asemeni tuturor Lunilor Pline, aspectul planetar major este acela de opozitie dintre Soare si Luna. Pe langa conjunctie, acesta este unul dintre cele mai importante aspecte ale astrologiei. O Luna Plina ne concentreaza atentia pe relatii, indiferent de natura acestora. O Luna Plina in sine are o relatie cu Luna Noua precedenta. Proiecte pe care le-ati inceput in faza lunara anterioara, in urma cu doua saptamani, pot fi rafinate sau finalizate – este momentul recoltei.

Pe masura ce calitatile emotionale ale Lunii si instinctele ating climaxul la momentul de Luna Plina, puteti sa aruncati o privire obiectiva si echilibrata asupra relatiilor voastre personale. Fiind in conexiune cu nevoile si intentiile proprii si ale celorlalti, poti vedea clar orice dezechilibru care provoaca lipsa de armonie in relatiile tale. Influenta Lunii Pline dureaza doua saptamani, pana in apropierea Lunii Noi urmatoare – in acest caz, Luna Noua va avea loc in data de 11 decembrie 2015.

Astrologia Lunii Pline din noiembrie 2015

Luna Plina a acestei luni cade la 3°20′in Gemeni si sta intre Pleiade, pe umarul Taurului si Hyades, in fata Taurului, in Constelatia cu acelasi nume, a Taurului. Desi nu este in contact direct cu nicio stea fixa, locatia Lunii intre aceste doua grupuri de stele sugereaza incercare si durere.

Acestea sunt sugerate si de aspectele generale ale Lunii Pline din noiembrie, care activeaza cuadratura Saturn-Neptun, cel mai puternic aspect planetar ce are loc la finele lui 2015 si pe intreaga durata a lui 2016. Cuadratura Saturn-Neptun poate aduce niste experiente care pot speria, legate de partea mai intunecata a vietii. Dezamagirile sau regresul se pot extinde sau aprofunda in perioade de depresie sau suferinta, ce vin la pachet cu incercarile. Chiar si fara a avea incercari asupra noastra, este posibil ca frici psihice sau paranoia sa ne copleseasca, ducand la incertitudine.

Aceasta Luna Plina are loc cu o zi inainte de cuadratura Saturn-Neptun, iar impreuna cu alte doua aspecte majore ce vor aparea in 2016, putem vedea cum Luna Plina din noiembrie aduce toate acestea atat de puternic in fata noastra. Vom avea probabil un gust dulce sau amar si vom avea o idee a ceea ce ne va aduce urmatorul an. S-ar putea  sa resimtim  totul la un nivel mult mai personal decat cuadratura Uranus-Pluto din anii precedenti.

Soarele conjunct cu Saturn este puntea de legatura cu acest aspect astrologic atat de provocator. Asta inseamna ca este momentul sa ne ridicam si sa fim luati in considerare. Este nevoie de munca constiincioasa, disciplina si rabdare pentru a ne duce la bun sfarsit indatoririle si obligatiile. S-ar putea sa avem de asumat resposabilitati suplimentare sau sa intram in rolul de mentor sau ghid. Luna in opozitie cu Saturn va accentua sentimentele de vinovatie pentru lucrurile lasate neterminate, de care nu ne-am ocupat cum trebuie.

Cudratura Lunii si a Soarelui cu Neptun va accentua si mai puternic insecuritatile si sentimentele noastre de vinovatie cu privire la fapte din trecut si la repercusiunile karmice ale acestora. Neptun va avea un efect de slabire a vitalitatii noastre, facand mai greu sa devenim motivati sau entuziasti in privinta a orice, in mod special daca implica munca asidua. Pe langa alergia la munca, Neptun ne face de asemenea mai susceptibiliti si predispusi la diverse complicatii ce tin de sanatatea fizica si/sau psihica.

Doar ca sa fim siguri ca am inteles cum ne impacteaza viata fricile si fobiile, Soarele conjuct cu Mercur si Mercur conjunct cu Saturn intaresc natura serioasa a Lunii Pline, prin amintiri si conversatii cu prietenii si familia. Stirile actuale vor fi, fara indoiala, pline de informatii si propaganda privind terorismul si migrarile in masa.

Luna Plina – cuvinte si actiuni pozitive

Nu este totul pierdut! - cu Marte care ne ofera speranta, ajutandu-ne sa depasim frica si anxietatea. Mercur in sextil cu gandirea pozitiva a lui Marte si Marte in sextil cu actiunile pozitive ale lui Saturn ne ofera sansa sa transformam energia fricii prezenta in aceasta Luna Plina in ceva productiv. Acestea nu sunt aspecte de neglijat.

Sextilul Mercur-Marte ne iuteste mintea si reflexele. Va veti simti porniti pe a reusi in ceva, prin puternicul simt al scopului si initiativei. Puteti avea mult de munca, pe perioade scurte de timp, avand insa curajul si spiritul luptator pentru a infrunat orice. Munca manuala, chestiunile de afaceri si negocierile sunt favorizate, insa veti reusi doar depunand un effort suplimentar pentru a ridica lucrurile de la pamant.

Acest sextil echilibreaza energia si pornirea de a avea determinarea si anduranta necesare pentru a avea succes. Puteti sa planuiti in detaliu actiunile voastre in cel mai eficient mod. O puternica deontologie si atentie la detalii va ajuta in a ataca orice complex sau orice sarcina dificila.

Cuvintele si actiunile pozitive vor ajuta la reducerea fricii, anxietatii si a vinei. Profitati de aceasta energie productiva pentru a face ordine in lucrurile ramase nerezolvate, care va provoaca atat de multa ingrijorare si suferinta.

Jamie Partridge

www.astrologyking.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.wegoastrology.wordpress.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole