Luna plina in Capricorn- 2 iulie 2015. Pregatiti-va pentru focul de artificii!

Autor: AstroCafe.ro - luni, 29 iunie 2015, 1704 vizualizari
Luna plina in Capricorn- 2 iulie 2015. Pregatiti-va pentru focul de artificii!

„Nu exista pasiune in a te multumi cu o viata care este mai putin decat ceea ce este capabil sa traiesti.” – Nelson Mandela

Joi, 2 iulie, Luna va fi Plina in Capricorn, iar emotiile si dorintele noastre vor fi la cote inalte... si fierbinti!

In acest an astrologic, iubirea romantica a fost si va continua sa fie una dintre temele principale. Atat de multe dintre miscarile si conjunctiile planetelor ne-au dat increderea de a urmari ceea ce este in inimile noastre.

In aceasta luna, Jupiter si Venus (zeita iubirii) au dansat impreuna in ceruri si vor culmina pe 30 iunie cu un imens eveniment – aceasta energie pasionala se va imprima si lunii pline intr-un mare fel.

Fiecare luna, indiferent ca este noua sau plina, este despre a ne pune noua insine intrebari. Ciclurile lunare sunt despre initierea schimbarii si despre a face o verificare cu sufletele noastre, pentru a vedea unde suntem si unde ne dorim sa fim. Dupa toate schimbarile recente pe care le-am experimentat, aceasta Luna Plina in Capricorn ne intreaba „de ce sa astepti?”.

Din punct de vedere emotional, am facut o multime de curatari in vietile noastre, iar in schimb am facut si o gramada de explorare de sine. Mai mult decat probabil, multi dintre noi am mers in inimile noastre in ultima luna si suntem foarte increzatori in ceea ce avem nevoie si ce vrem de la vietile noastre.

Este ca si cum o lumina de adevar straluceste in cele mai intunecate locuri si ne lasa sa iluminam usor-usor orice sentimente am ascuns in interiorul nostru.

Ne-am luat timpul necesar si am initiat incet schimbarea in vietile noastre – insa toate acestea sunt pe cale de a se schimba.

Ne vom trezi si vom realiza cu o ridicare din umeri ca nu exista un alt timp mai potrivit decat acum pentru a merge dupa ceea ce ne dorim. Aceasta luna nu este despre a ne asuma schimbari nebunesti sau riscuri mari, dar in schimb, se va simti ca o lumina care se aprinde brusc si nu ne vom mai putea nega noua insine ceea ce ne dorim.

Uneori, singura optiune pe care o avem este aceea de a sari direct.

Aspectul minunat al acestei Luni Pline in Capricorn este ca, desi ne vom arunca cu capul direct inainte in viitorul nostru, o facem atat de impamantat in practica si in cunostinta despre alegerile noastre. Acesta nu este un salt facut cu speranta oarba. Capricornul este un semn de pamant si este bine-cunoscut pentru trasaturile sale precum increderea in sine si pragmatism. De obicei, Capricornul este incet in reactii, insa din cauza lui Saturn, planeta care il guverneaza, aflat in retrograd in Scorpion, totul este despe a initia schimbari pasionale acum.

Nu mai exista asteptare pentru ceea ce stim ca vrem.

In timp ce aceasta luna si conjunctia lui Venus cu Jupiter sunt despre iubirea romantica, pentru unii dintre noi, aceasta energie se va putea transpune in alte domenii, de asemenea. In aceste circumstante, s-ar putea sa fi incheiat calatoria inapoi catre noi si centrul inimii noastre – s-ar putea sa fi descoperit care sunt adevaratele noastre pasiuni in viata si, posibil, care este directia cea mai potrivita pentru cariera noastra.

Totul a fost despre calatoria facuta pentru a ne gasi propriul adevar individual si despre a ne face o viata din asta. 

Acest an este finalul unei serii incepute cu anul 2012, menit sa rearanjeze vietile noastre si sa ne aduca inapoi pe noi, noua insine. O multime de lucruri se vor schimba in acest an, iar in timp ce unele schimbari se intampla treptat, vor fi momente precum aceasta vara, in care lucrurile se vor misca mai repede decat ne-am putut noi imagina vreodata ca este posibil.

Energiile freamata acum, insa cel mai important lucru este sa respiram in ceea ce simtim in jurul nostru in acest moment. Actionarea din frica nu ne va ajuta in aceasta calatorie speciala, iar in timp ce experimentarea fricii in fata schimbarii sau a noului este normala, nu din acel spatiu vrem luam deciziile acum.

Viata traita in stil mare necesita curaj si nu pentru a da palpitatii inimii. Din fericire pentru noi, incepand cu energia Solstitiului si pana pe data de 2 iulie, orice frici am avut se vor disipa, deoarece dorinta si pasiunea din interiorul inimilor noastre ne vor impinge inainte.

Aceasta este vara iubirii – si acesta este doar inceputul.

Iulie va fi o luna fierbinte si grea pentru noi. Nu numai ca suntem obositi de a astepta sa manifestam ceea ce este in interiorul inimilor noastre, dar aceasta luna ne impinge sa ne asumam riscuri, deoarece totul s-a intamplat de-a lungul ultimilor ani pentru a ajunge in acest moment.

„Din an in paste” este o expresie pe care toti o cunoastem – insa este o expresie care reprezinta si acele sanse sau momente speciale. In iulie nu avem numai o Luna Plina, ci doua, si cea de a doua luna este una albastra. 

Intre prima Luna Plina din 2 iulie si cea de a doua luna plina, din data de 31 iulie, vom simti forta dorintei din inimile noastre intr-un fel pasional, care ne taie respiratia. Vom fi atrasi de acele persoane care ne incita sufletele si care ne fac sa ne simtim vii. Vom tanji numai dupa acele relatii care onoreaza adevarul nostru autentic si ne vom regasi cautand acele oportunitati care ating corzile cele mai sensibile ale inimilor noastre.

Aceasta luna va aprinde focul in chakra sacrala si ne va impinge catre incercari pasionale. Fie ca este vorba despre a investi timp intr-un proiect care merita sau despre a petrece nopti fierbinti sub luna cu iubitul(a) nostru(oastra) – vom fi plini de pasiune pentru viata noastra.

Trebuie sa ne pregatim pentru artificii in toate aspectele vietii noastre, dar mai ales in inimile noastre si...in dormitoare. Suntem creaturi pasionale, iar asemeni unui copac, sunt anotimpuri in care ne aflam in stare latenta, iar in altele inflorim in posibilitati.

Alinierile planetare si aceasta Luna Plina arunca gas pe focul care candva ardea mocnit...

Si totul este despre explozia finala si despre a lumina viata noastra intr-un mod grandios – tot ce avem de facut acum este ne bucuram de spectacol.

Kate Rose

Sursa: http://www.elephantjournal.com

Traducere: Alice Danila

Imagine: www.festivalofthestrait.caCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole